Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jeebote, zamisli jednog dana i Celik ispadne..WW3
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Tristan
- Kontakt:
Razigravali bi TOŠK/GOŠK i Rudar Prijedor.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ne da su samo ispali.
Nestali su za sva vremena.
Sad samo mogu gledati veliku raju kako igraju.
@Kilawhatevermanila
Je li moguce da se 1923. godine neko pravio pametan i pisao engleske rijeci, kad je fino mogao na nasem da napise napadac? ccc

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
e onda ce nam fudbal biti najmanji problem.ExBlueone je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:26U tom slučaju zaboravi i na pripreme i na početak narednog prvenstva, jer bi imao goru epidemiološku situaciju pred početak priprema za naredno prvenstvo, a bez adekvatnih priprema isto bi se automatski prolongiralo nevezano za kretanje epidemije.Steven11 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:13A sta i slucaju da do prvog jula dokad su oni rekli da ne moze, bude konstatno povecan broj zarazenih, kao sto je u prethodna dva dana ili vise cak? Nebitno gdje da li Rs ili Fbih, jer ako ne i fbih onda onda opet vaze mjere i ne bi se igralo.... Onda bi imao duzu epidemijsku krivulju evo update juni cijeli, nije skok trenutni... Pazi govorim samo na sta mislim da ce imati uporiste da kazu evo tako je, mi pametni. Uopste ne bacam na sumnju stvarne razloge odluke - znamo ih svi. Jedino, kad ozbiljno pricamo, ne prihvatam optuzbe za krivnju FK Sarajevo za bilo sta osim sto smo zavrsili prvi regularno na tabeli.ExBlueone je napisao/la: ↑12 jun 2020, 12:08
Naprotiv, vrlo ih je lako pobiti, mnogo lakše nego li misliš. Potrebno je pratiti epidemijsku krivulju duže vrijeme, ne samo skok koji traje nekoliko dana. Potom gleda se procenat pozitivnih u odnosu na testirane, dakle trebao bi da bude konstantno veći od 5 % da bi bila hajde da kažem neka "alarmantna" situacija.
Također gleda se i težina izraženosti kliničke slike i izraženosti simptoma kod pozitivnih, a primjetno da je klinička slika znatno blaža ( skoro pa asimptomatska ) što je sasvim normalno i očekivano za ovaj dio godine.
Uostalom u posljednih nekoliko dana nagli skok je prije svega zabilježen u FBiH, posebice Sarajevu i Tz, a tu se spadalo Šeranić i ekipa oko njega ne pitaju apsolutno ništa.
I na kraju da bi oni bili " upravu" morali bi već sada otkazati sva javna okupljana u narednih 2 mjeseca najmanje i zatvoriti granice, a ja nešto ne vidim da jesu, već naprotiv . . .
Bilo bi licemjerno da je prvenstvo prekinuto u trenutku kad imaš šta ja znam desetak novozaraženih dnevno, a dozvoljen početak priprema u stiuaciji kad je ta brojka 40, 50 + dnevno.
A opet ako se to desi i to u situaciji dok svuda u okruženju situacija se koliko toliko stabilizuje, onda mi kao država i ne trebamo da organizujemo profesionalne sportske događaje, možemo komotno sve zamandaliti.
P. s Spominje se protest i proslava titule kod nas kao moguci belaj/klaster itd sad i kritikuje se. U Srbiji derbi igran pred onoliko navijaca ali se ne kritikuje nego uzima kao primjer kako komsije mogu a mi ne...nije bitno sta je ko dozvolio. Jesu potencijalne prijetnje za sirenje virusa sve navedeno? Jesu...al dvostruki arsin pri komparaciji, zar ne?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ja fakat imam osjecaj da ce se prosiriti liga i da ce svi ostati ukljucujuci Celik. Ovo sto kazes,, ne bi se lomili i trazili ovo da, nemaju plan ili obecanje za licencu. Prezivjet cete i ovu sezonu. Al naredna kad budu 4 ispadala, e tu cu vam trebati mnogo srece, ako ne bude epohalnih promjena u igrackom kadru.
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
Ma ovaj me kritikovao sto sam napisao attachment i real life... u 2020. godini....vidi levata iz 1923. godine

- Beduin
- Kontakt:
Valja zapratiti na Insti ovu AminuEfendic, nema puno ovakvih ljepotica koje se fotkaju na Tusnju i podrzavaju svetinju. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Đuturum na kokainu sa vjernom armijom lajkaca pokusava izmisljati i blatiti povijest najveceg mostarskog kluba..

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Nema dvostrukih aršina, sve je ovdje što se radi nakaradno i amaterski. i za Srbiju se pisalo da navečer igraš pred "punim" stadionom a ujutro ulaze u banku dvoje po dvoje.Steven11 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 14:34e onda ce nam fudbal biti najmanji problem.ExBlueone je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:26U tom slučaju zaboravi i na pripreme i na početak narednog prvenstva, jer bi imao goru epidemiološku situaciju pred početak priprema za naredno prvenstvo, a bez adekvatnih priprema isto bi se automatski prolongiralo nevezano za kretanje epidemije.Steven11 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:13
A sta i slucaju da do prvog jula dokad su oni rekli da ne moze, bude konstatno povecan broj zarazenih, kao sto je u prethodna dva dana ili vise cak? Nebitno gdje da li Rs ili Fbih, jer ako ne i fbih onda onda opet vaze mjere i ne bi se igralo.... Onda bi imao duzu epidemijsku krivulju evo update juni cijeli, nije skok trenutni... Pazi govorim samo na sta mislim da ce imati uporiste da kazu evo tako je, mi pametni. Uopste ne bacam na sumnju stvarne razloge odluke - znamo ih svi. Jedino, kad ozbiljno pricamo, ne prihvatam optuzbe za krivnju FK Sarajevo za bilo sta osim sto smo zavrsili prvi regularno na tabeli.
Bilo bi licemjerno da je prvenstvo prekinuto u trenutku kad imaš šta ja znam desetak novozaraženih dnevno, a dozvoljen početak priprema u stiuaciji kad je ta brojka 40, 50 + dnevno.
A opet ako se to desi i to u situaciji dok svuda u okruženju situacija se koliko toliko stabilizuje, onda mi kao država i ne trebamo da organizujemo profesionalne sportske događaje, možemo komotno sve zamandaliti.
P. s Spominje se protest i proslava titule kod nas kao moguci belaj/klaster itd sad i kritikuje se. U Srbiji derbi igran pred onoliko navijaca ali se ne kritikuje nego uzima kao primjer kako komsije mogu a mi ne...nije bitno sta je ko dozvolio. Jesu potencijalne prijetnje za sirenje virusa sve navedeno? Jesu...al dvostruki arsin pri komparaciji, zar ne?
Svi javni skupovi u posljednih mjesec dana, uključujući i Bajram jesu bili potencijalna opasnost za zrdavlje, dakle i protestna šetnja i proslava titule i onaj još jedan skup.
Mada je otvaranje granice bez ikakvih ograničenja možda trenutno i najveći problem.
Pijačari pišu istoriju...
...ali doslovno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Moguce da se ovaj nije pravio pametan, nego je bio pametan, za razliku od tebe

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo ćemo riješiti između sebeHerero je napisao/la: ↑12 jun 2020, 12:44To se vi dogovorite ko je div...netko nekoga kopira...MortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2020, 12:37Halo samo je jedan divHerero je napisao/la: ↑12 jun 2020, 11:26Kokorina bb, kao i čitava uprava diva iz predgrađa.
Potrebu za veličanjem ličnosti nekog čovjeka, te pravljanje kulta ličnosti od istoga imaju samo oni ljudi kojima fali nešto. U ovom slučaju fali trofeja![]()
Znači trofej prve lige federacije nema nikako značenje u nogometnom svijetu. Zato je potreba za pisanjem pjesama voljenom predsjedniku šemsudinu hasiču. Zar ovo nije očigledan primjer mitomanije. Sjeverna Koreja!
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
@Herero ima vise materijala o velezu od Enesa Vukotica 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ko i vi tek od 1993
Al ''goalmana"

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 12 jun 2020, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ti lutas beboHerero je napisao/la: ↑12 jun 2020, 11:26Kokorina bb, kao i čitava uprava diva iz predgrađa.
Potrebu za veličanjem ličnosti nekog čovjeka, te pravljanje kulta ličnosti od istoga imaju samo oni ljudi kojima fali nešto. U ovom slučaju fali trofeja![]()
Znači trofej prve lige federacije nema nikako značenje u nogometnom svijetu. Zato je potreba za pisanjem pjesama voljenom predsjedniku šemsudinu hasiču. Zar ovo nije očigledan primjer mitomanije. Sjeverna Koreja!

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Nema vise krave muzare u liku Aluminijskog, ugaasio se amin BozeConvicts1988 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:20Šta je ovo sa plemićima, fijasko igračkog kadra ? Pojačanje već istrošeni Arežina !? Nema novca ili ?

All-Time First Yugoslav League table
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.