Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SaMoVelez
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SaMoVelez » 11 jun 2020, 22:59

:rol: :rol: kakva lobotomija jbt, čuj da ih uprava FKS podrži, oni sve živo povalili za svoje i interese Borca :urnebes: :urnebes:
Čitav dunjaluk igra lopte, ovi skontali da ne može zbog pandemije, šatro :bih: :bih:

Inače sam odavno napisao da je sezona iza nas ubjedljivo najodvratnija i nikada se u historiji bh fudbala nije desila veća nepravda prema mnogim klubovima. Čelik sam uvijek stavljao na prvo mjesto prema kome je izvršen zločin od strane FSBIH, dalje redom idu Željo, SSH, Široki, Radnik, Velež i na kraju Gošk. Posebna je stvar stanje u Čeliku, niko ne bi smio prejeducirati njihove daljne korake. Možda ljudi imaju plan izvršiti sve obaveze do zakonom predviđenog roka na drugostepenoj komisiji za licenciranje. FSBIH je leglo nesposobnjakovića i kriminalaca i jedino što im od srca želim je da ih stigne ruka pravde. sve drugo je enbitno dok se tu ne zavede red, ostaćemo u zapećku i biće nam nedostižni uspjesi i ovih egzotičnih zemalja, da ne pričamoo iole ozbiljnijim ligama. Prave nas ludima i u oči nam se smiju.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 jun 2020, 23:00

Ma kako god ispadamo, sami cemo napusiti takmicenje
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 11 jun 2020, 23:02

Zna li se kakva je situacija sa peharom Kupa BiH, jesmo li ga vratili našim partnerima u NSBiH?
Ako nismo, trebalo bi ga provozati na busu u subotu, da opet malo proslavimo, a pizdice da malo plaču, milina ih gledati i slušati...

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 11 jun 2020, 23:05

Steven11 je napisao/la:
11 jun 2020, 22:22
Forumas1921 je napisao/la:
11 jun 2020, 21:10
svrakino1921 je napisao/la:
11 jun 2020, 19:19
Pitari.
Eno vam igraci bili na derbiju Partizan-Zvezda

Ne bas tako davno, Delije su bile domacini HZ, cak su im i salove radili... Bratski...
Da se prisjetimo malo proslave 80 godina od nastanka kluba. Prijedlog za 100 godina, pozovite Borac BL, svakako ih pola navija za Partizan, velike sportske prijatelje. Edit: samo 5 godina nakon rata, na prvu svoju okruglu godisnjicu od rata oni pozovu Partizan na Sugavicu, tzv simbol otpora. Vico, Seranicu Begicu, Pilavu kako vas nije stid?

Željezničar (Sarajevo) - Partizan (Beograd) 0:6 (0:2)

Na slici: Zajednički snimak igrača nekadašnjih ljutih rivala ali i velikih sportskih prijatelja, ekipa sarajevskog Željezničara i beogradskog Partizana.

U prijateljskoj međunarodnoj fudbalskoj utakmici u Sarajevu fudbaleri beogradskog Partizana savladali domaću ekipu Željezničar sa 6:0 (2:0).

Utakmica je odigrana, nakon deset godina, povodom 80-godišnjice osnivanja sarajevskog kluba na stadionu Grbavica, pred 8.000 gledalaca.

slika
Za 100 godina možda uspiju priuštiti ove što štrajkuju glađu u komšiluku.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 11 jun 2020, 23:16

prisonbreak je napisao/la:
11 jun 2020, 23:00
Ma kako god ispadamo, sami cemo napusiti takmicenje
Licenca jeste belaj, veci od prekida. Ako to rijesite, siguran sam da ce se liga prosiriti, jednostavno saopstenja nakon sastanka NS BIH i Celika/Zvijezde nekako aludiraju na to.

Sretno!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 11 jun 2020, 23:18

RAT VODITI DA NAS OSTAVE U LIGI i kada ostave, napustiti istu. Pa nek se yebu sa neparnim brojem klubova :D
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 jun 2020, 23:18

Meni je zao Celika ali stvarno nema smisla ostaviti ih ponovo u ligi. Oni nisu ni licencu dobili, kako ih ostaviti ?

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 11 jun 2020, 23:18

sampras je napisao/la:
11 jun 2020, 23:05
Steven11 je napisao/la:
11 jun 2020, 22:22
Forumas1921 je napisao/la:
11 jun 2020, 21:10

Ne bas tako davno, Delije su bile domacini HZ, cak su im i salove radili... Bratski...
Da se prisjetimo malo proslave 80 godina od nastanka kluba. Prijedlog za 100 godina, pozovite Borac BL, svakako ih pola navija za Partizan, velike sportske prijatelje. Edit: samo 5 godina nakon rata, na prvu svoju okruglu godisnjicu od rata oni pozovu Partizan na Sugavicu, tzv simbol otpora. Vico, Seranicu Begicu, Pilavu kako vas nije stid?

Željezničar (Sarajevo) - Partizan (Beograd) 0:6 (0:2)

Na slici: Zajednički snimak igrača nekadašnjih ljutih rivala ali i velikih sportskih prijatelja, ekipa sarajevskog Željezničara i beogradskog Partizana.

U prijateljskoj međunarodnoj fudbalskoj utakmici u Sarajevu fudbaleri beogradskog Partizana savladali domaću ekipu Željezničar sa 6:0 (2:0).

Utakmica je odigrana, nakon deset godina, povodom 80-godišnjice osnivanja sarajevskog kluba na stadionu Grbavica, pred 8.000 gledalaca.

slika
Za 100 godina možda uspiju priuštiti ove što štrajkuju glađu u komšiluku.
Nije nerealno i da im se pridruze u tom strajku. Na sto godina... karma ih jos nije napustila, jos stanuje na Sugavici.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 jun 2020, 23:22

fks74 je napisao/la:
11 jun 2020, 23:18
Meni je zao Celika ali stvarno nema smisla ostaviti ih ponovo u ligi. Oni nisu ni licencu dobili, kako ih ostaviti ?
Drugostepena jos nije bila
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 jun 2020, 23:24

Izbaciti Zelju, vratiti Celik !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 jun 2020, 23:28

“FK Sloboda zauzela je stav o mogućem proširenju BH Telecom Premijer lige sa 12 na 14 ekipa u sezoni koja je pred nama. Iako je na vrijeme se odmakla od zone ispadanja, Sloboda se isto tako, nakon zadnjeg odigranog kola prije prekida prvenstva zbog pandemije COVID-19, vrlo lako mogla naći na mjestima koja vode u niži rang takmičenja i biti u istoj situaciji u kojoj se trenutno nalaze NK Čelik i FK Zvijezda 09.

Razumijemo i podržavamo intenciju klubova da se od sljedeće sezone Premijer liga igra u širem formatu, kao i nastojanje i želju klubova da ostanu u najjačem rangu bh. fudbala. Ovo bi bio najbolji izlaz nakon naglog završetka prvenstva, a sa druge strane doprinijelo bi poboljšanju razvoja domaćeg prvenstva”, saopšteno je iz FK Sloboda Tuzla.
🔴⚫️

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 11 jun 2020, 23:29

fks74 je napisao/la:
Ima jos drugostepena komisija mi 15 godina nismo dobili licencu na prvostepenoj komisiji tako ako odluce prosiriti ligu i mi bi nekako licencu izganjali.

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 11 jun 2020, 23:45

almir2018 je napisao/la:
11 jun 2020, 23:29
fks74 je napisao/la:
Ima jos drugostepena komisija mi 15 godina nismo dobili licencu na prvostepenoj komisiji tako ako odluce prosiriti ligu i mi bi nekako licencu izganjali.

A da u svakom zlu ima malo i dobra, pokazuje i ova vaša situacija u koju ste zapali. Totalno se promjenila percepcija vaših navijača u pogledu prioriteta vašeg kluba. Da se nije desilo ovo vi bi mnogi još uvijek maštali neke preko noći dobre stvari. Toga nema u realnom svijetu, nema toga više ni u bajkama. Ja sam ubjeđenja da će se Čelik spasiti, to je jednostavno klub koji se ne smije, ne može i neće ugasiti. Ali tek nakon što ste pritješnjeni uza zid, kreće pravi otpor i kreće borba za prave vrijednosti. Nije prava vrijednost dati jednom diletantu da vodi klub, i da svojim ažima manipuliše emocijama navijača. Navijači su kao djeca, ponudiš im šarenu lažu oni se raduju. Čiščenje i oporavak nakov ovolikog zla će biti teško i dugo, ali kad se boriš za pravu vrijednost ništa ti ne smije biti teško. Neću šupljirati o vlastitim iskustvima, ali mogu roman napisati o tome. Onaj ko je prošao taj pakao od straha za sudbinu voljenog kluba, ne može se naslađivati sličnim situacijama kod drugih. Sretno i naoružajte se strpljenem.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 jun 2020, 23:50

Ako niko ne ispada nema ni prvaka.Vozdra. Jeni ovo pijaca. Znaci bitno je da su pitari dobili guzovacu sad mozemo sta hocemo. Daj Gosku kup eto cisto nek i oni imaju neki pehar.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jun 2020, 23:58

avenija je napisao/la:
11 jun 2020, 21:07
Hvala Slobodi na podrsci za prosirenje lige.
Iskreno ocekivao sam prvo Sarajevo da pruzi podrsku jer ako je iko imao dobre odnose zadnjih 5 godina onda su to Sarajevo i Čelik.

Hvala Tuzli pa makar i ispali.
Gospoda se ne postaje, gospoda se radja druze. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 jun 2020, 00:00

Nebitno ko sad ispada, ne bih ja 14 klubova. Otvara se mjesto za ostanak jednog kluba iz RS sad. Bit ce ih 4 sledece godine, sto je za njih odlicno. Lobirat ce oni da ako dodje do tog da liga i ostane na 14 kluba, tako ce vjerovatno gotovo uvijek imat 4 kluba u ligi.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jun 2020, 00:23

feniksptica je napisao/la:
12 jun 2020, 00:00
Nebitno ko sad ispada, ne bih ja 14 klubova. Otvara se mjesto za ostanak jednog kluba iz RS sad. Bit ce ih 4 sledece godine, sto je za njih odlicno. Lobirat ce oni da ako dodje do tog da liga i ostane na 14 kluba, tako ce vjerovatno gotovo uvijek imat 4 kluba u ligi.
Tebi ne odgovara 14klubova jer je 4 iz RS. Odgovara ti 12 jer ih je 3. Mozda ti je rijesenje da pratis Federalnu ligu, tamo nema klubova iz RS.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jun 2020, 00:30

Kad moze Zeljo dobiti licencu koji duguje i Bogu i narodu, zasto ne bi dobio i Celik...nece se valjda pitati mali cetalj iz BL.
🔴⚫️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 jun 2020, 00:38

FliX je napisao/la:
12 jun 2020, 00:23
feniksptica je napisao/la:
12 jun 2020, 00:00
Tebi ne odgovara 14klubova jer je 4 iz RS. Odgovara ti 12 jer ih je 3. Mozda ti je rijesenje da pratis Federalnu ligu, tamo nema klubova iz RS.
Me ne odgovoara 14 klubova opcenito, a razlog zasto bi moglo bit 14 je to. Ako te vec zanima, prelistaj malo moje postove, pa ces vidjet da sam u vise njih pisao da je za mene idealno 8 klubova pa makar svi bili iz iste opstine
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 12 jun 2020, 01:29

U laboratoriji Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu potvrđeno je prisustvo koronavirusa kod nove četiri osobe. Do ovog trenutka u cijeloj BiH danas je registrovano čak 78 novih slučajeva i to je najveći porast zaraženih od 30. aprila.

Mogla se igrati liga? Seranic, Vico, Begic i Pilav strateski razmjestaju klastere i namjestaju rekordan broj zarazenih, samo kako bi Sarajevo dobilo titulu i ostetilo FK Sugavac.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.