FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam evo čitam svi bi napadača. Meni ljudi naša odbrana i bekovi najviše brinu.Besim pod upitnikom,Dupovac nije više za Sarajeva.Pidro pojma nemamo kakav će se vratiti ,Hodžic onako.Mislim da smo previše golova primili u premijer ligi, a Evropa će brzo,sa ovom odbranom mene panika fata.
Ako želimo nešto u Evropi, a evo otvorilo se, mi moramo dovesti još 3,4 ekstra pojačanja. Bojim se tog prvog kola LS bicemo nosioci, biće pritisak prolska tog famoznog prvog pretkola,samo ne daj boze kakve blamaze.
A znajući nas eto negative, frke, traženje ostavki i svega toga, sto bi moglo se odraziti i na prvenstvo.
Ako želimo nešto u Evropi, a evo otvorilo se, mi moramo dovesti još 3,4 ekstra pojačanja. Bojim se tog prvog kola LS bicemo nosioci, biće pritisak prolska tog famoznog prvog pretkola,samo ne daj boze kakve blamaze.
A znajući nas eto negative, frke, traženje ostavki i svega toga, sto bi moglo se odraziti i na prvenstvo.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
JJucer vidjoh dupovca u seatu, jede jabuku, nek prica ko sta hoce, jes malo auto i seat, ali je milina vidjet po gradu svako malo auto sa nasim grbom
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Nije Šerbečić upitan, ostaje s nama još najmanje 6 mjeseci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑11 jun 2020, 23:24AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2020, 23:09Ocito imamo drugacije poglede na ovo, ipak mislim da je vase ispravnije, ali u nekim situacijama ne bih tako ali sto se fudbala tice, upravu steooet moje nije iz lose namjere, ja to ne gledam samo kao posao, u mojoj glavi je predstava sto se fudbala tice drugacija, ali ipak to je biznis ne zamjerite (opet mislim da mozemo bolje)
Drugo je pitanje da li bi ti i ja. Mi ovo gledamo srcem. A drugo je kad imaš na stolu 60.000 eura godišnje i 250.000 eura godišnje i to sve u zenitu karijere kad je posljednji voz da ikad prebaciš tu cifru od 60.000 eura - što je u Bosni plata za poželjeti i neki max koje je Sarajevo u tom momentu moglo dati . To ti je otprilike omjer bio. Ista stvar je bila sa još 10 igrača koji bi nam valjali samo tako, zbog tog sam i napisao post. Da se ne formira mišljenje da je otić za boljim uslovima nekakva izrada, jer nije.
E, zamisli sad koja je veličina naš Pape, kojega ovdje i naši pojedini navijači podcjenjuju, pljuju i nazivaju raznim pogrdnim imenima. Klubovi velike četvorke mu davali brda i doline, a izaslanstvo Partizana na čelu sa Mocom Vukotićem (njihovom legendom) dolazili sa gepekom punim para. Sviju ih je Pape odbio i ostao u Sarajevu igrati za siću.
Sve sto si napisao stoji i nije problem.Medutim postoje i neke druge stvari, one ljudske, ma koliko to smijesno zvucalo u danasnje vrijeme.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jun 2020, 23:01Nekad vaši postovi bez imalo ljutnje govore više o vama nego o tom što pišete. Evo jedno pitanje, narodno, prosto.
Kreneš ti Angele na svoj prvi radni dan u buregdžinici, plata 700 km, nazove te aviokompanija i kaže ti da si prošao konkurs i ponude ti 3000 eura, a ti kući imaš ženu, dvoje djece, nisi više ni tako mlad. Ti bi otišao u buregdžinicu jer si obećao gazdi dan prije da ćeš doći? Ne bi druže.
Sa fudbalerima je još gore. Oni imaju karijeru plafon 15 godina i oni se moraju naplatiti, kad dobiješ 4-5x bolje uslove bez obzira na dešavanja ideš tu gdje su bolji uslovi. Ovo je njima posao, nama strast, oni žive od ovog. Ne vidim ništa loše što te igrač "izradi" i ode gdje ima 5x veću platu, na konto te izrade je uzeo milion eura u 3 godine. Mislim da moraš baš lud bit da to ne uradiš. Tu uopšte ne trebate tražiti zamjerke fudbalerima.
Naravno da je svakome cilj obezbijediti egzistenciju za sebe i svoju porodicu, ali mogao je taj isti obradovic jasno reci da mu nismo u prvom planu, da trazi nesto bolje, vise...
Onda bi to i shvatio, ali "izraditi" na nacin kako je to on uradio je krajnje bezobrazno, bez imalo postovanja prema FK Sarajevo i ljudima koji su ga zvali.
Da je on neki igrac sa renomeom Benke, Susica, Jajala, za koje se postuje i isplati cekati hoce li naci drugi angazman, onda bi i shvatio, ali jedan balavac iz Bijeljine da glumi nekog igraca, i pravi budalu od nas, ma mrs!!!
Nikada ga ne bi vise nazvao, a kamoli ponovo pregovarao s njim oko dolaska u Sarajevo.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- AngelDiMaria
- Kontakt:
jest, dje ste sinoc bili kad su mene mezetili samozdravlje i jurisisduska
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
I ovakav covjek nije zavrsio medju clanovima ankete, ccc.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jun 2020, 08:37Nije Šerbečić upitan, ostaje s nama još najmanje 6 mjeseci.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Meza se ne smije dirati tek takoAngelDiMaria je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:27jest, dje ste sinoc bili kad su mene mezetili samozdravlje i jurisisduska

Svi u napad jedan je Hase!!
jurisicduska je napisao/la: ↑12 jun 2020, 08:37Nije Šerbečić upitan, ostaje s nama još najmanje 6 mjeseci.

Dušku za moderatora!Napapijri je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:43I ovakav covjek nije zavrsio medju clanovima ankete, ccc.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jun 2020, 08:37Nije Šerbečić upitan, ostaje s nama još najmanje 6 mjeseci.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ako prosire ligu radi **** Čelika koji je trebao ispast 10 puta dosad i uniste ovaj kakav takav napredak sa L12 ughhhhh
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav se ovo udar spominje zadnjih dana..sta vam je covjek uradio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@amypitar drug sta fali Dupovcu?Pa nece igrati covjek prvu postavu sta je tebi?Serbecic ostaje,kao i Zinedin(tako kazu zadnje info,ali sve je moguce)
Pa imas Milicevica,beton covjek,lijevo imas Pidru koji kad prođe pripreme bit ce masina,a tu je i Islamovic i Salcin,pogotovo Salcin ce nam znaciti koji se popravlja dosta i u defanzivnim zadacima dosta
Desno se vraca Hebibovic,koji je Dani Alves za Hodzica i Sabanovica
Pa imas Milicevica,beton covjek,lijevo imas Pidru koji kad prođe pripreme bit ce masina,a tu je i Islamovic i Salcin,pogotovo Salcin ce nam znaciti koji se popravlja dosta i u defanzivnim zadacima dosta
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Izvini ali hebib na beku je najveca rupa nase odbraneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:28@amypitar drug sta fali Dupovcu?Pa nece igrati covjek prvu postavu sta je tebi?Serbecic ostaje,kao i Zinedin(tako kazu zadnje info,ali sve je moguce)
@DiMaria jednom popio batine od Pante, neće i drugi put.
@feniksptica potamnili smo malo na ovom škrtom suncu a Morto nas odmah poprijeko gleda. Bolje ga smijenit na vrijeme. Šta će tek bit u julu kad se na more ode?

@feniksptica potamnili smo malo na ovom škrtom suncu a Morto nas odmah poprijeko gleda. Bolje ga smijenit na vrijeme. Šta će tek bit u julu kad se na more ode?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Odgledah onaj derbi komsija, i sta sam primjetio da nam nedostaje najvise, a nije taj kvalitet, jer ga imamo, ne istom nivou kao oni, al dovoljan, to su agresivnost, hrabrost i cvrstina. Ja mislim da su te stvari jedine koje nas dijele od ostatka evrope. Mi smo previse mekani, pazljivi nekakvi, strasljivi i vazda nas je to yebalo. Mene to nervira otkad igramo evropu poslije rata. Jedina generacija koja se pofajtala to je bila ona protiv Cluja i Levskog i dobra je bila ona protiv M'Gladbacha donekle. A kolko smo odigrali u evropi tekmi, more. U ekipi smo imali dva fajtera, Rahamnovic i Lazic. Ostali su mi premekani. Cak i sredina koja treba da ima dva fajtera, stoperi, imamo Rahmana samo pravog. Fali te cvrstine, muda, bezobrazluka, agresivnosti, pogotovo protiv jacih ekipa.
Cvrstina u duelima, hrabrost za neki prodor, dribling, agresivnost kad nemamo loptu u nogama. Toga nam nedostaje jako, jako puno. Ono zadnje sto sam vidio od hrabrosti je kad je Said protiv Levskog napravio prodor, poredo levate i zabio ga pod precku. Polsije toga nista.
Cvrstina u duelima, hrabrost za neki prodor, dribling, agresivnost kad nemamo loptu u nogama. Toga nam nedostaje jako, jako puno. Ono zadnje sto sam vidio od hrabrosti je kad je Said protiv Levskog napravio prodor, poredo levate i zabio ga pod precku. Polsije toga nista.
- feniksptica
- Kontakt:
Morto ceka ljude pred solarijumom, preventivno ih bije prije ulaska
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa sad kažeš da Besim ostaje, ali sve je moguće.Ja sam na tu konstataciju i pisao,AKO.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:28@amypitar drug sta fali Dupovcu?Pa nece igrati covjek prvu postavu sta je tebi?Serbecic ostaje,kao i Zinedin(tako kazu zadnje info,ali sve je moguce)
Vidjet cemo Pidro je bio dobar, al je imao predugu pauzu.Salcin isto dobar, al za klub kao što je Sarajevo trebalo bi da je prošlo vrijeme igranja na neprirodnim pozicijama.Hebib bio ponajbolji preduga pauza.
Ne znam moje mišljenje je da smo tu najtanji da smo previše golova primili, posebno po tim bekovskim pozicijama. Islamovic mlad neiskusan treba će mu tekmi.
Za ovu ligu je predobar igrački kadar, još sad kad Besim ostaje za Evropu po meni tanki.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sto se tice Serbecica,**** bukvalno je tako. Za sad je to gotova stvar,ali uvijek se to moze promjeniti i da Rosenborg odluci da ga vratiamypitar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 14:43Pa sad kažeš da Besim ostaje, ali sve je moguće.Ja sam na tu konstataciju i pisao,AKO.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:28@amypitar drug sta fali Dupovcu?Pa nece igrati covjek prvu postavu sta je tebi?Serbecic ostaje,kao i Zinedin(tako kazu zadnje info,ali sve je moguce)
Vidjet cemo Pidro je bio dobar, al je imao predugu pauzu.Salcin isto dobar, al za klub kao što je Sarajevo trebalo bi da je prošlo vrijeme igranja na neprirodnim pozicijama.Hebib bio ponajbolji preduga pauza.
Ne znam moje mišljenje je da smo tu najtanji da smo previše golova primili, posebno po tim bekovskim pozicijama. Islamovic mlad neiskusan treba će mu tekmi.
Za ovu ligu je predobar igrački kadar, još sad kad Besim ostaje za Evropu po meni tanki.
@AngelDiMaria istina,ali i ova druga dvojica su losa nazad,a grozni i naprijed.Hebibovic je barem naprijed dobar
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka