Samo da nisu preko vjenčanja presnimavali
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Halo samo je jedan divHerero je napisao/la: ↑12 jun 2020, 11:26Kokorina bb, kao i čitava uprava diva iz predgrađa.
Potrebu za veličanjem ličnosti nekog čovjeka, te pravljanje kulta ličnosti od istoga imaju samo oni ljudi kojima fali nešto. U ovom slučaju fali trofeja![]()
Znači trofej prve lige federacije nema nikako značenje u nogometnom svijetu. Zato je potreba za pisanjem pjesama voljenom predsjedniku šemsudinu hasiču. Zar ovo nije očigledan primjer mitomanije. Sjeverna Koreja!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To se vi dogovorite ko je div...netko nekoga kopira...MortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2020, 12:37Halo samo je jedan divHerero je napisao/la: ↑12 jun 2020, 11:26Kokorina bb, kao i čitava uprava diva iz predgrađa.
Potrebu za veličanjem ličnosti nekog čovjeka, te pravljanje kulta ličnosti od istoga imaju samo oni ljudi kojima fali nešto. U ovom slučaju fali trofeja![]()
Znači trofej prve lige federacije nema nikako značenje u nogometnom svijetu. Zato je potreba za pisanjem pjesama voljenom predsjedniku šemsudinu hasiču. Zar ovo nije očigledan primjer mitomanije. Sjeverna Koreja!

HŠKZ
Tata tata mi smo 1939 igrali sa Celikom, sine Celik nije postojao tada... Pa skim smo igrali tata? Ko sine? Pa Zrinjski tata...

kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Izvini sine, evo od taje cener... Tata ispade ti nesto iz novcanika, sta je ovo tata neka clanska karta iz 1939, redni broj 3500 pise Velez, ma nista sine to ti je tajo sa jos 3500 ljudi isao na planinarenje na planinu Velez iznad Mostara pa dobivali clanske karte.

kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Izvini sine, evo od taje cener... Tata ispade ti nesto iz novcanika, sta je ovo tata neka clanska karta iz 1939, redni broj 3500 pise Velez, ma nista sine to ti je tajo sa jos 3500 ljudi isao na planinarenje na planinu Velez iznad Mostara pa dobivali clanske karte.

Ovo je istinski menaŽer:
"Zaista sve je poremetila ova nesretna pandemija, tako da se tek sada to treba nastaviti. Ja vjerujem da će Savez prolongirati odluku o reflektorima za narednu godinu jer mi sigurno do početka sezone to nećemo završiti. Ja sam dobio uvjerenja od organa u našem Savezu da nećemo imati problema oko stadiona, te da ćemo moći igrati svoje utakmice. Firma koja je radila krov na stadionu Grbavici, će raditi krov i na našem stadionu, tako da će to biti sigurno gotovo do početka prvenstva", ističe Mušija.
Pa onda nastavlja:
U narednoj sezoni ćemo imati loš teren u Banjaluci, jer će tu igrati Krupa i Borac, zatim na Tušnju, gdje igraju Sloboda i Tuzla City, te na Koševu, gdje će osim Sarajeva možda igrati i Olimpik. U zimu ti će stadioni biti u veoma lošem stanju i fudbal na takvim terenima će biti nemoguć.
Ima li iko iz Doboja il Kaknja? Je oni fakat rade te reflektore il se zaje.bavaju samo
https://sportsport.ba/fudbal/reflektori ... lju/364911
"Zaista sve je poremetila ova nesretna pandemija, tako da se tek sada to treba nastaviti. Ja vjerujem da će Savez prolongirati odluku o reflektorima za narednu godinu jer mi sigurno do početka sezone to nećemo završiti. Ja sam dobio uvjerenja od organa u našem Savezu da nećemo imati problema oko stadiona, te da ćemo moći igrati svoje utakmice. Firma koja je radila krov na stadionu Grbavici, će raditi krov i na našem stadionu, tako da će to biti sigurno gotovo do početka prvenstva", ističe Mušija.
Pa onda nastavlja:
U narednoj sezoni ćemo imati loš teren u Banjaluci, jer će tu igrati Krupa i Borac, zatim na Tušnju, gdje igraju Sloboda i Tuzla City, te na Koševu, gdje će osim Sarajeva možda igrati i Olimpik. U zimu ti će stadioni biti u veoma lošem stanju i fudbal na takvim terenima će biti nemoguć.
Ima li iko iz Doboja il Kaknja? Je oni fakat rade te reflektore il se zaje.bavaju samo
https://sportsport.ba/fudbal/reflektori ... lju/364911
Treba ovo na DVD prebacit mogu se pare uzeti.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ima na DVDu Zrinjski - Dudelange 0-4. Dobro se prodaje.
Vrijemme modernih tehnologija;
"Velež u Trebinju torpedovan sa nevjerovatnih 10:0, što je jedan od najtežih poraza Rođenih u historiji kluba"

HŠKZ
-
- Kontakt:
A ja, historija, to je ono sto je vama nepoznato

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Liga će se haman širiti.
Jašta historija kaže da ste imali čak i podgrupu iz Zg-a...
Naravno nije ni ovo mitomanija i kompleks...ovo su folovi, fore brato, al u curku

HŠKZ
-
- Kontakt:
22 ko nekad.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ovaj savez je toliko nesposoban da će se sebi ponovo pos.rati u usta!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
A sta i slucaju da do prvog jula dokad su oni rekli da ne moze, bude konstatno povecan broj zarazenih, kao sto je u prethodna dva dana ili vise cak? Nebitno gdje da li Rs ili Fbih, jer ako ne i fbih onda onda opet vaze mjere i ne bi se igralo.... Onda bi imao duzu epidemijsku krivulju evo update juni cijeli, nije skok trenutni... Pazi govorim samo na sta mislim da ce imati uporiste da kazu evo tako je, mi pametni. Uopste ne bacam na sumnju stvarne razloge odluke - znamo ih svi. Jedino, kad ozbiljno pricamo, ne prihvatam optuzbe za krivnju FK Sarajevo za bilo sta osim sto smo zavrsili prvi regularno na tabeli.ExBlueone je napisao/la: ↑12 jun 2020, 12:08Naprotiv, vrlo ih je lako pobiti, mnogo lakše nego li misliš. Potrebno je pratiti epidemijsku krivulju duže vrijeme, ne samo skok koji traje nekoliko dana. Potom gleda se procenat pozitivnih u odnosu na testirane, dakle trebao bi da bude konstantno veći od 5 % da bi bila hajde da kažem neka "alarmantna" situacija.Steven11 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 11:54Ne nije to poenta mog posta, znam sta hoces da kazes. Sad ozbiljno, naravno da znamo svi pozadinu odluke RSa (samo sto Sarajevo nema veze s tim) i znamo da za to vodilja nije bila progresija corone. Ali ovo ce im dati opravdanje i jos ce ispasti najpametniji... Nece im moci niko pobiti.Rodjeni81 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 09:44
Budite bar doslijedni do kraja. Vidis li sta ti pisesAko sve vrijeme pricate da su krivi ovi iz RS, i da je kako ste govorili Sarajevo bilo za nastavak kakva je sad to prica ? Sad ovim postom pises isto sto Seranic/Vico guslaju mjesecima. Nije valjda da ste cekali povecanje zarazenih da kazete "eto vidite da se nije moglo igrati, da su Vico i Seranic bili u pravu"
Zadnji dio posta je -prcanje komsija, ti ignorisi![]()
Također gleda se i težina izraženosti kliničke slike i izraženosti simptoma kod pozitivnih, a primjetno da je klinička slika znatno blaža ( skoro pa asimptomatska ) što je sasvim normalno i očekivano za ovaj dio godine.
Uostalom u posljednih nekoliko dana nagli skok je prije svega zabilježen u FBiH, posebice Sarajevu i Tz, a tu se spadalo Šeranić i ekipa oko njega ne pitaju apsolutno ništa.
I na kraju da bi oni bili " upravu" morali bi već sada otkazati sva javna okupljana u narednih 2 mjeseca najmanje i zatvoriti granice, a ja nešto ne vidim da jesu, već naprotiv . . .
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Herero od kojih si s Goranaca iz ove migracije starih mostarskih porodica?
Većina žitelja župe Goranaci nosi hrvatska prezimena, koja završavaju sa - ić:
Knezović,
Marić,
Tomić,
Jurić,
Džidić,
Đinkić,
Ivanković,
Krešić,
Glibić,
Novak,
Vladić,
Raič,
Stojkić,
Ćorić,
Talić,
Stanovništvo
1970-ih zbog nedostatka zaposljenja nastaje iseljavanje. Selo Goranci postalo je žrtva ruralno-urbane migracije. Mnogo mladih tijekom 1960-ih i 1970-ih napušta selo i nastanjuje se u Mostaru, udaljenom 13 km od sela. Današnje mostarsko predgrađe s naseljima Cim i Ilići, te gradska naselja Bijeli Brijeg, Vihovići i Orlac su naseljeni Gorančanima.
I mostarci imaju svoje veselje koliko vidim.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Najvise jauce ekipa koja je odigrala 21 utakmicu, a onu 22-gu su za zelenim stolom uzeli.
Bilo bi posteno da oni kada traze da se titula ne dodijeli za zelenim stolom, da vrate tri boda savezu jer su im isti dali bez igranja.
Bilo bi posteno da oni kada traze da se titula ne dodijeli za zelenim stolom, da vrate tri boda savezu jer su im isti dali bez igranja.
evo šanse za rođene da probaju dogurati do sredine tabele
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Šta je ovo sa plemićima, fijasko igračkog kadra ? Pojačanje već istrošeni Arežina !? Nema novca ili ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.