Da.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da.
Sve nam ide u korist i kad dodje izvlacenje kaze sevilja gostuje na kosevuAngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:53Btw koliki je koeficijent kod olimpije. Jel to nama sve ide u korist ove godine, tobejarabi
Jeste, ja ne kontam kako je moguće da nam se ovoliko stvari poklopi nevezano za Slovence.AngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:53Btw koliki je koeficijent kod olimpije. Jel to nama sve ide u korist ove godine, tobejarabi
Matic hoce kod kona...
Kako ne kontas...MortemHz je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:58Jeste, ja ne kontam kako je moguće da nam se ovoliko stvari poklopi nevezano za Slovence.AngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:53Btw koliki je koeficijent kod olimpije. Jel to nama sve ide u korist ove godine, tobejarabi
Udbaska konekcija
Vanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 19:06Kako ne kontas...MortemHz je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:58Jeste, ja ne kontam kako je moguće da nam se ovoliko stvari poklopi nevezano za Slovence.AngelDiMaria je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:53Btw koliki je koeficijent kod olimpije. Jel to nama sve ide u korist ove godine, tobejarabi
Begic, Džemidžic, Vico...![]()
Pantelija je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:06viewtopic.php?f=98&t=80&p=7251754&hilit ... z#p7251754
Evo da se podsjetimo kako se pisalo o tome.
Lijepo sam objasnio da je to bacanje para. I da je bolje ganjazi se po bekovima sa pidrom i sabanovicem nego platiti ga ko sušića
Denchi je napisao/la: ↑13 jun 2020, 16:50
Po svemu je bolji, ako govorimo o terenu, pokriva dosta prostora krece se, razigrava, ima sut, ima iskustva, zna se postavit, prekide izvodi
Jedino ne mozes neke pare uzet a za djokanovica mozes jer je mlad
Ali kod nas nema sta trazit jer Oremus moze to igrat dosta bolje, a i Tino ako zatreba, pa i Gavric i Djokanovic ako Hadzic ne dodje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.