Igramo na gradskom jer smo gradski klub i nemamo problema sa tim,ovo vam je jedina stavka koje se hvatate pored komedije od vaseg kluba
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kazu prisutni da je uzeo mobitel u ruke a ono propusteni pozivi iz fks.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jun 2020, 15:46Doašo Ramović s kapom na trening želje pitaju ga šta će ti kapa, juni mjesec, kaže čekam decembarsku platu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kad tvoj stepen znanja dosegne do nivo da možes procitati finansijski izvjestaj kako treba, nadam se da ce Velež tada biti prvak BiH...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:10Hajd kad se dogovorite dajete li bonuse i premije onda cemo se cut![]()
ili u tvom slucaju vanja, jesil plavi ili bordo, da znam na koju cu te foru peckat![]()
Toliko ce trebati vremena da se ukloni ova dominacija bordo boje...
Opet kažem iz postovanja prema pravim navijacima, ne bih se spustao na taj nivo da mogu sa tobom imati nekakvu razmijenu konverzacije...
Ovo je bilo cisto skretanje pažnje da je za sve potrebna skola, a ona se ne stice lupetanjem gluposti na forumu, a sebe lagati ...Ja sve znam...
Sretno Kilo
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 10 jun 2020, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Apsolutno, posebno ono sto skines s bankomata i das u kaficu, dodje uprava za indirektno oporezivanje i oporezuje uz mali makijatoPantelija je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:15Sve se to oporezuje ako nisi znao? Ili si promasio koji cas.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:10Hajd kad se dogovorite dajete li bonuse i premije onda cemo se cut![]()
ili u tvom slucaju vanja, jesil plavi ili bordo, da znam na koju cu te foru peckat![]()
U BIH se sve oporezuje i topli obrok i bonusi i regres.
Poyy

@Vanja8 Apsolutno tacno, naprimjer ti se nikad neces opismenit ma koliko saltao s zeljine teme na fks, opet ce bit razmijena, tri tacke pa upitnik i slicno, nazalost

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 10 jun 2020, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Na glupe i nimalo humoristicne sale se ne osvrcem. Provalio si se i to je to.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:18Apsolutno, posebno ono sto skines s bankomata i das u kaficu, dodje uprava za indirektno oporezivanje i oporezuje uz mali makijatoPantelija je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:15Sve se to oporezuje ako nisi znao? Ili si promasio koji cas.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:10Hajd kad se dogovorite dajete li bonuse i premije onda cemo se cut![]()
Poyy![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
@Zagor zvani:
"Hoš' da te citiram i kažem nešto glupo"
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Meni jedino bi imala smisla kad bi 2 zadnja kluba imali i teoretsku sansu da se spasi ispadanja...
A nemaju nijedan
Takodje nema smisla jer je vec odluceno da 2 sampiona nizih liga promoviraju
Takodje nema smisla jer kvalitet lige bi trpio ostajanje ova dodatna 2 kluba za nabijanje ne doprinosi takmicarskom naboju
Kaprici seoskih lola koje je neko ubjedio da uz malo para mogu stajati rame uz rame velikanima ove drzave tako sto preimenujes op u "akademija" su krajnje smijesni...
Takodje izjave kako je on "izgubio pare" dozivljavam sa velikom zabavom jer fudbal a pogotovo na ovim prostorima u ovoj izvedbi istog ne moze nikome donijeti zaradu a rijetko i da budes na nuli, sto se vidi i po fin. Izvjestajima
Dakle jako je neophodno da umisljeni "znamjasve" amaterski likovi doooooobrooo trehnu u blato, kako bi ostavili ovu ozbiljnu profesiju profesionalcima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Plavac zvani papagaj,daj napisi nam opet ove iz saveza zaboravili smo imena ili da nemamo stadion hhahahha
Prekinuto takmičenje zbog ličnih interesa i politike a admin bi da se normalno diskutuje... 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
-
- Kontakt:
Nema Ramović mjesta u juniorima SarajevaStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:16Kazu prisutni da je uzeo mobitel u ruke a ono propusteni pozivi iz fks.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jun 2020, 15:46Doašo Ramović s kapom na trening želje pitaju ga šta će ti kapa, juni mjesec, kaže čekam decembarsku platu.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vidis braco, skola je najveca mana tvog života na žalost...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:18Apsolutno, posebno ono sto skines s bankomata i das u kaficu, dodje uprava za indirektno oporezivanje i oporezuje uz mali makijatoPantelija je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:15Sve se to oporezuje ako nisi znao? Ili si promasio koji cas.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:10Hajd kad se dogovorite dajete li bonuse i premije onda cemo se cut![]()
Poyy
@Vanja8 Apsolutno tacno, naprimjer ti se nikad neces opismenit ma koliko saltao s zeljine teme na fks, opet ce bit razmijena, tri tacke pa upitnik i slicno, nazalost![]()
A tvoje analize fin.izvjestaja neraskidivo su povezane sa onim sto si propustio u životu i umjesto u skolsku klupu ti mladost provede beruci tresnje i prodavajuci ih pored magistrale...
Opet kažem, na žalost...
Jos niste testirali igrace?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Papane to niko nikad nije napisao ime ti samo sve kaze uprava za indirektno oporezivanje.
Pozivam nadlezne organe da istraze rad u nasem klubu
Isto tako,pozivam da isto tako istraze transfere Gojka Cimirota i Nihada Mujakica iz FKS,jer postoji sumnja o finansijskoj prevari
Isto tako,pozivam da isto tako istraze transfere Gojka Cimirota i Nihada Mujakica iz FKS,jer postoji sumnja o finansijskoj prevari
lezVe do bagro
Jeli ovo rahmetlije trzaju nogama??
Odma im metak u glavu.
Odma im metak u glavu.

I da se istrazi utakmica Sarajevo - Olimpik 1:3
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- feniksptica
- Kontakt:
a o utakmici Velez- Tc 2 1 i istragama oko toga da se i ne prica. Zato su i oni sad udruzeni protiv SA, lopov lopova nadje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.