FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 14 jun 2020, 09:59

Samozdravlje je napisao/la:
13 jun 2020, 22:32
MortemHz je napisao/la:
13 jun 2020, 22:27
Evander je napisao/la:
13 jun 2020, 22:19
Mislim da mi nismo zabranjeni sa Srbijom, niti ima potrebe za tim.
Igrali su Sarajevo-Sartid.
Jesmo poslije Zrinjski - Partizan

Dogovorite se , da idem na spavanje . Spominje se i neka regionalna grupisanja . :kafa:
Blokiraju 100% da se ne možeš sastati, vjeruj mi. To regionalno grupisanje je sad za ovu godinu samo radi ove situacije da bude klubovima što isplatnije, ili to ili jedan meč kući gdje bi nosioc bio povlašten što po meni nije fer nimalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 jun 2020, 10:15

Nije samo ove sezone, regionalno grupisanje traje jos od one sezone kada je Željo Maribora dobio, mislim...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jun 2020, 10:20

ajdohordas je napisao/la:
14 jun 2020, 10:15
Nije samo ove sezone, regionalno grupisanje traje jos od one sezone kada je Željo Maribora dobio, mislim...
Zavisi kako neko gleda na to ali generalno ne, nije istina. Poludirigovan je žrijeb i recimo ne može se reći da je nama po regionalnom grupisanju kada izvlačimo Atalantu, Celtic, BATE itd.
Procentualno, makar Sarajevo, najviše bude sa istočnim timovima gore prema Rusiji u toj grupi od 5-6 klubova pred izvlačenje.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 14 jun 2020, 10:28

Samozdravlje je napisao/la:
13 jun 2020, 19:49
Denchi je napisao/la:
13 jun 2020, 16:50

Po svemu je bolji, ako govorimo o terenu, pokriva dosta prostora krece se, razigrava, ima sut, ima iskustva, zna se postavit, prekide izvodi

Jedino ne mozes neke pare uzet a za djokanovica mozes jer je mlad

Ali kod nas nema sta trazit jer Oremus moze to igrat dosta bolje, a i Tino ako zatreba, pa i Gavric i Djokanovic ako Hadzic ne dodje...

@Denchi prijatelju vjerovatno se mozes ne sjetiti kakav je bio Rus u Andrejevim godinama . :kafa:
Nisam profesionalac (Marinovic) , ali ako je Djokanovic onakav kako se prica , onda Djokanovicu uvijek prednost . Kako se je lijepo postupalo prema Cimirotu , a mozda je Djokanovic skolovaniji . Bojim se da ne izgubimo bisera , radi izvinite na izrazu nekog Hadzica . Drugacijim putem treba FKS . :thumbup:
Prije ga možemo izgubiti nedovodjenjem Hadžića. On ako je kvalitet on će Hadžića izbaciti iz prve postave a ako ne može Hadžića izbaciti iz prve postave nema šta da traži kod nas.

Ja ne mogu napisati dovoljno put koliko je važno da se ne podilazi djeci čak i ako su talentirani. Nije važno za FK Sarajevo nego za tu djecu. Oni trebaju da rastu psihički i mentalno, da dobiju želju za radom i treningom i da postanu gladni uspjeha. I onda jedno drugo goni: kako budu mentalno jači sve više će trenirati i kako budu sve više trenirali postajaće sve mentalno jači.

Sva djeca na svijetu koja počinju igrati fudbal su talentirana i taj Djokanović nema ništa u nogama što druga djeca nemaju. Ono što mene i nas treba više da zanima je da li će se opet usr*** kad dodje Bate.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jun 2020, 10:56

U čitavoj ligi mi dajemo najviše minuta djeci poslije Mladosti jer nam je to filozofija kluba, tako reći.
Ja sam za to da najbolji mogući igrači igraju u datom momentu jer mi je ipak najbitniji uspjeh kluba ali čim vidimo da imamo talentovano dijete koje može odgovoriti zadatku (Pidro, Đokanović, Salčin, Mujakić) itd. onda ih i treba gurati. Bezveze da dovodimo nekog balkanca od 28 godina koji će tražiti veliku platu a da imamo sličnog akademca koji bi tad igrao za ''kikiriki'' plus godine i potencijalni transfer. Uvijek se može desiti fula i treba da se desi, evo recimo Šabanović nikad nije bio a i neće biti kvalitet za FK Sarajevo sa ovakvim igrama i to je ok, pošalješ ga na posudbu pola godine da vidimo na čemu smo. Nama treba neki spoj mladosti i i iskustva kao i dosad i to je najbolje za naš klub.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 14 jun 2020, 11:09

Lijepo je, za naš fudbal, što je Velež konačno odlučio, da se bori za vrh.Evo pregovaraju, sa lijevim bekom, Slavišom Radovićem i napadačem, Draženom Bagarićem, koji su, zadnjih sezona, bili među najboljim, na svojim pozicijama, u našoj ligi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jun 2020, 11:10

MortemHz je napisao/la:
14 jun 2020, 10:56
U čitavoj ligi mi dajemo najviše minuta djeci poslije Mladosti jer nam je to filozofija kluba, tako reći.
Ja sam za to da najbolji mogući igrači igraju u datom momentu jer mi je ipak najbitniji uspjeh kluba ali čim vidimo da imamo talentovano dijete koje može odgovoriti zadatku (Pidro, Đokanović, Salčin, Mujakić) itd. onda ih i treba gurati. Bezveze da dovodimo nekog balkanca od 28 godina koji će tražiti veliku platu a da imamo sličnog akademca koji bi tad igrao za ''kikiriki'' plus godine i potencijalni transfer. Uvijek se može desiti fula i treba da se desi, evo recimo Šabanović nikad nije bio a i neće biti kvalitet za FK Sarajevo sa ovakvim igrama i to je ok, pošalješ ga na posudbu pola godine da vidimo na čemu smo. Nama treba neki spoj mladosti i i iskustva kao i dosad i to je najbolje za naš klub.
Trebala bi bi biti filozofija svakog kluba u nasoj ligi mladi igraci,jer nemamo love. Pa meni niko ne moze objasniti da kone dovode Adilovića,a sigurno imaju nekog dobrog napadaca u juniorima,koji je pun energije i ginuo bi na terenu.Ali ne,oni dovode frajera koji je zadnji put igrao fudbala u aprilu 2016 godine,a poslije toga otisao je u penziju.Znaci da nije ni imao profesionalne treninge,nego individualni rad.I pored toga,on nije jedno vrijeme trenirao radi kronicne bolesti zgloba
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jun 2020, 11:12

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 jun 2020, 11:10
MortemHz je napisao/la:
Trebala bi bi biti filozofija svakog kluba u nasoj ligi mladi igraci,jer nemamo love. Pa meni niko ne moze objasniti da kone dovode Adilovića,a sigurno imaju nekog dobrog napadaca u juniorima,koji je pun energije i ginuo bi na terenu.Ali ne,oni dovode frajera koji je zadnji put igrao fudbala u aprilu 2016 godine,a poslije toga otisao je u penziju.Znaci da nije ni imao profesionalne treninge,nego individualni rad.I pored toga,on nije jedno vrijeme trenirao radi kronicne bolesti zgloba
Ma to ti je takav način razmišljanja u fazonu jako je iskusan i imao je prije nekog kvaliteta, milion minuta fudbala i ne možemo mnogo pogriješiti dok ti je za juniora uvijek enigma kakav će biti, koliko šta i čega..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jun 2020, 11:18

MortemHz je napisao/la:
14 jun 2020, 11:12
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 jun 2020, 11:10
MortemHz je napisao/la:
Ma to ti je takav način razmišljanja u fazonu jako je iskusan i imao je prije nekog kvaliteta, milion minuta fudbala i ne možemo mnogo pogriješiti dok ti je za juniora uvijek enigma kakav će biti, koliko šta i čega..
Vala radije cu probati s juniorom,koji ako proradi mozes finu lovu uzeti na njega,nego hebenog Adilovića..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 14 jun 2020, 11:25

Fanimo u Zrinjskom :( :( :(

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 jun 2020, 11:27

Zao mi je pravo.. Dobar igrac, vrijedi kao Cruz i Sisic zajedno... Ali hajde ...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jun 2020, 11:28

Dobar igrač za njih, nema šta.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 jun 2020, 11:32

Historicar je napisao/la:
14 jun 2020, 11:25
Fanimo u Zrinjskom :( :( :(
kuknjava Jel te strah hahahahahah :urnebes:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jun 2020, 11:33

Hebe mi se...Jukić je za njega Ronaldo,a i Tatar je..Pogotovoo jos placati pare za transfer,kako da ne..Zrinjski svake godine mijenja po 6 igraca,i to im nista dobro ne donosi.. trener im je Zizovic koji gaji defanzivni stil i nema pojma o fudbalu,tako da im je to odmah -
Vec do sad su ih 7-8 igraca napustili,od tog 4 standardna..Bit ce jako neuigrani

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 jun 2020, 11:36

Kod nas nebi ni na klupi bio. rekao sam juce jeb.... igraci iz Mladost, Krupe, i tako dalje. da su 19 godina i igrali sve utakmice ok. ali stranac, 26, jos platiti sta ja svama.

ovo sta Zrinjski radi je cista panika.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 14 jun 2020, 11:41

Nama sutra pojačanje 😎
12. igrač kluba iz Titove 38b

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jun 2020, 11:41

Zukanovic je napisao/la:
14 jun 2020, 11:36
Kod nas nebi ni na klupi bio. rekao sam juce jeb.... igraci iz Mladost, Krupe, i tako dalje. da su 19 godina i igrali sve utakmice ok. ali stranac, 26, jos platiti sta ja svama.

ovo sta Zrinjski radi je cista panika.
Slazem se u potpunosti. Pa vec smo imali jedan slucaj,a to je Milanovic,platili ga 100 hiljada maraka,jos ima i finu platu,oko 8 milja,pa smo vidili sta je pokazao..Jedino pametno sta je uradio je gol protiv MDK,i asistencija protiv Batea,ostale tekme nije se ni vidio.Bez zezancije,nekad sam mislio da uopste ne igra Milanovic,kad ono vidis nesto pokusava s loptom :?

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 14 jun 2020, 11:42

Treba forsirat mlade igrače, **** polovnjake iz Srbije i Hrvatske
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 14 jun 2020, 11:43

Mogao se, možda neki dogovor napraviti, da im samo, naš otpad, Šabanovića, Cruza, možda još nekog igrača, za Fanima

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 jun 2020, 11:43

Yebo ga igrači iz ovih malih ekipa. Imali smo prilike vidjeti i Gedoru, Šišića, Milanovića itd., krampe od igrača, bezveze zauzimaju mjesto nekom akademcu. Ovaj lik kod nas bi na klupi bio, ne kontam to uzdizanje osrednjih igrača nikako.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 9 gostiju.