Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kmečanje komšiluka zbog naše titule dodatni je gušt. Hvala, komšije.
Pa zato sto ste da se nastavila liga mogli ostati bez evrope. Eto zsto, sto se pravis mutav. Igraci vam nisu primili plate od prvog snijega i razbjezat ce se prvom prilikom.
A za tekmu sa celikom, nije li cudno da samo sa vama nisu odigrali. Odigrali sa svima osim sa vama. Hmm. Sve do saveza. :X
Dakle i vi ste profitirali sa prekidom jer ste dobili evropu a savez vas pogurao proriv celika.
A za tekmu sa celikom, nije li cudno da samo sa vama nisu odigrali. Odigrali sa svima osim sa vama. Hmm. Sve do saveza. :X
Dakle i vi ste profitirali sa prekidom jer ste dobili evropu a savez vas pogurao proriv celika.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja sam siguran da ce se liga prosiriti ako Celik dobije licencu na drugostepenoj!
Pitanje za zenicane, kolike su sanse za to?! Koliko para je u pitanju, al' bas para da mora odma' da se tresne?
Znaci ne racunam reprograme sa poreskom, igracima i sl... igracu je bolje potpisati reprogram i imati dug "ziv i ovjeren" na papiru nego cekati da klub ode u kantonalnu, na amaterski nivo gdje ne trebaju nikakve licence i sl... tek onda se mogu je8at!
E sad, koliko su pametni da to skontaju...
Pitanje za zenicane, kolike su sanse za to?! Koliko para je u pitanju, al' bas para da mora odma' da se tresne?
Znaci ne racunam reprograme sa poreskom, igracima i sl... igracu je bolje potpisati reprogram i imati dug "ziv i ovjeren" na papiru nego cekati da klub ode u kantonalnu, na amaterski nivo gdje ne trebaju nikakve licence i sl... tek onda se mogu je8at!
Ma pusti g.ovna neka plivaju niz Bosnu.
Eto, priznaše sami da je u pitanju čista politička odluka koja veze nema sa sportom, ali koju proslaviše troprstaši i pitari.dejavu je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:56Zeljković se zahvalio Dodiku i političkom vrhu RS-a: Borcu su uplaćeni milioni
"Zahvaljujem se Željki Cvijanović, premijeru Radovanu Viškoviću, ministrici Sonji Davidović i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku jer su nam mnogo pomogli da Borac ide evropskim putem. Oni su prepoznali šta radimo, ispunili su obećanje za milion KM pomoći za 2019. i isto toliko za ovu godinu."
Mislim da bi jedno 250-300 hiljada dakle da jedan dio dobiju odmah svi koji traze a ostalo da se dogovori reprogram sa njima,ali posto ocito u Zenici vise nikog nije briga Celikom nema od toga nista,mi idemo u kantonalnu ligu i to je to.vlakanje je napisao/la: ↑11 jun 2020, 17:42Ja sam siguran da ce se liga prosiriti ako Celik dobije licencu na drugostepenoj!
Hahahahahaalmir2018 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 17:52Mislim da bi jedno 250-300 hiljada dakle da jedan dio dobiju odmah svi koji traze a ostalo da se dogovori reprogram sa njima,ali posto ocito u Zenici vise nikog nije briga Celikom nema od toga nista,mi idemo u kantonalnu ligu i to je to.vlakanje je napisao/la: ↑11 jun 2020, 17:42Ja sam siguran da ce se liga prosiriti ako Celik dobije licencu na drugostepenoj!

Idiote.
Tvoji te smatraju idiotom a ne neko drugi.
Idi kuj plan sa usranim galebom avenijom i batistutom.
Kapaciteti ste veliki.

Fakt: Sugavica leglo zaraze, zato i ne ide nista tamo, maler malerski. Ko je zagazio, ograjisao je.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
uvijek se ceka zadnji minut, mozda i ovaj put bude tako...almir2018 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 17:52Mislim da bi jedno 250-300 hiljada dakle da jedan dio dobiju odmah svi koji traze a ostalo da se dogovori reprogram sa njima,ali posto ocito u Zenici vise nikog nije briga Celikom nema od toga nista,mi idemo u kantonalnu ligu i to je to.vlakanje je napisao/la: ↑11 jun 2020, 17:42Ja sam siguran da ce se liga prosiriti ako Celik dobije licencu na drugostepenoj!
Ispostavilo se tacno da treba prekinuti sve sad bi bio prekid uredno... i kako bi se onda proglasilo stanje... poslije odigrana 2 kola?? A gledaj havarije a kako li ce biti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Iz Radnika podržavaju prijedlog da se od naredne sezone igra liga sa 14 klubova, a nadležni organi neka procijene da li će Liga u narednom period biti ponovo vraćena na 12 ekipa.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Al je ovaj Pappi nabrijan na čelikovce 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Sreca pa ne odigrasmo, dozivjeli bi Tifinu sudbinu i onakav covjek ograjisa...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sad ide vec vidjena, Fudo ulijece s lovom za spas, spasava Celik, uzima izbore, ukida sve moguce sto je obecao Celiku i Celik ispada sljedece sezone bez marke standardno... i onda Fudu boli njonjo jer je na vlasti jos tri i po godine.vlakanje je napisao/la: ↑11 jun 2020, 18:07uvijek se ceka zadnji minut, mozda i ovaj put bude tako...almir2018 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 17:52Mislim da bi jedno 250-300 hiljada dakle da jedan dio dobiju odmah svi koji traze a ostalo da se dogovori reprogram sa njima,ali posto ocito u Zenici vise nikog nije briga Celikom nema od toga nista,mi idemo u kantonalnu ligu i to je to.vlakanje je napisao/la: ↑11 jun 2020, 17:42Ja sam siguran da ce se liga prosiriti ako Celik dobije licencu na drugostepenoj!
7 1 2 1 0
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni je Celiku veci problem sto je propao reprogram poreskih dugova nego da li su Federalna ili PL. Jer je zakon pravljen tako da se kamate otpisuju ako potpises reprogram u odredjenom roku, a taj rok je zakonski prosao. Dolaze do problema koji je imala Sloboda u vrijeme Husica, a to je da PUF od sada pa dalje trazi potpis reprograma sa ogromnim mjesecnim ratama u koje je ukljucena i kamata. Fakticki ako si imao 3 mil da platis, sada moras platiti 6 ako hoces na 10 godina, ako hoces bez kamata kazu mozes vratiti sve u godinu dana sa ratama od 200-300 hiljada mjesecno.
Normalno niko u drzavi nema te pare pa se postavlja pitanje za sta se takmicis kada imas samo trosak i ne mozes u Evropu, sto te vodi samo povecanju dugova iz sezone u sezonu prema PUF, igracima i dobavljacima.
Normalno niko u drzavi nema te pare pa se postavlja pitanje za sta se takmicis kada imas samo trosak i ne mozes u Evropu, sto te vodi samo povecanju dugova iz sezone u sezonu prema PUF, igracima i dobavljacima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sav se on jadan zbunio hahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.