joj kad se sjetim, Allahu dragi suze su me lile

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
joj kad se sjetim, Allahu dragi suze su me lile
To ti se zove ispipavanje terena, vazda se pijuni salju prvi, kao ovaj tvoj dokurac potrcko, a na kraju ide brko. Bar ti to trebas znati yebem ti uciteljicu.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:02I kako sad po ovome da je Zeljo zvao Azmiraredbull93 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 18:52Da je kontakata između predsjednika kluba iz Simin Hana i Plavih s Grbavice bilo, potvrdio je i sam Husić za Dnevni avaz.
“Bilo je nekih priča, neki ljudi koji u FK Željezničar imaju prijatelje su me zvali i razgovarali smo o mojim ambicijama, odnosno kako je puno teže ostvariti uspjeh sa jednim novim klubom koji – tako da kažem, nema neku historiju ili zvučno ime. Stvari koje sam ja zamislio puno bi lakše bilo ostvariti sa Željom, takva je otprilike bila ta priča”, konstatira Husić.
Ipak, Husić nije pristao na ulazak u klub s Grbavice.
“Rekao sam da sve cijenim, sve to stoji, ali ja sam s adresom u Tuzli i neke stvari sam riješio raditi i napraviti ovdje. I onda to puno toga mijenja. Jednostavno, imam jednu viziju za Tuzla City i trudit ću se da je sprovedem u djelo”, dodao je Husić, koji u predstojećoj sezoni najavljuje iskorak Tuzla Cityja, u koji je ubjeđen sto posto.
![]()
![]()
![]()
![]()
Svasta
Boli 7, boli 7, boli 7...
Dokurko bi dvije cune morao puskijati
Kako bolan ista ekipafeniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2020, 18:12NE bih ja podcijenio Zrinju u evropi, po meni dosta su i vece sanse od Borca i Zelje, vecinas ekipe ista, iskustvo imaju, motivaciju od prosle godine. I Zizovic kad god je igro evropu dobro je postavljo radnik, uvijek na guzove ispadali Uz malo srece do 3 kruga, a uz puno puno srece do play offa
Zao mi je sto to necemo da gledamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.