FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ok je i da ne dođe,opušteno. Pa idalje imamo najjaci vezni red u ligi.
Jukić-Rahmanović-Tatar
----TSS-----Oremuš
Perverzija
Jukić-Rahmanović-Tatar
----TSS-----Oremuš
Perverzija
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato se i boriš da budeš nosioc na kraju krajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Iskreno fali klasican DM,Djokanovic je blizu tome,Oremusa bi ja na krilo umjesto Jukica,a Salcina i Zidana rotirao Tinom i Rahmanom sa klupe realno ako ostane Zidan vezni red je super. Sto se tice pojacanja bek,stoper i napadac su prioriteti. Stvarno treba Djokanovica i Salcina gurat al kad pogledas situaciju u veznom redu ni sam nebi znao koga stavitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:37Ok je i da ne dođe,opušteno. Pa idalje imamo najjaci vezni red u ligi.
Jukić-Rahmanović-Tatar
----TSS-----Oremuš
Perverzija
Nego sta vi mislite o Konferencijskoj ligi koja pocinje od iduceg ljeta. S obzirom na poziciju nase lige mi necemo nikako moci igrati EL,ili LP ili konferencijska. Po meni je ipak bolji ovaj format sada
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ja mislim da ces moci igrat,pa ako ispadnes ide u tu konferencijsku
-
- Kontakt:
Prvak ce imati šansi a ostali ne. Tako da još jedan razlog da budemo opet šampioni
Ja se ne sikiram za napad pored ovakvih veznjaka. Ne daj Bože da Ahmi šta bude igracemo ko Španija 2012 sa Rahmanovicem u špicu kažna 9ka, a Zinedin AMF.
Samo stoper i bek(ovi)
Samo stoper i bek(ovi)
Brate, jel ama bas uvijek moramo ovako pricati o igracima sa kojima se ne dogovorimo?Haver ! je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:30Nema veze, svakako je precjenjen![]()
Iskreno, ja Anela nisam gotivio nikad u repki niti mi je pokazivao neko fudbalsko znanje za (približno) taj nivo, gledajući igrača slične pozicije i reputacije koji je došao u našu ligu, Adnan Zahirović po mom mišljenju je mnogo više dao za repku, bolje se uklopio, bolje igrao, pa kad je došao u želju ništa nije pokazao 0 bodova.
Tako da možda i bolje ako je tako, hajmo naći novog Rahmanovića, Besima, Tatara...
Dok se pregovara, odlicni su, a ako propadne onda il ga ne gotivimo, il je debil, il je ovakav il onakav. Ista stvar i sa Sejtanom.
Bas mi je to bezveze.
- feniksptica
- Kontakt:
Dobi l Vardar licencu, moram li se i dalje nervirat uz Armence
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma pusti ba suplju, ko zna jesu li uopste pregovarali, vidis da bombe baca, taman ce on znat kad Emir s kim prica, a ne znaju ni Gis ni Kanarinac ni Vanja...Zip je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:56Brate, jel ama bas uvijek moramo ovako pricati o igracima sa kojima se ne dogovorimo?Haver ! je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:30Nema veze, svakako je precjenjen![]()
Iskreno, ja Anela nisam gotivio nikad u repki niti mi je pokazivao neko fudbalsko znanje za (približno) taj nivo, gledajući igrača slične pozicije i reputacije koji je došao u našu ligu, Adnan Zahirović po mom mišljenju je mnogo više dao za repku, bolje se uklopio, bolje igrao, pa kad je došao u želju ništa nije pokazao 0 bodova.
Tako da možda i bolje ako je tako, hajmo naći novog Rahmanovića, Besima, Tatara...
Dok se pregovara, odlicni su, a ako propadne onda il ga ne gotivimo, il je debil, il je ovakav il onakav. Ista stvar i sa Sejtanom.
Bas mi je to bezveze.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nisam rekao da je odličan niti da je taraba nego da je precjenjen. To što nikad nije bio nivo za repku iza toga stojim, a ne mora značiti da nama ne bi bio pojačanje.Zip je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:56Brate, jel ama bas uvijek moramo ovako pricati o igracima sa kojima se ne dogovorimo?Haver ! je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:30Nema veze, svakako je precjenjen![]()
Bas mi je to bezveze.
Paralelu sam povukao sa Zahirovićem, jer šta evo da je Anel došao(dođe) za xy cifru koja bi bila sigurno bila 3-4 puta veća nego što je ovaj imao, a ostvari isti učinak, zato sam ih uporedio. Evo da se ja ogradim od ostalih, nisam navaljivao za njegov dolazak zato bi mogao inda ga kudim isto kao i za Suljića što sam napisao da ne bi bio nikakva prevaga
Nas prati taj neki glupi sindrom, da kada se spomene da sa nekim igracem pregovaramo, i kad se na kraju ispostavi da nije doslo do dogovora mi tog igraca "pljujemo".Haver ! je napisao/la: ↑10 jun 2020, 15:08Nisam rekao da je odličan niti da je taraba nego da je precjenjen. To što nikad nije bio nivo za repku iza toga stojim, a ne mora značiti da nama ne bi bio pojačanje.Zip je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:56Brate, jel ama bas uvijek moramo ovako pricati o igracima sa kojima se ne dogovorimo?Haver ! je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:30
Nema veze, svakako je precjenjen![]()
Bas mi je to bezveze.
Paralelu sam povukao sa Zahirovićem, jer šta evo da je Anel došao(dođe) za xy cifru koja bi bila sigurno bila 3-4 puta veća nego što je ovaj imao, a ostvari isti učinak, zato sam ih uporedio. Evo da se ja ogradim od ostalih, nisam navaljivao za njegov dolazak zato bi mogao inda ga kudim isto kao i za Suljića što sam napisao da ne bi bio nikakva prevaga
Nadovezao sam se na tvoj post, a generalno mislim na sve, na nas pitare.
Vjeruj da je svaki kvalitetan igrac dobrodosao. I Hadzic i Suljic bi bili prevaga u nasoj ekipi, ma sta bilo ko rekao.
Najjace mi je bilo kad je Hajrovic propao, odma ide ma yebat ga ko da je on neko, i komentari u tom fazonu

Da mi pricamo o Bekicima, pa ja mogu shvatiti pljuvanje, al ovo su fkt za nase uslove super kvalitetni igraci. Da ima boljih, naravno da ima, al dok ne dodjemo do nivoa da su nam Hadzic i Suljic igraci za klupe, oni su nam top pojacanja.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 10 jun 2020, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Golmani- Kovacevic, Dizdarevic
D bek - Hodzic, Šabanovic
L bek - Pidro, Salčin
D stoper -Šeebecic, Dupovac
L stoper- Milicevic, Kurdic
Defanzivi vezni- Oremus, Djokanovic, Gavric
Centralni vezni - Sušic, Mustedanagic
Ofanzivni vezni - Rahmanovic, Velkoski
D krilo - Tatar, Hebibovic, Cruz
L krilo - Jukic, Šišic, Milanovic
Napad Ahmetovic, Handzic
Prioritet je zadržati ovo sto imamo to jest kostur tima, kad pogledas odlicno smo popunjeni na svim pozicijama. Licno bi se rijesio Gavrica, Šišica, Cruza. Šerbecic je prioritet uz njeg treba nam još jedan stoper i jedan brzi napadac. Krste i Dupovac manja minutaza al radi atmosfere neka ih. Sve u svemu imamo gotovo pa kompletiranu ekipu jedan ili dva kvalitetna igraca ako dodju dobro i jest. Realno nece biti puno promjena u timu tako i Hadzic najavi
L bek - Pidro, Salčin
Napad Ahmetovic, Handzic
Prioritet je zadržati ovo sto imamo to jest kostur tima, kad pogledas odlicno smo popunjeni na svim pozicijama. Licno bi se rijesio Gavrica, Šišica, Cruza. Šerbecic je prioritet uz njeg treba nam još jedan stoper i jedan brzi napadac. Krste i Dupovac manja minutaza al radi atmosfere neka ih. Sve u svemu imamo gotovo pa kompletiranu ekipu jedan ili dva kvalitetna igraca ako dodju dobro i jest. Realno nece biti puno promjena u timu tako i Hadzic najavi
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 10 jun 2020, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pa šta sam ja loše rekao za Anela kažem nekZip je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:56Brate, jel ama bas uvijek moramo ovako pricati o igracima sa kojima se ne dogovorimo?Haver ! je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:30Nema veze, svakako je precjenjen![]()
Bas mi je to bezveze.
Mu je sa srećom poštujem svakog navijača FKS pa čak i fb navijača kao sto je Anel opušteno idemo dalje
12. igrač kluba iz Titove 38b
Potpisati Serbecica ako ikako mozemo i staviti tacku na pojacanja do zimskog perioda. Svi zdravi, spremni i zadovoljni, uz status nositelja mozemo zadovoljiti ovogodisnji euro izlet, a i biti prvi na polusezoni, pa nakon toga eventualno prodavati i dovoditi igrace.
P.S. Promijeniti trenera golmana, tu mora doci neko bolji od Adilovica. Ne ide da je golman bolji od trenera, a da pri tome to nije zasluga trenera.
P.S. Promijeniti trenera golmana, tu mora doci neko bolji od Adilovica. Ne ide da je golman bolji od trenera, a da pri tome to nije zasluga trenera.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 10 jun 2020, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bradonjic bi bio odličan za nas ubili bi pare na njemu,kad bi došao bio bi top igrac
12. igrač kluba iz Titove 38b
jest ali RK Vardarfeniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:56Dobi l Vardar licencu, moram li se i dalje nervirat uz Armence

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moram te ispraviti za par pozicijabordobijeli je napisao/la: ↑10 jun 2020, 15:13Golmani- Kovacevic, Dizdarevic
L bek - Pidro, Salčin
Napad Ahmetovic, Handzic
Prioritet je zadržati ovo sto imamo to jest kostur tima, kad pogledas odlicno smo popunjeni na svim pozicijama. Licno bi se rijesio Gavrica, Šišica, Cruza. Šerbecic je prioritet uz njeg treba nam još jedan stoper i jedan brzi napadac. Krste i Dupovac manja minutaza al radi atmosfere neka ih. Sve u svemu imamo gotovo pa konpletiranu ekipu jedan ili dva kvalitetna igraca ako dodju dobro i jest. Realno nece biti puno promjena u timu tako i Hadzic najavi
Prvo,Salcin je Ofanzivni vezni,a lijevi bekovi su nam Pidro i Islamović(iako je Salcin igrao lijevog beka,idalje je primarno ofanzivni vezni)
Onda,Zinedin ti je ofanzivni vezni,a ne centralni. Velkoski je lijevo krilo najvise,a ne ofanzivni vezni..Ostalo se slazem
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Bing [Bot], TheTruth34, Velaxsa i 37 gostiju.