Djes usran galebe.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 19:03Nije lako momku jebg razumite ga, bolest je to druze moj.

Zar nisi na baustelu.Ne dangubi ovde.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Djes usran galebe.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 19:03Nije lako momku jebg razumite ga, bolest je to druze moj.
Mislim da si ofulao osobu totalno i mislim da ti se stanje pogoršalo momak.
Izvini Tobe, al trebalo bi šta poduzet pa ovog malog usranka Papija zakačiti na tu Hazmirovu dojku, da mali prestane buncati.
nike imate preko sport visiona isto kao sto mi imali za umbro nikakve razlike osim sto smo mi preko sport visiona narucivali nove kolekcije umbro dresova dok sarajevo pet sezona nosi jedan te isti model nike park 6
Narucivali nove kolekcije Umbro dresova kod No1...
Mojne pričat neistine. Mi smo svijesni sta je uradjeno od kluba al isto tako nismo mi navijači to učinili. Svijesni smo da smo zaslužili i prije da ispadnemo i da se godinama provlacimo kroz iglene uši ali isto tako smo svijesni da sve činimo i uvijek smo činili da poštenjem učinimo sve da nam klub opstane. Mi nismo raspolagali novcem u klubu i nismo mi birali ljude u klubu da sjede. Kako su se stranke mijenjale tako su se i ljudi smjenjivali i capali i otimali kako je ko umio i koliko da ukrade. Mi smo jedini koji plaćamo cijenu svega ovoga nažalost al isto tako nikada svoj klub nećemo ostaviti da umre a isto tako jedan je Čelik i tako ce i ostati pa makar i u petoj ligi da bude.feniksptica je napisao/la: ↑11 jun 2020, 20:29Oj i dalje iste teme. Celik je ko neko ko ode u Admiral potrosi sve pare jos se zaduzi, kad i to ispusi svi mu drugi krivi. A zna da mora najebat i da ce ga to stic kad tad.
A zeljo..pa zelju nista ne vadi..
Jel to onaj papi sto kitu ustima lapi?Convicts1988 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 19:58Izvini Tobe, al trebalo bi šta poduzet pa ovog malog usranka Papija zakačiti na tu Hazmirovu dojku, da mali prestane buncati.
svrakino1921 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 19:19Pitari.
Eno vam igraci bili na derbiju Partizan-Zvezda
mani se tih infatilnih prozivanja argumente na sunce kao sto sam ja ih dao il nemoj nikako pisatiVanja8 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 20:35Narucivali nove kolekcije Umbro dresova kod No1...
![]()
![]()
![]()
U 50 postova prozivas Dzemidzica Begica i co. zbog nepravde, pa onda u sljedecem ocekujes podrsku FKS za nastavak. Svaka cast na razmisljanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.