Anel Hadzic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eh tesko ce ti to neko prodati i pokloniti, ja sam prvi vezan za sve te stvari zivotom...
Arnelv52 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 10:28
Prije ga možemo izgubiti nedovodjenjem Hadžića. On ako je kvalitet on će Hadžića izbaciti iz prve postave a ako ne može Hadžića izbaciti iz prve postave nema šta da traži kod nas.
Ja ne mogu napisati dovoljno put koliko je važno da se ne podilazi djeci čak i ako su talentirani. Nije važno za FK Sarajevo nego za tu djecu. Oni trebaju da rastu psihički i mentalno, da dobiju želju za radom i treningom i da postanu gladni uspjeha. I onda jedno drugo goni: kako budu mentalno jači sve više će trenirati i kako budu sve više trenirali postajaće sve mentalno jači.
Sva djeca na svijetu koja počinju igrati fudbal su talentirana i taj Djokanović nema ništa u nogama što druga djeca nemaju. Ono što mene i nas treba više da zanima je da li će se opet usr*** kad dodje Bate.
Naveo sam i razmjenu jbg, sve opcije su dozvoljene
MortemHz je napisao/la: ↑14 jun 2020, 10:56U čitavoj ligi mi dajemo najviše minuta djeci poslije Mladosti jer nam je to filozofija kluba, tako reći.
Ja sam za to da najbolji mogući igrači igraju u datom momentu jer mi je ipak najbitniji uspjeh kluba ali čim vidimo da imamo talentovano dijete koje može odgovoriti zadatku (Pidro, Đokanović, Salčin, Mujakić) itd. onda ih i treba gurati. Bezveze da dovodimo nekog balkanca od 28 godina koji će tražiti veliku platu a da imamo sličnog akademca koji bi tad igrao za ''kikiriki'' plus godine i potencijalni transfer. Uvijek se može desiti fula i treba da se desi, evo recimo Šabanović nikad nije bio a i neće biti kvalitet za FK Sarajevo sa ovakvim igrama i to je ok, pošalješ ga na posudbu pola godine da vidimo na čemu smo. Nama treba neki spoj mladosti i i iskustva kao i dosad i to je najbolje za naš klub.
Zato jer se slažem sa dosta stvari koje je napisao.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:51MortemHz je napisao/la: ↑14 jun 2020, 10:56U čitavoj ligi mi dajemo najviše minuta djeci poslije Mladosti jer nam je to filozofija kluba, tako reći.
Ja sam za to da najbolji mogući igrači igraju u datom momentu jer mi je ipak najbitniji uspjeh kluba ali čim vidimo da imamo talentovano dijete koje može odgovoriti zadatku (Pidro, Đokanović, Salčin, Mujakić) itd. onda ih i treba gurati. Bezveze da dovodimo nekog balkanca od 28 godina koji će tražiti veliku platu a da imamo sličnog akademca koji bi tad igrao za ''kikiriki'' plus godine i potencijalni transfer. Uvijek se može desiti fula i treba da se desi, evo recimo Šabanović nikad nije bio a i neće biti kvalitet za FK Sarajevo sa ovakvim igrama i to je ok, pošalješ ga na posudbu pola godine da vidimo na čemu smo. Nama treba neki spoj mladosti i i iskustva kao i dosad i to je najbolje za naš klub.
Pa kako onda lajkujes post gosp. @Arnelv52 ?![]()
Ma ako je prosire, sigurno ce onda i dodijeliti Celiku licencu.
Jeste Sisic , ali je Mustafic 70% doprinjeo golu .
Tvoj i njegov post kontradiktorni , ocito nisi procitao u cjelosti . Nejse .
E bas te mi fale