Ako se bojimo tog nekakvog djurdjevdana onda bolje da ni ne igramo ko. Nek nam uplate koliko nas sleduje za prvo pretkolo i cao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Objeručke bi nas prihvatili za protivnika.TheIvicnjak je napisao/la: ↑12 jun 2020, 17:45Ako se bojimo tog nekakvog djurdjevdana onda bolje da ni ne igramo ko. Nek nam uplate koliko nas sleduje za prvo pretkolo i cao![]()
Mi smo Sarajevo !
Oremus-boljiHistoricar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:45Možda smo trebali zaganjati, ovog Rusa Enina, lik je prošle sezone, bio možda i najbolji zadnji vezni u ligi.
Zaista mi je zao , ako si to tako doživio, nije mi bila namjera Tebe povrijediti.AngelDiMaria je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:27jest, dje ste sinoc bili kad su mene mezetili samozdravlje i jurisisduska
Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:06Zaista mi je zao , ako si to tako doživio, nije mi bila namjera Tebe povrijediti.AngelDiMaria je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:27jest, dje ste sinoc bili kad su mene mezetili samozdravlje i jurisisduska
Samo različito gledamo stvari oko FKS.
Legendo ti to napises za skoro svakog igraca iz lige koji je slobodan, jedino te za atajica beli preduhitrioHistoricar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:45Možda smo trebali zaganjati, ovog Rusa Enina, lik je prošle sezone, bio možda i najbolji zadnji vezni u ligi.
Neznam, bio sam na utakmici, i nemogu reci da smo dominirali al bili smo za nijansu bolji (govorim u zenici) AL IZGUBILI, i vjerujem da smo bili u punom sadtavu a da smo igrali 2 pretkolo le (preskocili ga srecom izvlacenja) da bi nad bete izbacio, i ako su oni bili mnogo takode oslabljeni..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:08E ****,nemamo po tvome kvalitete za nista iznad 1 pretkola..Pretjera ga ti...Pa nosili se sa Bateom i sa onakvom nakardnom ekipom,pa s ovim trenerom,fudbalerima i fizickom spremom,pojeli bi Bate
Napišem, upravu si, ali za igrače, koji posjeduju kvalitet.fera je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:20Legendo ti to napises za skoro svakog igraca iz lige koji je slobodan, jedino te za atajica beli preduhitrioHistoricar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:45Možda smo trebali zaganjati, ovog Rusa Enina, lik je prošle sezone, bio možda i najbolji zadnji vezni u ligi.![]()
Nije enin los da se razumijemo al on ce u mostar ako imalo pratis znas da nema sanse da se dovede.
Sto posto si upravu.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:02Ova ekipa je jaka samo za PL BH i el prvo pretkolo, sve preko toga ova ekipa nema kvalitet i sve preko ovog ako bi uspjela proc bi bilo na srecu.
Jer u pl bh nemas kvalitetnih igraca i ako ima to je u orosjeku jedan igrac po ekipi, drugo treneri u pl bh su u 99% slucajeva propali trener i koji na divlje treniraju i prave plan za utakmicu.
Pogledajte batea celtica atlante borusije mozete uvidjet da su svaku gresku slabost koristili
Serbedzic je dobar al uz njega treba brzi stoper njegove visine a fizicki jaci (nesto ko nihad)
Bekovi saban hodzic hebibovic pidro nisu bekovi na koje treba racunat u evropi maksimalno jedan od njih 10 min i to je to.
Pidro ima kvalitet al djete je dugo van takmicenja i sanjim moramo bi oprezni da ga nebi previse brzo gurnuli u vatru pa da ga sjebemo jos vise
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], lakilone, strucnjak9 i 42 gosta.