Što, hoćeš mi to ti nešto bwkoAngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2020, 11:47Stavi real madrid, samo nosi ovu anketu sa ovim rezimskim rezultatima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Dizem glas protiv nesposobnih insajdera koji stimaju izbore, pozivam te da se pridruziz pokretu 5 do 12MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2020, 11:49Što, hoćeš mi to ti nešto bwkoAngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2020, 11:47Stavi real madrid, samo nosi ovu anketu sa ovim rezimskim rezultatima
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Joj kad se sjetim Rustemovica...
Puu puu puu.. gluho i daleko bilo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gospodin je u seriji od 4-0.. zanimljivo jeAngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2020, 12:01Dizem glas protiv nesposobnih insajdera koji stimaju izbore, pozivam te da se pridruziz pokretu 5 do 12MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2020, 11:49Što, hoćeš mi to ti nešto bwkoAngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2020, 11:47Stavi real madrid, samo nosi ovu anketu sa ovim rezimskim rezultatima
Khurchina u defanzivi ali zato kharina prema naprijed i jos se umislio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta se ovo dešava u Zrinjskom. Ova otpuštanja na početku su mi i imala smisla, najplaćeniji igrači, stranci su odlazili. Sad već ovu okosnicu domaćih igrača raspuštaju. Nemaju oni neki super jak omladinski pogon da to nadomjeste, onaj Stanić i Čoko od juniora su jedini koji su dobijali kakvu-takvu šansu koliko se ja sjećam.
Šta mislite o Gojkoviću, jel bi mogao biti treći štoper kod nas ako već ne produže Dupovca ?
Šta mislite o Gojkoviću, jel bi mogao biti treći štoper kod nas ako već ne produže Dupovca ?
Ja bih ovu anketu ostavio još 15ak dana dok se malo zakuha, pa kom opanci kom obojci.
Također bih stavio neku nagradu u vidu dobijanja titule ,,sir" na forumu. Te da bude najcjenjeni forumaš. Da mu ga svi dudlamo.
Ali zato sve treba imati dobre, tačne i pravovremene informacije.
Također bih stavio neku nagradu u vidu dobijanja titule ,,sir" na forumu. Te da bude najcjenjeni forumaš. Da mu ga svi dudlamo.
Ali zato sve treba imati dobre, tačne i pravovremene informacije.
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 11 jun 2020, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde ukratko, je li ovo zvanično?FoSte95 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 12:39https://sportmedia.mk/2020/06/10/%d0%b4 ... %80-%d0%b8
Nista od licence za Vardar![]()
Nije jos zvanično ali po informacijama ovoga portala bliskih FFMu nema nista od licence jer grad odbija da plati dug, a ovaj novi investitor jos nije preuzeo klub. Istovremeno rok za plaćanje obaveza je prošaoMortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2020, 12:52Hajde ukratko, je li ovo zvanično?FoSte95 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 12:39https://sportmedia.mk/2020/06/10/%d0%b4 ... %80-%d0%b8
-
- Kontakt:
Nardin se sve vise spominje, po meni extra pojacanje, nasljednik Merse aBd. I to samo transfer, nikakva posudba, jer nam treba dugoricno rjesenje u napadu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AngelDiMaria
- Kontakt:
jeKo taj Nardinbelosevic28 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:25Nardin se sve vise spominje, po meni extra pojacanje, nasljednik Merse aBd. I to samo transfer, nikakva posudba, jer nam treba dugoricno rjesenje u napadu...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Odlično, jer po svemu sudeći, sa nama onda u nositelje upada i Dinamo Tbilisi, jedan od najtežih "nenositelja". Da još uđe i Djurgarden, ali to je baš nerealno da se desi.FoSte95 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 12:54Nije jos zvanično ali po informacijama ovoga portala bliskih FFMu nema nista od licence jer grad odbija da plati dug, a ovaj novi investitor jos nije preuzeo klub. Istovremeno rok za plaćanje obaveza je prošaoMortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2020, 12:52Hajde ukratko, je li ovo zvanično?FoSte95 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 12:39https://sportmedia.mk/2020/06/10/%d0%b4 ... %80-%d0%b8

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- RajaBa1983
- Kontakt:
I po meni je super igrač ali upravo si ti nikakva posudbabelosevic28 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:25Nardin se sve vise spominje, po meni extra pojacanje, nasljednik Merse aBd. I to samo transfer, nikakva posudba, jer nam treba dugoricno rjesenje u napadu...
samo transfer
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- feniksptica
- Kontakt:
Ama covjek nije igro nikako. Haj da je neko s iskustvom igranja od 5 6 godina pa odmori jednu. Al on tako mlad i nije igro, moze posudba al ne zalijetat se odmah za transfer
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma kakva posudba cvake jedne, da izvucemo nekog pa da udje debilcic s klupe da on nesto napravi, ja eto svi se zajebali za njega al mi necemo 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovaj Bradonjic iz Radnika je zalog za buducnost. Treba reagovati i dovesti ga, a ostaviti u Radniku narednu sezonu na posudbi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Apsolutno se slažem jučer sam to govorio da se on za par sezona može dobro unovčiti mlad potencijal samo mu treba dobar klub da se razvije
12. igrač kluba iz Titove 38b
E to se slazem, ali ja bi ga Velezu poslao, imaju derbija i igraju napadacki, otvoreno...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bordospartanac, COYGBiH, Google Adsense [Bot], Lavcina, NazorUso, PingoFTW, r3m1, SilaMoc1946, Vanja8 i 115 gostiju.