upravo sijurisicduska je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:44Ovdje se i za Luku Menala govorilo šta će on. Nardin je super napadač i biće još bolji. Ako postoji opcija da se dovede dovesti. A posuda ništa.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
upravo sijurisicduska je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:44Ovdje se i za Luku Menala govorilo šta će on. Nardin je super napadač i biće još bolji. Ako postoji opcija da se dovede dovesti. A posuda ništa.
Mozda i ne ispadnu, zavisi hoce li ovi iz saveza pojesti g.vno.feniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:54Meni je drago sto je Celik ispo zbog nas. Oni kakvi god su s njima na Bilinom nam je patnja i kiks vecinom
Mislim da su svi koji ispadnu iz LP od 2 runde pa nadalje nosioci u narednom krugu EL nevezano za koeficijent.
To bi bilo super. Imali bi dobru šansu za playoff EL. A zašto da ne probati iznenaditi u 2. pretkolu LP i onda smo nositelji u POSarajevoForza je napisao/la: ↑10 jun 2020, 20:38Mislim da su svi koji ispadnu iz LP od 2 runde pa nadalje nosioci u narednom krugu EL nevezano za koeficijent.
Npr. Celtic ispadne u 1 rundi LP bio bi nosioc u 2 rundi EL, ali nenosioc u 3 rundi EL
Sarajevo ispadne u 2 rundi LP bili bismo nosioci u 3 rundi EL
Nek me neko ispravi ako griješim.
I da se prosiri ne mogu nikako do licencefks74 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 20:06Mozda i ne ispadnu, zavisi hoce li ovi iz saveza pojesti g.vno.feniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:54Meni je drago sto je Celik ispo zbog nas. Oni kakvi god su s njima na Bilinom nam je patnja i kiks vecinom![]()
Pa nije se na forumu spomenuo, sad ce neko i napisatiHistoricar je napisao/la: ↑10 jun 2020, 20:57Čudo, da ni jedan portal, još uvijek nas, nije povezao sa Marijanom Ćavarom.Zadnja tri prelazna roka, redovno su nas povezivali![]()
Sve si dobro rekaoSarajevoForza je napisao/la: ↑10 jun 2020, 20:38Mislim da su svi koji ispadnu iz LP od 2 runde pa nadalje nosioci u narednom krugu EL nevezano za koeficijent.
Npr. Celtic ispadne u 1 rundi LP bio bi nosioc u 2 rundi EL, ali nenosioc u 3 rundi EL
Sarajevo ispadne u 2 rundi LP bili bismo nosioci u 3 rundi EL
Nek me neko ispravi ako griješim.
Jesi vidio što smo izdominirali na pl bih općenito anketiRajaBa1983 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:45upravo sijurisicduska je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:44Ovdje se i za Luku Menala govorilo šta će on. Nardin je super napadač i biće još bolji. Ako postoji opcija da se dovede dovesti. A posuda ništa.![]()
MortemHz je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:14Jesi vidio što smo izdominirali na pl bih općenito anketiRajaBa1983 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:45upravo sijurisicduska je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:44Ovdje se i za Luku Menala govorilo šta će on. Nardin je super napadač i biće još bolji. Ako postoji opcija da se dovede dovesti. A posuda ništa.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bilosta, BordoAhbab, Fudo, Google Adsense [Bot], Kabinet1987, KarlMarx, n0dix, Oerde, OsmanhodzicBuco, r3m1, THEC, TheTruth34, Vjecnobordo i 149 gostiju.