Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 04 dec 2010, 18:07

Zato bi ti sa tim primatom na avataru trebao da das savjet Wengeru kakvu bi on odbranu trebao da ima, Djorou nije nesto na zemlji ali danas je u skoku dominirao!
Dio Arsenala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 dec 2010, 18:10

-Paja je napisao/la:Zato bi ti sa tim primatom na avataru trebao da das savjet Wengeru kakvu bi on odbranu trebao da ima, Djorou nije nesto na zemlji ali danas je u skoku dominirao!
Ma bježi ba, ne provaljuj više se sviju ti...cuj u skoku dominantan :o :shock: ma to je malj :!: neviđeni malj.
Nije mi samo jasno kako takve lopate uopšte mogu biti u tima kalibra Arsenala :shock: :oops: ali to pitaj svog omiljenog vođu.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 dec 2010, 18:16

Djourou je vrlo dobar igrač, dobar štoper, samo mu fali malo rutine jer je cijelu prošlu sezonu pauzirao, mene više zabrinjavaju Squillaci i Koscielny. Jedva čekam da se Vermaelen vrati. Tad će odbrana ličit na nešto. Velika pobjeda danas, što se tiče Samira mogu samo reći da ja dugo,dugo nisam bio oduševljen nekim igračim Arsenala ko sa njim.
slika

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 dec 2010, 18:17

Mandrak je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Zato bi ti sa tim primatom na avataru trebao da das savjet Wengeru kakvu bi on odbranu trebao da ima, Djorou nije nesto na zemlji ali danas je u skoku dominirao!
Ma bježi ba, ne provaljuj više se sviju ti...cuj u skoku dominantan :o :shock: ma to je malj :!: neviđeni malj.
Nije mi samo jasno kako takve lopate uopšte mogu biti u tima kalibra Arsenala :shock: :oops: ali to pitaj svog omiljenog vođu.
smijesan si... ovo sto si vidio od djure nije ni 70% on je utakmice protiv milana odigrao fantasticno, onda je uslijedila povreda zbog koje nije igrao godinu dana, i ovo sto je danas odigrao je odlicno, nije do sada odigrao mozda 7-8 utakmica, i svakako se vidi da ima potencijala, samo se jos fizicki mora vratiti... a da je dominirao u skoku to jest, jbg sto jest jes...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 dec 2010, 18:20

Sta zna smijesni navijac smradalonskog kluba kad su njemu puyol i piquet vrhunski stoperi, to su maljevi i kostolomci a ne Djuro imperator!

barcelona smrdi!
Dio Arsenala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 dec 2010, 18:22

Ma dajte ljudi budite realni, to je kar.ina od igraca obicna...pa mora Wenger dovesti svog zemljaka - to je kljucno, pa makar on bio i iz nekakvog Loirenta yebo li ga Koscielny :x :oops: svake godine ista prica, dovede nekavih anonimusa kojima treba po 3 godine da se dozovu, sazriju za ovaj nivo i malo proigraju i kad nadođe onda ih prodaje :oops: pa dokle vise tako :?: dajem glavu da je u engleskoj mogao naci nekog stopera koji je i mlad i kvalitetniji od ovih lopata i jeftiniji :!: (pošto se on fura na mlado a jeftino) ali joook daj ti meni kakvog mog zemljaka pa cu ja lako sa njim.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 dec 2010, 18:26

U Engleskoj se ne moze kupiti bolji stoper od Koscielnog, lupas gluposti drzi se seoske primere! Uostalom sta se ti brines o stoperima Arsenala recimo mene zaboli neka stvar sto je vrsni strucnjak gavrandiola doveo nekakvog Cigrinskog za bruku love a znamo svi kakav je to igrac
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 04 dec 2010, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 dec 2010, 18:27

vidi nije mogao naci u engleskoj, u engleskoj su igraci precijenjeni... malo si upravu za kosa, ali mi govorimo za djuru, on je dobar igrac i vidjeti ces aBd kada zaigra sa TV-om... mora wenger vise vjerovati djuri jer do sada od svih je najbolje odigrao( u odbrani )... clichy se vratio u pravu formu, nije imao veceg kiksa a fino je odradio i napad... nasri i fabianski??? ovdje nemam komentara, nasri mi je inace najdrazi sada igrac arsenala, i sjecam se kako sam htio da predje iz marseja iako je tada bilo gusto, i drago mi je da je presao, sada ima 8 golova, sto je i vise nego solidno za ofanzivnog veznog igraca... i kako volim njegovo driblanje, nije kao ronaldo(estetski) ali sve predribla, jednostavno ali radi... ostali igraci su bili manje vise prosjek, i to se mora popraviti.. da ste gledali proslu tekmu vidjeli bi kako rvp asistira petom i sada je asistira i bas se vidi taj njegov utjeca, a kada igra sa camilom ima i vise prostora

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 dec 2010, 18:33

prvi gol

a evo i drugog...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 dec 2010, 18:33

Svaka čast na ovoj pobjedi, a još veću veličinu ovoj pobjedi daje remi Chelsea ;) svaka čast momcima, ma kakva pobjeda bila ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 dec 2010, 18:34

-Paja je napisao/la:U Engleskoj se ne moze kupiti bolji stoper od Koscielnog, lupas gluposti drzi se seoske primere! Uostalom sta se ti brines o stoperima Arsenala recimo mene zaboli neka stvar sto je vrsni strucnjak gavrandiola doveo nekakvog Cigrinskog za bruku love a znamo svi kakav je to igrac
Pa jest, ali kakve sad to veze ima sa temom :?: ...bezveze spamaš.
Govorimo o ogranicenim stoperima Arsenala, ovi igraci ne zaslužuju da igraju u Arsenalu, niti imaju kvalitet niti neku perspektivu...ne kažem da trebaju biti novi Keown ili Adams, ali nešto pristojno klub kakav je Arsenal zaslužuje, a ne ove panjeve...zato i gube utakmice zbog takve odbrane, prosipaju bodove bezveze zbog 2-3 panja koji se ne znaju postaviti....nije to samo ove godine i prošle godine isto i pretprošle....pa dosta više, neka ih proda kao što je Tourea prodao, rastjeraj lopate, istovari se cifru i dovedi stopera kako Bog zapovjeda...živciraju ovi ba, smoriše.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 dec 2010, 18:35

Ovaj mandrak veci strucnjak od Wengera :D divim mu se :o
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 dec 2010, 18:38

Kakvi golovi Nasri-a, fenomenalni su a on je sigurno jedan od najboljih tehničara u EPL-u ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 dec 2010, 18:43

Najdraze mi je kad se "dobronamjerni" navijaci smijesnih spanskih poluklubova brinu o Arsenalovim odbrambenim i mogucim pojacanjima.
Dio Arsenala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 dec 2010, 18:45

-Paja je napisao/la:Najdraze mi je kad se "dobronamjerni" navijaci smijesnih spanskih poluklubova brinu o Arsenalovim odbrambenim i mogucim pojacanjima.
eto papka, nema tu normalne price - odmah vrijeđa i napada, neistomišljenici i drugi navijaci nisu poželjni odmah se tjeraju ko kerovi i to je kapak...eto rastjeraj sve sa ove teme, samo ti piši, ovi ostali nek klimaju glavom i vicu Yes i boli te kita....necu više ni pisati ništa, odoh.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 dec 2010, 18:50

Pozeljni su oni sto pricaju nesto pametno tako da ti nisi pozeljan!
Dio Arsenala

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 dec 2010, 18:52

Paja jel ti mogu nesto iskreno reci ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2010, 18:56

Nemoj majke ti :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 04 dec 2010, 18:59

mislim da smo svi ocekivali bolju igru protiv slabasnog Fulhama. nasri definitivno najbolji na tekmi, povaljao ih je kao cunjeve. chamackh isto dobar ali je previse nesebican, nezna sam zavrsit akciju, djorou sasvim solidno zamijenio koscyelnog, totalno dominantan u zraku, RVP isto dobro odigrao ono malo sto je igrao, walcott slab, wilshire neprimijetan, al vidi se da tu fali Fabregas, nemoze se bez njeg

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 04 dec 2010, 22:12

Opet "top of the league" :mrgreen: Josh sad kad protiv Manche na teren zajedno izadju aBd...Narsi,Cesc,RvP,Chamakh,Fabianski ima da bude sra.a... :lol: Naravno podrazumijeva se da Wenga opet uspostavi sistem kao iz vremena Bergampa-Wrighta tj.Bergkampa-Henrya...malo drugaciji od klasicnog 4-4-2 ali iako na izgled "defanzivniji" mnogo ucinkovitiji... ;)
Kod nas bi to izgledalo valjda ovako:

.................FABIANSKI....................
..SAGNA.....TV..........DJUROU.......CLICHY..

..............................SONG................

.....................FAB.............................

...NASRI.................................ARSHA....

..................RvP..............................
............................CHAMAKH------------ :roll: :?:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.