Rekonstrukcija stadiona u BiH
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
**** ba, namjerno ga ravno zategli..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma opusti se, zajebajemo se. Al smijesno realno bude ono kad skontas, ali fakat nema lose namjere. Ziviofeniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2020, 20:24Jeste l se isplakali. Ne do Bog da ste vi kome sudija kakav. Za sve bi vi vjesali.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
Golemo. Ovakve stvari su prikaz inata, volje i želje, i to je ono što volim kod nas kao naroda generalno.
Otpor i volja, nešto kao naša Grbavica. Nećete dušmani

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Na stadionu Rođeni se počelo sa pomicanjem terena kako bi se zadovoljili Uefa kriteriji po tom pitanju.
JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jun 2020, 18:45Naravno da ima, redovno se prate radovi na svim stadionima pa tako i na Grbavici, te s nestrpljenjem ocekujemo pocetak gradnje juga i uredjenje sjevera

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Dedara će morati duže skupljati zelembaće da dohvati protivničke igrače.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Drago mi vidjeti da moj prvi klub nesto ovako pravi. Fina prica, izgradi se Kolonija ko Real Madrid 
btw sta mislite o ovom tipu stadiona

btw sta mislite o ovom tipu stadiona

FK Željezničar raspisuje javni oglas za izdavanje u zakup poslovnog prostora
FK Željezničar raspisuje javni oglas za izdavanje u zakup poslovnog prostora na Stadionu Grbavica.
Udruženje Fudbalski klub Željezničar Sarajevo izdaje poslovni prostor u ulici Zvornička broj 27., Sarajevo, u prizemlju sjeverne tribine Stadiona Grbavica, ukupne korisne površine 443 m2. Prostor je pogodan za sve oblike trgovinsko-uslužnih djelatnosti.

@igrajlopte 🐦
Jel ovo onaj prostor gdje je teretana bila?ReX je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:27FK Željezničar raspisuje javni oglas za izdavanje u zakup poslovnog prostora
FK Željezničar raspisuje javni oglas za izdavanje u zakup poslovnog prostora na Stadionu Grbavica.
Udruženje Fudbalski klub Željezničar Sarajevo izdaje poslovni prostor u ulici Zvornička broj 27., Sarajevo, u prizemlju sjeverne tribine Stadiona Grbavica, ukupne korisne površine 443 m2. Prostor je pogodan za sve oblike trgovinsko-uslužnih djelatnosti.
![]()
Da da. Hitno osigurati ove prostore i na istocnoj tribini da se mogu izdati. To je ogroman buduci prihod...
@igrajlopte 🐦
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi se da je teretana. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

A ova armatura sto viri iz betona su buduci stubovi za krov na tribini,tako da ce i ova tribina imati stubove za krov a to je i predvidjeno projektom

samo sto je po projektu trebalo da bude pri vrhu a u stvarnosti na pola tribine...mora se kod nas nesto zayebati:-)
ja ne znam prate li ljudi uopste kako i sta se radi u evropi i svijetu, ko sada gradi ovakve tribine..
onda lafo 3 mj rok za izvodjenje radova, kaze korona usporila...pa jarane, onaj celo direktor nece ni ovo pola tribine zavrsiti u ovoj godini, kojim tempom radi...sedmicno jedna stepenica betona..
znam da ce sada kritike ali neka:)
bas mi drago da se radi i gradi, jedva cekam da se vrapcici izgrade i postanu lijep stadion ali brate sto ga mozemo razvlaciti, nemere niko:-)
ja ne znam prate li ljudi uopste kako i sta se radi u evropi i svijetu, ko sada gradi ovakve tribine..
onda lafo 3 mj rok za izvodjenje radova, kaze korona usporila...pa jarane, onaj celo direktor nece ni ovo pola tribine zavrsiti u ovoj godini, kojim tempom radi...sedmicno jedna stepenica betona..
bas mi drago da se radi i gradi, jedva cekam da se vrapcici izgrade i postanu lijep stadion ali brate sto ga mozemo razvlaciti, nemere niko:-)
I treba kritika.
Ako nam igraci izmicu radi skromnih plata onda bi barem trebali izvaliti pare za beton.
Ne moze se biti cicija na oba fronta j.ebi ga.
Ako nam igraci izmicu radi skromnih plata onda bi barem trebali izvaliti pare za beton.
Ne moze se biti cicija na oba fronta j.ebi ga.
Stubovi nisu na pola tribine.babino je napisao/la: ↑14 jun 2020, 13:44samo sto je po projektu trebalo da bude pri vrhu a u stvarnosti na pola tribine...mora se kod nas nesto zayebati:-)
Završit će se kad se završi, nama se aspolutno nigdje ne žuri.
Radi se po projektu,a jedina promjena je ubacivanje jednog reda vise na vrhu da bi se spojile tribine.
Stubovi su na trecini tribine, a ne na polovini.
Stubovi su na trecini tribine, a ne na polovini.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.