Hajde za Borac je jasno kakve veze ima al za Sarajevo jok
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lupas gluposti po običaju jer laprdas o temi o kojoj nemaš blage veze. Pisao sam već na temu testiranja. Kako god supak Demidzidic mora biti uhapšen i procesuiran jer nanio nemjerljivu štetu BH nogometu.Zagor je napisao/la: ↑10 jun 2020, 20:48mozda da su se testirali neki klubovi pa bi i igrali cijelu sezonu. Ovako su samo 5-6 klubova mogli organizovati turnir.ExBlueone je napisao/la: ↑10 jun 2020, 20:07Gledam prenos iz Beograda, haman 20 milja na stadionu, fudbal se igra uveliko u susjedstvu.
Gdje je onaj šup.ak Demidžić??
Takve smradove poput njega treba procesuirati po kratkom postupku. Realno puno je mutnija faca i od Begića. Nadam se da će se pokrenuti istraga u vezi nabavke dezinfekcionih tunela. Takvi kriminalci ne smiju više biti ni sekunde na slobodi.![]()
I da je 150-0.
Karma je vec dosla. Kada ste doveli neke Zahirovice i jos neke talijane i spanjolce, ismijavali ste sve i jedan klub. Bilo je , kako vam niko nista ne moze. Ja sam vam pisao da ce te pojesti, sto ste pos.ali. Niste mi vjerovali, sada je stigla ta karma.
fks74 je napisao/la: ↑31 jul 2016, 21:52pozdrav bordo braći dugo sam pokušavao da se registrujem i evo konačno sam uspio baš na vrijeme odlična igra i zalaganje naših momaka neka vide neki navijači da treba vjerovati u ekipu igrači koje su najviše pljuvali danas odlični uvjeren sam kada se vrate ovi suspendovani da će biti još bolje.Vjerrujte u naše momke i dajte još veću podršku.Hvala
Pravac Tuzla,priključi se na sisu
Vjerovatno kamatama, isplaćenimfeniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:14Cuj hvale se titulom, a cime se treba hvalit to inace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.