FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 10 jun 2020, 15:27

Hztesanj je napisao/la:
10 jun 2020, 15:19
Bradonjic bi bio odličan za nas ubili bi pare na njemu,kad bi došao bio bi top igrac
Ma dovest ga da se spasimo, lik protiv nas kad god da gol otkine nam 1 il 3 b
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 jun 2020, 15:32

forgempp je napisao/la:
10 jun 2020, 14:58
Zip je napisao/la:
10 jun 2020, 14:56
Haver ! je napisao/la:
10 jun 2020, 14:30

Nema veze, svakako je precjenjen :kafa:
Iskreno, ja Anela nisam gotivio nikad u repki niti mi je pokazivao neko fudbalsko znanje za (približno) taj nivo, gledajući igrača slične pozicije i reputacije koji je došao u našu ligu, Adnan Zahirović po mom mišljenju je mnogo više dao za repku, bolje se uklopio, bolje igrao, pa kad je došao u želju ništa nije pokazao 0 bodova.
Tako da možda i bolje ako je tako, hajmo naći novog Rahmanovića, Besima, Tatara...
Brate, jel ama bas uvijek moramo ovako pricati o igracima sa kojima se ne dogovorimo?
Dok se pregovara, odlicni su, a ako propadne onda il ga ne gotivimo, il je debil, il je ovakav il onakav. Ista stvar i sa Sejtanom.

Bas mi je to bezveze.
Ma pusti ba suplju, ko zna jesu li uopste pregovarali, vidis da bombe baca, taman ce on znat kad Emir s kim prica, a ne znaju ni Gis ni Kanarinac ni Vanja...
Ja sam napisao da covjek ne loži raju ovdje, jer se danas uopste nije razgovaralo sa Anelom...Dajte ljudi malo u pamet, kao sto je i hajcanje za Todorovica...

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 10 jun 2020, 15:37

Ma nije Hadzic ni u gradu. Ako dodje, ne ocekujem da ce doci prije polovine jula, mora i on sacekati da se zavrse ove lige da vidi hoce li biti tu sta.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 10 jun 2020, 15:42

ono trazilo spas u sisoji hahahaha e gurbeti radnicka kari.no
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 jun 2020, 15:45

MortemHz je napisao/la:
10 jun 2020, 08:03
amypitar je napisao/la:
10 jun 2020, 07:57
Negdje sam pročitao da Dinamo ima veći budžet od tad drugo plasirane Rijeke 5 puta. Što znači da ako Željo ima 5 mil, nama budžet treba biti 25 da dominiraš ligom i da dereš sve redom.
Za to će nam trebati vremena, mada postepeno tu razliku iz godine u godinu povećavamo.
Mislim da ćemo i ove godine povećati razliku, jer će većina klubova zbog korone imati velike finansijske probleme.
Nisi daleko od istine. Zrinjski i Željezničar drže to na 5-6M uvijek, i mi bi imali malo veći budžet od željinog da nas ne gura investitor. Povećanje na 10.8M nisam očekivao, dobro izgleda zasad ali ima dosta prostora za napredak.

Gdje vidis ovaj prostor za napredak ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2020, 15:53

Samozdravlje je napisao/la:
10 jun 2020, 15:45
MortemHz je napisao/la:
10 jun 2020, 08:03
amypitar je napisao/la:
10 jun 2020, 07:57
Negdje sam pročitao da Dinamo ima veći budžet od tad drugo plasirane Rijeke 5 puta. Što znači da ako Željo ima 5 mil, nama budžet treba biti 25 da dominiraš ligom i da dereš sve redom.
Za to će nam trebati vremena, mada postepeno tu razliku iz godine u godinu povećavamo.
Mislim da ćemo i ove godine povećati razliku, jer će većina klubova zbog korone imati velike finansijske probleme.
Nisi daleko od istine. Zrinjski i Željezničar drže to na 5-6M uvijek, i mi bi imali malo veći budžet od željinog da nas ne gura investitor. Povećanje na 10.8M nisam očekivao, dobro izgleda zasad ali ima dosta prostora za napredak.

Gdje vidis ovaj prostor za napredak ?
U mnogo čemu. Napredak u europi u vidu grupne faze, osvajati titule/duple krune zaredom, proizvodnja što kvalitetnijih mladih igrača iz akademije i ta tranzicija u prvi tim te na kraju krajeva uspješno poslovanje i profit za klub od tih istih igrača. Rekao bi malo više za stadion ali to je jako mnogo novca i neću da budem megaloman ali i o tome bi mogao do sutra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 jun 2020, 15:55

AngelDiMaria je napisao/la:
10 jun 2020, 15:42
ono trazilo spas u sisoji hahahaha e gurbeti radnicka kari.no
Fina Radnicka Raja.

FRR :kafa:
- FKS -

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 jun 2020, 16:26

Zukanovic je napisao/la:
10 jun 2020, 10:38
"Afirmisanjem mladih igrača FK Sarajevo definitivno jača svoj klub na duge staze, jer klubovi u BiH mogu napraviti iskorak samo ako se počnu organizovati kao razvojni centri za mlade kvalitetne fudbalere, na kojima će kasnije zaraditi kroz prodaju na međunarodno tržište.

Činjenica da jedan mladi igrač ima barem nekoliko nastupa za seniorski tim koji je šampion države, te uz to nosi dres mlade repreznetacije, do nebesa diže vrijednost fudbalera na međunarodnom tržištu[
/b]."

Idemo preko 1.0 Mio € :kafa:

Po "privatizaciji" ili "pravom na upravljanjem" klubom , mislim da smo jedini u svijetu sa ovim sistemom . Onaj ili oni koji su osmislili ovaj sistem , je ili jesu najvece legende kluba u periodu osamostaljenja BiH . Ti koji su to uradili su sarajevski mangupi u pozitivnom smislu .
Nismo cz , da nas gura drzava . Nismo PSG , pa kad Arapu padne cijena nafte ili mu dosadi , digne sidro ,izvadi svoju lovu i klub odvede u crnu rupu.
Nama je bitno da u Upravi imamo ljude koji ce drzati FKS iznad vode , ako bi krenulo po zlu , ne dao Bog. Znamo da se to nece desiti , a i ne moze , sve dok ne postoji zakon o sportu .
Vratimo se u period prije Tana , gdje smo trenirali ? Po stoti put cu napisati Akademija FKS i Kamp su garant opstanka kluba. COVID 19 ce ili je vec napravio potres . Mi mozemo reci da smo neokrznuti , ali falit ce nam pripremnih utakmica . Ako bi prosli 1.pretkolo Lp , mozda naletimo na nosioca u 2.pretkolu koga je pandemija osakatila itd. Zato MORAMO ozbiljnije pristupiti Akademiji . Dobro je to , ali mora puno jace, kad nam je vec kasika upala u med . Najljepse mi je bilo gledati FKS u drugoj polovini 2018 .Od 300 do 450 min. igrali Akademci, da Husref je bio trener, svidjelo se to kome ili ne .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 10 jun 2020, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jun 2020, 16:27

Morto bidni megaloman :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 jun 2020, 16:38

Ovom ludom Sisoju, izgleda puko film, neče odustati, dok ne uzme titulu :rol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 jun 2020, 16:40

bordobijeli je napisao/la:
10 jun 2020, 12:01
Iz nase lige samo mlade treba dovoditi jedino to je realno. Recimo trenutno Vrhovac iz
čelika i Hodzic, Beganovic Sloboda. Mladi reprezentativci imaju potencijal i odredjen kvalitet a mozes i zaraditi nesto.
Tako je , bar 1/5 ce biti Cimirot ili Mujakic . Trebaju klubu Susic i sl., ali samo se Stanojevic :bow: pokazao kao roba koju mozes prodati .
ne znam je li iko vise ?

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 10 jun 2020, 16:57

Kakav Nurdin skoro pa ni google ga ne poznaje 🙂

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 jun 2020, 16:58

Treba vala ako je klasa dovest i da ima 30 godina. Ahmetovic cist primjer. Treba dovest ako ce odmah pomoc i pravit razliku, ne mogu svi za buducnost. Treba neko i sad igrat
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 jun 2020, 17:05

Historicar je napisao/la:
10 jun 2020, 16:38
Ovom ludom Sisoju, izgleda puko film, neče odustati, dok ne uzme titulu :rol:
Ako igdje ima posla za poreznu i sipu onda je to u toj njegovoj prciji-klubu.
Cuj kaze nismo nikome za vrijeme korone smanjivali platu! Pa gdje ces smanjivati, svi ti prijavljeni na minimalac. Lik otvoreno znaci priznaje da vara i potkrada drzavu i jos se hvali time.
Bas bi volio vidjeti da tako nesto uradi u Americi.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 10 jun 2020, 17:13

Može li mi neko objasniti ko stvarno zna zašto je toliko došlo do “raspada” sjevera u odnosu na 2015god i prije nje i da li će se ikada vratiti pun sjever jer realno po meni je sjever jak ogledalo kluba i bitan faktor zamislite samo da ga nema.hvala unaprijed
12. igrač kluba iz Titove 38b

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 jun 2020, 17:15

Hztesanj je napisao/la:
10 jun 2020, 17:13
Može li mi neko objasniti ko stvarno zna zašto je toliko došlo do “raspada” sjevera u odnosu na 2015god i prije nje i da li će se ikada vratiti pun sjever jer realno po meni je sjever jak ogledalo kluba i bitan faktor zamislite samo da ga nema.hvala unaprijed
Nece ti to niko objasnjavati ovdje, niti treba na ovom tipu foruma. Kad krenu druzenja, bit ces pozvan i uvijek mozes konstruktivno pricati sa svima.

Usput, nije se raspao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 10 jun 2020, 17:19

Napapijri je napisao/la:
10 jun 2020, 17:15
Hztesanj je napisao/la:
Nece ti to niko objasnjavati ovdje, niti treba na ovom tipu foruma. Kad krenu druzenja, bit ces pozvan i uvijek mozes konstruktivno pricati sa svima.

Usput, nije se raspao.
I ne mislim da se raspao zato sam stavio navodnike ali svi znamo da to nije kao prije barem kad pogledaš da bi na utakmicama protiv Celtica ili Atalante bio pun

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 10 jun 2020, 17:19

Napapijri je napisao/la:
Hztesanj je napisao/la:

Usput, nije se raspao.
I ne mislim da se raspao zato sam stavio navodnike ali svi znamo da to nije kao prije barem kad pogledaš da bi na utakmicama protiv Celtica ili Atalante bio pun

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 jun 2020, 17:24

FoSte95 je napisao/la:
10 jun 2020, 13:06
AlfredNobel je napisao/la:
10 jun 2020, 13:02
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
10 jun 2020, 12:49
Ja ne kazem,trebaju oni zaradjivati,ali u ovolikoj mjeri po meni ne.Ne mozes me ubjediti da jedan Bale ce u newcastle-u zaradjivati **** 500 hiljada funti za sedmicu.Halooo ljudi za sedmicu jednu!No comment
Zato će im jedan Bale donijeti marketing i još veću lovu. Recimo, Neymar ima isto strašne pare, ali zato takvo jedno ime donese puno više love tom klubu i normalno da se isplati.
ManUtd je skoro 100M platio Pogbu, i sav novac su vratili prodajom njegovih dresova u roku mjesec dana od potpisivanja ugovora, to se zove posao :crazy:
Postoji li gluplja prica od toga kako neko vraca 100 miliona prodajom dresova?
Koliko dres u maloprodaji kosta? Neka je 100 eura. Od toga, nabavna cijena lokalnog distributera je max 60 eura. Znaci, radnje, radnici, dostributer uzimaju 40 eura po dresu. Onda transporti, zastupnici, sam Adidas. Klubovi potpisuju ugovore i dobijaju fiksno velike pare za to. Od same prodaje, gotovo da nemaju nista, ili jako malo. Sogurno ne vise os 5 do 10 eura po dresu. Pa ti onda izracunaj koliko bi se dresova trebalo prodati da se nadomiri 100 miliona.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 jun 2020, 17:25

Hztesanj je napisao/la:
10 jun 2020, 17:19
Napapijri je napisao/la:
Hztesanj je napisao/la:

Usput, nije se raspao.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bih: ( 2x - isto si napisao) :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kogmagie46 i 80 gostiju.