bezveze jeste al je sansa za ove manje klubove da naprave iznenađenja do kojih bi tesko dosli u 2 utakmice
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mustafic nije prodan za 30k,vec nam je Slovan platio 30k za posudbu,a ako hoce da ga otkupe moraju ga platiti 150k euraSamozdravlje je napisao/la: ↑14 jun 2020, 18:48Znam da sam nekim dosadan , ali dok mi neko ne zaprijeti , ponavljat cu, jer volim FKS . U zadnjih 5-6 god. oparili smo se za :
- Stanojevica 200 ke , zna li neko jos koga smo prodali kao afirmisanog igraca ? A sad evo mladjih od 22 g.:
- Sadiku "nebitan"(300 ke) , Hodzic "nebitan" (300 ke) , Catakovic povrijedjen (100 ke) , Mustafic "nebitan"(30 ke) ........., a sad bitni , a < 22 g.:
- Mujakic , Cimirot , Mihojevic![]()
![]()
![]()
Ponavljat cu dok mogu tipkat , banovat me ne mogu![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zaprijeceno ti je ahbabu...Ni je'ne vise...Samozdravlje je napisao/la: ↑14 jun 2020, 18:48Znam da sam nekim dosadan , ali dok mi neko ne zaprijeti , ponavljat cu, jer volim FKS . U zadnjih 5-6 god. oparili smo se za :
- Stanojevica 200 ke , zna li neko jos koga smo prodali kao afirmisanog igraca ? A sad evo mladjih od 22 g.:
- Sadiku "nebitan"(300 ke) , Hodzic "nebitan" (300 ke) , Catakovic povrijedjen (100 ke) , Mustafic "nebitan"(30 ke) ........., a sad bitni , a < 22 g.:
![]()
![]()

-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2020, 18:50Mustafic nije prodan za 30k,vec nam je Slovan platio 30k za posudbu,a ako hoce da ga otkupe moraju ga platiti 150k euraSamozdravlje je napisao/la: ↑14 jun 2020, 18:48Znam da sam nekim dosadan , ali dok mi neko ne zaprijeti , ponavljat cu, jer volim FKS . U zadnjih 5-6 god. oparili smo se za :
![]()
![]()
@GiS "nebitan"

Uzeo ga SB da im odsmeka kako mi to radimo . 6 mj., dosta , kostao nas 10kKM , a mi uzeli 60 kKM .
Reci ti meni ovo oko igraca tipa Stanojevica

Ima na forumu likova koji bi samo kupovali i ugasili temelj FKS , a to jeste Akademija FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nema tu nekog iznenadjenja pa nisu ni ovi veci budale, znaju da je jedna tekma, svi ce biti ozbiljni.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Yebi ga da je ovo bilo kad smo igrali protiv Atalante, ko zna gdje bi zavrsili... 

Ne diskriminiramajdohordas je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:09Sve je to dobro, ima pojedinih ovdje pa moldavke sakupljaju![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Haloooo, ne diraj mi Moldavke...K'o da si me u oko dirnuo...ajdohordas je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:09Sve je to dobro, ima pojedinih ovdje pa moldavke sakupljaju![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvini Vanja što ti moram odati identitet ovom prilikom..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima toga definitivno al opet vece su šanse da iznenadis i napravis dobar rezultat u jednoj utakmici.
Ne igra to nama svejedno neku ulogu jer isto tako nas moze iznenaditi neko i izbaciti nas,nadam se da ce se igrati normalne kvalifikacije sa revanšima.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ako pobijediš onda je dobro sto se igra jedna utakmica ako izgubis onda bolje da ima revans

Jojjj mogu mislit nervoze u prvoj tekmi još ako budemo favoriti uhh, to prvo kolo ce biti najteze mislim da ce sve poslije lakše ici.

Jojjj mogu mislit nervoze u prvoj tekmi još ako budemo favoriti uhh, to prvo kolo ce biti najteze mislim da ce sve poslije lakše ici.
Ja opste nebi davo neku prednost akademcu nad starcem ako je starac bolji igrac, jedino ako su jednaki kvaliteta u tom slucaju bi izabro akademca sve ostalo teren nek odluci..
Al akademija treba da ima dobre trenere najbolje uslove i sve sto je potrebno mladom igracu da uspije i da ima znanje fizicki psihicko i svako drugo da se bori za mjesto u ekipi. Takode kao sto neko napisa da mu u akademi objasne i da bude i nato spreman kad dode u seniorski fudbal da ga niko nece sazaljivat nit ce mu se ko smijat ili ga tapsat zato sto moze 200 puta pimpat loptu sto moze trcat sto moze izvodit neke karafeke nit ce njegov konkurent niti bilo njega gurat pomagat da on igra prije njega. Svak se bori svak zaraduje za sebe svoju porodicu i normalno sto vise minuta igra vise zaraduje i vise ce bit cjenjen.
Takode juniori moraju bit zasticeni putem kluba trenera u vidu maltretiranja od strane stari igraca ili navracanje starih igraca da rade neke lose stvari van terena, da se drogiraju alkohoziraju kurvaju skafiraju cigare.. sve osim toga RUZLTAT KLUBA NA PRVOM MJESTU. E sad je druga stvar ako mi imamo toliko jaku ekipu da rezultat nece trpit (svake godine DK) onda ako hoce nek ugraju sa 11 kadeta, al dok nam kita nebude toliko tvrda onda samo kvalitet dok se ne utvrdi i onda 1-3 sezone davat akademcima maksimalnu sansu i ako u tom trenu budu malo slabi od staraca
Al titule trebaju da stanuju u titovoj ulici 38 b
Al akademija treba da ima dobre trenere najbolje uslove i sve sto je potrebno mladom igracu da uspije i da ima znanje fizicki psihicko i svako drugo da se bori za mjesto u ekipi. Takode kao sto neko napisa da mu u akademi objasne i da bude i nato spreman kad dode u seniorski fudbal da ga niko nece sazaljivat nit ce mu se ko smijat ili ga tapsat zato sto moze 200 puta pimpat loptu sto moze trcat sto moze izvodit neke karafeke nit ce njegov konkurent niti bilo njega gurat pomagat da on igra prije njega. Svak se bori svak zaraduje za sebe svoju porodicu i normalno sto vise minuta igra vise zaraduje i vise ce bit cjenjen.
Takode juniori moraju bit zasticeni putem kluba trenera u vidu maltretiranja od strane stari igraca ili navracanje starih igraca da rade neke lose stvari van terena, da se drogiraju alkohoziraju kurvaju skafiraju cigare.. sve osim toga RUZLTAT KLUBA NA PRVOM MJESTU. E sad je druga stvar ako mi imamo toliko jaku ekipu da rezultat nece trpit (svake godine DK) onda ako hoce nek ugraju sa 11 kadeta, al dok nam kita nebude toliko tvrda onda samo kvalitet dok se ne utvrdi i onda 1-3 sezone davat akademcima maksimalnu sansu i ako u tom trenu budu malo slabi od staraca
Al titule trebaju da stanuju u titovoj ulici 38 b
- muhamedhulk
- Kontakt:
isto dodje il kuci ili u gostima kad je jedna tekma - svakako nema navijaca na stadionu. isto je i njima i nama. 90 minuta pa ko bude bolji!
mada mi mi nema logike da igramo samo jednu, nista se tu puno nece promijeniti sto nema navijaca (citaj zbog korone), nije to razlog da se mijenja sistem.
mada mi mi nema logike da igramo samo jednu, nista se tu puno nece promijeniti sto nema navijaca (citaj zbog korone), nije to razlog da se mijenja sistem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Pa kad si stavio dva prevaranta i lazova ovaj treci je zalutao ,a glavni informator otisao u penziju ....hahaMortemHz je napisao/la: ↑14 jun 2020, 14:30Svakako niko više i ne glasa, stoji na 161 glasu, morat ćeš se zadovoljiti drugim mjestom što i nije lošeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2020, 14:25Jebote tito sta se ovo desava,znate kako malo info dobijam iz kluba,a i ono sto dobijem nije nista konkretno![]()
Bukvalno skroz malo cure info..Izgleda da cemo mi insajderi ostati bez posla![]()
![]()
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vladan Kovacevic je primjer da sam u pravu . Da ne bi "prsta" , nikad prilike ne bi dobio .
Pa protiv Zelje , mnogi ga sa foruma na posudbu slali . Ne kazem ja da ima zlonamjernih , ali ima neupucenih .
Poslije 50+ godina navijanja za FKS , znam da je ovo sjajan period . Za Akademiju i Kamp veliko hvala TAN]NAM :

Pa protiv Zelje , mnogi ga sa foruma na posudbu slali . Ne kazem ja da ima zlonamjernih , ali ima neupucenih .
Poslije 50+ godina navijanja za FKS , znam da je ovo sjajan period . Za Akademiju i Kamp veliko hvala TAN]NAM :

-
- Kontakt:
COVID19 , nikom nije dobrodosao . FKS treba imati strategiju za ovu vanrednu situaciju . Moguce je da nasi protivnici u Evropi budu imali radi finansija puno vise problema (likvidnost i napustanje nezadovoljnih igraca). Mi po svoj prilici ostajemo kompletni , a aBd , mozda i jaci .
Marinovic i Jeleskovic imaju dobru startnu poziciju , uz malo srece moglo bi se puno uciniti u Evropi .
Marinovic i Jeleskovic imaju dobru startnu poziciju , uz malo srece moglo bi se puno uciniti u Evropi .
Samozdravlje moj ahbabu Sellam Allejkum, sta ima sta se radi jesil u karantinu.
Ja se stobom slazem u 98% stvari, samo ja imam bolje misljenje nego ti sto se tice akademaca
.
To sto se nekim smrknee nekom svane to je dobro u fudbalu, mislim na posten nacin ne nekom sabitazom.
Mahniti pavle izvadio prste zavrsio u celiku, koliko slucajeva tako bude igrac se povrijedi drugi ude bude bolji ovaj se izlijeci i sjedi na stolici. Toga mora bit svaki igrac svjestan, to je i husref govorio za Dusana kako je on bio u prvih 11 dok je pidro bio u visoko muzo krave a sa ispravnin radim i disciplinom pidro u prvi 11 Dusan 6 izmjena odnosno posudba. Fudbal je takva vrsta seksa biznisa.. MORAS SE BORIT JER U SENIORIMA SE SVAK BORI ZA SVOJE MJESTO I ZA SVOJ HLJEB, dok mlade kategorije igraju za dzaba rekreaciju i zdrav zivit da fa babo skloni od droge i vecina takve djece prpadne samo 0.028% posto postanu ahmet a 0,0000002 poato dzeko..
Nemoze klub ispastat posebno kad mi imamo kineza koji moze da plati igraca i kome je svedno potrosio 7 m € ili 6€ zanjega je to isto a i nama to nije toliko bitno jer nam je jedino bitno osvajat ovu ligu i kup i cekat srecu da umocimo sta u evropi.
All imeni i tebi je FK SARAJEVO na prvom mjestu
Nemoj zamjerit ovo je iz srceta misljenje
Ja se stobom slazem u 98% stvari, samo ja imam bolje misljenje nego ti sto se tice akademaca

To sto se nekim smrknee nekom svane to je dobro u fudbalu, mislim na posten nacin ne nekom sabitazom.
Mahniti pavle izvadio prste zavrsio u celiku, koliko slucajeva tako bude igrac se povrijedi drugi ude bude bolji ovaj se izlijeci i sjedi na stolici. Toga mora bit svaki igrac svjestan, to je i husref govorio za Dusana kako je on bio u prvih 11 dok je pidro bio u visoko muzo krave a sa ispravnin radim i disciplinom pidro u prvi 11 Dusan 6 izmjena odnosno posudba. Fudbal je takva vrsta seksa biznisa.. MORAS SE BORIT JER U SENIORIMA SE SVAK BORI ZA SVOJE MJESTO I ZA SVOJ HLJEB, dok mlade kategorije igraju za dzaba rekreaciju i zdrav zivit da fa babo skloni od droge i vecina takve djece prpadne samo 0.028% posto postanu ahmet a 0,0000002 poato dzeko..
Nemoze klub ispastat posebno kad mi imamo kineza koji moze da plati igraca i kome je svedno potrosio 7 m € ili 6€ zanjega je to isto a i nama to nije toliko bitno jer nam je jedino bitno osvajat ovu ligu i kup i cekat srecu da umocimo sta u evropi.
All imeni i tebi je FK SARAJEVO na prvom mjestu
Nemoj zamjerit ovo je iz srceta misljenje
Evo gledam ovu utakmicu Real M vs Elbia i imaju pauzu 2 minuta da se osvjeze vidim Marcelio pije neki crveni sok izgleda dobar dali mi to dajemo nasim akdemcima pa seniorima..
Izgleda ukusno 2 minute ga je Marcelo vrtio jedvaga popi
Izgleda ukusno 2 minute ga je Marcelo vrtio jedvaga popi