Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bekić i zvanično u Zrinjskom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
ExBlueone je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:37A jest im Brko nabio komplekse, ha ha. Treći put castimo obecavam.
Cuj ovoga, kraj njega prolazi 100 navijača. Pa otkud uopće da navijači da pored klupe , koji bolidi To vam wanabe arkan zaključao istok i sjever pa ulazite na teretni ulaz.
Il ste bili pošli po dnevnice.
U moru gluposti vlakanje piše daleko najveće.
Idite ljudi malo na sunce, u prirodu, istruhnucete od muke.
Sve ok.

I to je stadion CAT 3
Gdje ce reprezentacija igrat
Ali kakvi kraljevi, kaže vi niste za proširenje.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- UstanikSBII
- Kontakt:
Željo i Široki jedini za dobrobit nogometa uvijek bili
pa onda donekle Velež, pa i Tuzla C. (ove sezone) svi ostali samo lažni moralisti! Sarajevo-Borac-Zrinjski alijansa zla u ligi! Uz podršku manjih žetončića!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Nisi me skonto na ovo bosnjacki al nebitnoMancini je napisao/la: ↑13 jun 2020, 15:57Prije bi se moglo reči da je to debilski život.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 15:27Upravu sisto je Alen volio kurvaluk i kocku upm
Ima takvih jos, vitomir paskalj senad brkic ekrem bradaric begankvic itd jebg bosnjacki zivot
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Koja koincidencija da koalicija zla Sarajevo-zrinjski-borac su jedina 3 kluba s parama u ligi
Sjoooooo
Sve ce kupit
Sjoooooo
Sve ce kupit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kad ti iz Sirokog pricaju o dobrobiti Drzave i prvenstva, znas da je dosta toga otislo u ****...
Nisam vas prepoznao moralne vertikale... Mislim jesam, kad se borite za vlastite guzice, kad je obrnuto jedni sute, a drugim puna usta plave familije, moze nam se, pisaj po sirotinji i kraj price stavovima...
kuknjava
Nisam vas prepoznao moralne vertikale... Mislim jesam, kad se borite za vlastite guzice, kad je obrnuto jedni sute, a drugim puna usta plave familije, moze nam se, pisaj po sirotinji i kraj price stavovima...

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Postavio si utakmicu iz 2007 godine. Mislim da imas dovoljno godina i da se mozes sjetiti cirkusa kakav je tad bio. Sve ekipe u ligi igrale 3 za 3. Celik cak stavio na papir i ovjerio sa Jedinstvom 3 za 3.Schlager je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:42po postu mi djelujes kao ozbiljan forumas,samim tim ne bi trebao taj argument uzimat,kolika je bila razlika na kraju....igrali smo za prvaka 2011 na Grbavici na -4,kolo prije kraja,pa je na kraju Zeljeynicar bio treci sa 10 bodova iza...ili jos eklatantniji primjer..kolo prije kraja ste 2007 izborili opstanak u Ligi,pobjedili u Orasju nebitno za bodove u zadnjem kolu,pa sad racunas da si bio sesti te godine..jel te bar malo sramota tvoje legende i ovakvog penala,da ostanes u Ligi?.ja sam danas naveo neke primjere gdje je mene malo sramota,volio bih tebe cuti za ovo na 0,55Brkooo je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:32Razlika je na kraju bila 15 bodova. Borac je na papiru imao dobru ekipu. Vi odigrali u 22 kolu 1:1 u Prijedoru,(u 3 minuti sudijske nadoknade Trivunovic zabio gol i donio remi Borcu), mi u 24 kolu dobili 1:3(2 gola Svraka i 1 Adilovic). Ovu nebulozu koja se ponavlja da je Amar rekao Pehilju da promasi penal ne vrijedi ni komentarisati.Schlager je napisao/la: ↑13 jun 2020, 16:45Kakva god da je Liga sad,bolja je sto puta nego za tog Amarovog drugog mandata...sjecam se da su stvari o kojima sam najvise pisao tada,bila dva gostovanja u Prijedoru Borca i Zeljeznicara,u 14 dana....Na pobjedu Borca bilo 2,75 ,a na pobjedu Zeljeznicara 1,15!!..Usred prvenstva,pri cemu je Borac mozda imao i bolji tim od Zeljeznicara,Maletic,Bilbija,Trivunovic,Kajkut,Grahovac..bili u par bodova,u BL vas dobili 2-0,mekano,Stokic,Bilbija....i kraj te sezone i cuveni Amarov citat Sabanu na revansu finala Kupa u Sirokom Brijegu ...e sad kad si ga znao dat,sad ces pucat prvi i promasit!!![]()
..Ne vjerujem da se ne sjecas tih stvari...i sta god sam ja o tome tada napisao,vi ste me poklapali sa moze nam se,placi,cvili,kmeci...
Za aplauz,ne samo te 2011 na tituli,vec i za Kup godinu dana ranije,svaka cast!
I da ne bude sve crno,mislim da se Amarovim povratkom 2009 ova Liga upristojila..koliko god to bilo kontradiktorno sa ovim svim sto gore napisah....Dotad je bilo dovoljno ne pobjedit jednu ili dvije kuci,i ispadas!!
Borac je jedne godine ispao sa samo 4 boda manje od Sirokog,koji je u Evropu otisao kao treci![]()
![]()
Normalno je da ce ti neko reci da kmecic i cvilis kad je tad bilo situacija npr. tekma u Gradaccu kad se ljudi ljute i pored ubjedljivog poraza njihove ekipe i govore da su osteceni za jedan aut na sredini terena. I onda idu price sudije nas guraju i slicne stvari. Lakse bilo to reci nego da Zeljo ima najjacu ekipu u drzavi. Ne kazem da nije bilo greski i u nasu korist, samo je to bilo minorno u odnosu na kvalitet tadasnje nase ekipe..

Cini mi se i protiv Leotara da su dogovorili 3 za 3 pa ih Leotar na foru dobio na Bilinom Polju pa bili neredi poslije utakmice, gosti se zakljucali u svlacionicu. Sudije u tom crnom periodu bili Dominkovic i slicna kompanija. Kad dobijes u gostima kao da si ligu sampiona uzeo itd. Crni period naseg fudbala. Ne ponovilo se vise nikad.
Normalno da mi nije drago vidjeti penale poput ovog jer nije ni p od penala ali je zalosno da je to bilo normalno za vidjeti u tom periodu. Na svim utakmicama su se domacinima svirali ovakvi i slicni penali i ovako su se domacini gurali. Na mnogim utakmicama gosti nisu mogli centar preci itd..
Jedna od pozitivnijih stvari iz tog perioda je bio prijenos iz Orasja. Onaj lik je prekucavao igricu. Labudovi sa Save. Imali ljudi nekog igraca, cini mi se da se prezivao Pejic, svaki slobodnjak je bio gol

-
- Kontakt:
Ovo nije za ban.UstanikSBII je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:57Željo i Široki jedini za dobrobit nogometa uvijek bili
Ovo je za Haga

Bivsi, pogledaj taj snimak kada daje izjavu pa onda pricaj... do tad ne diprExBlueone je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:37A jest im Brko nabio komplekse, ha ha. Treći put castimo obecavam.
Cuj ovoga, kraj njega prolazi 100 navijača. Pa otkud uopće da navijači da pored klupe , koji bolidi To vam wanabe arkan zaključao istok i sjever pa ulazite na teretni ulaz.
Sve ok.

I brko je pametniji od svih vas i umjesto da slijedite njegov primjer i ne lajete, vi isto kakve zene

Al dobro... javice vam se samo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidjet ćeš kad ljudina centrira.. lopta će završiti na Ciglanama a igrat ćete kući protiv Krupe
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako nista bar je u cvijetu mladosti, perspektivan je
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rijetki su ovakvi postovi na ovom forumu,i moram priznat da jako cjenim ovog forumasa Brkoo...Dragi su mi sa vase teme bili Braco,Stole iz Bora...ulazis u taj uzi krug...bravo momak!!Brkooo je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:10Postavio si utakmicu iz 2007 godine. Mislim da imas dovoljno godina i da se mozes sjetiti cirkusa kakav je tad bio. Sve ekipe u ligi igrale 3 za 3. Celik cak stavio na papir i ovjerio sa Jedinstvom 3 za 3.Schlager je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:42po postu mi djelujes kao ozbiljan forumas,samim tim ne bi trebao taj argument uzimat,kolika je bila razlika na kraju....igrali smo za prvaka 2011 na Grbavici na -4,kolo prije kraja,pa je na kraju Zeljeynicar bio treci sa 10 bodova iza...ili jos eklatantniji primjer..kolo prije kraja ste 2007 izborili opstanak u Ligi,pobjedili u Orasju nebitno za bodove u zadnjem kolu,pa sad racunas da si bio sesti te godine..jel te bar malo sramota tvoje legende i ovakvog penala,da ostanes u Ligi?.ja sam danas naveo neke primjere gdje je mene malo sramota,volio bih tebe cuti za ovo na 0,55Brkooo je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:32
Razlika je na kraju bila 15 bodova. Borac je na papiru imao dobru ekipu. Vi odigrali u 22 kolu 1:1 u Prijedoru,(u 3 minuti sudijske nadoknade Trivunovic zabio gol i donio remi Borcu), mi u 24 kolu dobili 1:3(2 gola Svraka i 1 Adilovic). Ovu nebulozu koja se ponavlja da je Amar rekao Pehilju da promasi penal ne vrijedi ni komentarisati.
Normalno je da ce ti neko reci da kmecic i cvilis kad je tad bilo situacija npr. tekma u Gradaccu kad se ljudi ljute i pored ubjedljivog poraza njihove ekipe i govore da su osteceni za jedan aut na sredini terena. I onda idu price sudije nas guraju i slicne stvari. Lakse bilo to reci nego da Zeljo ima najjacu ekipu u drzavi. Ne kazem da nije bilo greski i u nasu korist, samo je to bilo minorno u odnosu na kvalitet tadasnje nase ekipe..
![]()
Cini mi se i protiv Leotara da su dogovorili 3 za 3 pa ih Leotar na foru dobio na Bilinom Polju pa bili neredi poslije utakmice, gosti se zakljucali u svlacionicu. Sudije u tom crnom periodu bili Dominkovic i slicna kompanija. Kad dobijes u gostima kao da si ligu sampiona uzeo itd. Crni period naseg fudbala. Ne ponovilo se vise nikad.
Normalno da mi nije drago vidjeti penale poput ovog jer nije ni p od penala ali je zalosno da je to bilo normalno za vidjeti u tom periodu. Na svim utakmicama su se domacinima svirali ovakvi i slicni penali i ovako su se domacini gurali. Na mnogim utakmicama gosti nisu mogli centar preci itd..
Jedna od pozitivnijih stvari iz tog perioda je bio prijenos iz Orasja. Onaj lik je prekucavao igricu. Labudovi sa Save. Imali ljudi nekog igraca, cini mi se da se prezivao Pejic, svaki slobodnjak je bio gol![]()
Pa Za razliku od tebe koji stadiona nije vidio uživo a kamoli utakmice , ja sam taj dan klepunuo iz Sa i gledao dio utakmice jer u BL možeš samo gledati dio utakmice.vlakanje je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:14Bivsi, pogledaj taj snimak kada daje izjavu pa onda pricaj... do tad ne diprExBlueone je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:37A jest im Brko nabio komplekse, ha ha. Treći put castimo obecavam.
Sve ok.![]()
I brko je pametniji od svih vas i umjesto da slijedite njegov primjer i ne lajete, vi isto kakve zene
Al dobro... javice vam se samo![]()
40 minuta smišljaš šta ćeš otipkati i izvališ još veću glupost nego u prethodnom postu.
Na normalnim stadionima navijači iz kopa ne prolaze atletskom stazom pored službenog izlaza.
Kraj priče.
-
- Kontakt:
Samo nastavite ovim tempom

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ma znajuci nase bivse igrace vjerovatno ce biti najbolji bek lige jbg bez pritiska i tamburaj sokole...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne mozes ti sa Zeljom u istu recenicu..kakva god bila drzava,Liga,odnosi u njoj,Zeljo ce biti u igri za oba trofeja...ti vise nikad neces...mozda ti se zalomi neki Kup,kao nama u bivsoj Jugi.....Zrinja hoce..ozbiljniju podrsku imaju..tvoj najmladji General je prdnuo u cabarUstanikSBII je napisao/la: ↑13 jun 2020, 17:57Željo i Široki jedini za dobrobit nogometa uvijek bilipa onda donekle Velež, pa i Tuzla C. (ove sezone) svi ostali samo lažni moralisti! Sarajevo-Borac-Zrinjski alijansa zla u ligi! Uz podršku manjih žetončića!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Schlager je napisao/la: ↑13 jun 2020, 15:59Pa da,Plavac...znam da si zaboravio,zato te i podsjetih...Nisi ti od onih koji bi iz statistike izvlacili samo ono sto vam odgovara,pa smatram da si zaboravio da Zeljeznicar u te dve utakmice u Prvenstvu,na Grbavici i u BL, nije akcije napravio protiv Borca,a kamoli stvorio sansu ili dao gol...pa samo Kup pominjes

Imali ste jedan pogled na go i 6 suteva Stojana sa centra.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Biće interesantno vidjeti kako će se snaći klubovi u ovim transferima. Nikad veći izbor slobodnih i dostupnih igrača nije bio. A na prste jedne ruke možeš nabrojati one koji imaju kakav takav kvalitet.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.