'Majkuuuu im ebem lopovsku zato nam je sve ovako kad jedan šutač hlopte ima milione a doktor što uči deset godina neku crkavicu puuu sve im ebem.. Trebaju i vatrogasci što spašavaju živote da imaju milione hej yebem ti nepravdu..'Stroj1946 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:41Mi smo narod piljarskog mentaliteta. Obrni, okreni za cvaju.... To nam je limit... Nesto vise ili vece, veze nemamo, tu se pogubimoAlfredNobel je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:37Da je precijenjen, jeste, ima i toga. Shvatite da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svijetu, vremena se mijenjaju, cijene se mijenanju. Ljudi plaćaju da vide te igrače, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale stvari, preko dresova se zna otplatiti igrač. Velika je zainteresovanost, fudbal je na cijeni i zato tolike cifre.
Niko jednom Messiju ne bi dao 50 milki po sezoni čisto onako, jer ima pa mu se može. Taj Messi donese Barci još više love. Najlakše je pričati 'vidi njega šuta ebenu loptu i prima milione' , najgluplja moguća priče bošnje, osipam se na tu priču.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja ne kazem,trebaju oni zaradjivati,ali u ovolikoj mjeri po meni ne.Ne mozes me ubjediti da jedan Bale ce u newcastle-u zaradjivati **** 500 hiljada funti za sedmicu.Halooo ljudi za sedmicu jednu!No comment
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
To je to....AlfredNobel je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:46'Majkuuuu im ebem lopovsku zato nam je sve ovako kad jedan šutač hlopte ima milione a doktor što uči deset godina neku crkavicu puuu sve im ebem.. Trebaju i vatrogasci što spašavaju živote da imaju milione hej yebem ti nepravdu..'Stroj1946 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:41Mi smo narod piljarskog mentaliteta. Obrni, okreni za cvaju.... To nam je limit... Nesto vise ili vece, veze nemamo, tu se pogubimoAlfredNobel je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:37Da je precijenjen, jeste, ima i toga. Shvatite da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svijetu, vremena se mijenjaju, cijene se mijenanju. Ljudi plaćaju da vide te igrače, plaćaju karte, kupuju dresove i ostale stvari, preko dresova se zna otplatiti igrač. Velika je zainteresovanost, fudbal je na cijeni i zato tolike cifre.
Niko jednom Messiju ne bi dao 50 milki po sezoni čisto onako, jer ima pa mu se može. Taj Messi donese Barci još više love. Najlakše je pričati 'vidi njega šuta ebenu loptu i prima milione' , najgluplja moguća priče bošnje, osipam se na tu priču.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina ali ako se njima to financijski isplati ko smo mi da sudimo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:49Ja ne kazem,trebaju oni zaradjivati,ali u ovolikoj mjeri po meni ne.Ne mozes me ubjediti da jedan Bale ce u newcastle-u zaradjivati **** 500 hiljada funti za sedmicu.Halooo ljudi za sedmicu jednu!No comment
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Da nas klub dovodjenjem i placanjem Susica ne ocekuje milione od evrope ne bi oni. Sve je to ulaganje gdje se ocekuje visestruko vracanje.
Klubovi su kompanije ko i sve druge, neke uspjesne neke malo manje a neke su Zeljo
Klubovi su kompanije ko i sve druge, neke uspjesne neke malo manje a neke su Zeljo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Stvar je u tome sto je to biznis. Marketing, reklame, profit, porez. Drzave imaju strasne ekonomije, pogotovo vodece zemlje evrope, kompanijama je cak i u cilju da budu sponzor nekom klubu, jer na taj nacin sebe reklamiraju, potrosnja i kupovina je najbinija, zato sto ljudi na zapadu imaju plateznu moc. Fudbal je biznis. Kod nas to raja ne konta nikako, kako ce kad ih 50% nikad nije dalje otislo od Makarske ili imaju mentalitet od proslog sistemaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:49Ja ne kazem,trebaju oni zaradjivati,ali u ovolikoj mjeri po meni ne.Ne mozes me ubjediti da jedan Bale ce u newcastle-u zaradjivati **** 500 hiljada funti za sedmicu.Halooo ljudi za sedmicu jednu!No comment

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam da li se sjećaš ali kad je Tan uveo Cardiff u prvu ligu oni su samo od tv prava dobili 200 miliona funti za godinu dana.. e sad zamisli velike klubove a gdje je još 20 ostalih stvari..Stroj1946 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:55Stvar je u tome sto je to biznis. Marketing, reklame, profit, porez. Drzave imaju strasne ekonomije, pogotovo vodece zemlje evrope, kompanijama je cak i u cilju da budu sponzor nekom klubu, jer na taj nacin sebe reklamiraju, potrosnja i kupovina je najbinija, zato sto ljudi na zapadu imaju plateznu moc. Fudbal je biznis. Kod nas to raja ne konta nikako, kako ce kad ih 50% nikad nije dalje otislo od MakarskeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:49Ja ne kazem,trebaju oni zaradjivati,ali u ovolikoj mjeri po meni ne.Ne mozes me ubjediti da jedan Bale ce u newcastle-u zaradjivati **** 500 hiljada funti za sedmicu.Halooo ljudi za sedmicu jednu!No comment![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zato će im jedan Bale donijeti marketing i još veću lovu. Recimo, Neymar ima isto strašne pare, ali zato takvo jedno ime donese puno više love tom klubu i normalno da se isplati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:49Ja ne kazem,trebaju oni zaradjivati,ali u ovolikoj mjeri po meni ne.Ne mozes me ubjediti da jedan Bale ce u newcastle-u zaradjivati **** 500 hiljada funti za sedmicu.Halooo ljudi za sedmicu jednu!No comment
- feniksptica
- Kontakt:
U engleskoj se to dijeli na isto bio Cardif il Macester. Oko dresova i tih stvari velika lova tu prvenstveno ide Adiddasu i ko ih pravi , manji procenat dobijaju klubovi a oept puno dobijaju. Koje su tu pare. Onda kad mi dobijemo preko milion sto igramo kvale zamisli sad one sto svake godine igraju lp i pobjedjuju i sta sve ne. Tu se vrte velike pare, uglavnom dosta toga ide u krug
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ManUtd je skoro 100M platio Pogbu, i sav novac su vratili prodajom njegovih dresova u roku mjesec dana od potpisivanja ugovora, to se zove posaoAlfredNobel je napisao/la: ↑10 jun 2020, 13:02Zato će im jedan Bale donijeti marketing i još veću lovu. Recimo, Neymar ima isto strašne pare, ali zato takvo jedno ime donese puno više love tom klubu i normalno da se isplati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:49Ja ne kazem,trebaju oni zaradjivati,ali u ovolikoj mjeri po meni ne.Ne mozes me ubjediti da jedan Bale ce u newcastle-u zaradjivati **** 500 hiljada funti za sedmicu.Halooo ljudi za sedmicu jednu!No comment

- f0rest1946
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jes, a to sto guverner centralne banke ima 130 000 mjesecno to nikome nista. Sve sto vlasniku vraca para je vrijedna investicija.
Ako se vlasniku isplati krhnut pare za nejmara nek krhne, mi da imamo imalo petlje kao narod ne bi nam kosevo bilo rugoba od stadiona, ne bi nam putevi prema kosevu bili non stop u radovima i priguseni guzvom, ne bi sad cigancili na brojacima i travnjaku, nego bi vec godinama imali stadion za primjer kako Bog zapovjeda, i na tome ubijali pare i kao klub i kao grad, ovako digni kredit na ljeto uz objasnjenje da ces dobit po miliona maraka na kraju od uefe da vratis i to je sve, **** i reflektore i grijace i novinarske kabine...mi bosnje po pitanju ekonomije smo kriminalni i to se vidi u generalnom nepoznavanju zakona i pravila ekonomije, citaj komentare na nas izvjestaj i sve ce ti biti jasno. Sve sto je komplikovanije od prekidaca, bosnji se ne isplati, treba samo investirat u seminare gdje se toboze nesto edukuje, a zapravo je cilj da se jede i pije djaba. Kad sredis infrastrukturu, uvedes tehnologiju,stavis sve na papir, proracunas dugorocno sta ti znaci investirat u nesto...AL jbg kod nas je svako dvije godine da se odrzi do izbora. Ja da se pitam, izrento bih bilino polje odmah za prvo pretkolo, samo zato jer je izborna agodina i jer se ovo sve moglo uraditi mnogo mnogo, desetak godina ranije a ne kao sad pa hajde dajte meni glasove... joj nenarviram se odmah majke mi. Sad razumite sto smo alfred i ja strim momci
Ako se vlasniku isplati krhnut pare za nejmara nek krhne, mi da imamo imalo petlje kao narod ne bi nam kosevo bilo rugoba od stadiona, ne bi nam putevi prema kosevu bili non stop u radovima i priguseni guzvom, ne bi sad cigancili na brojacima i travnjaku, nego bi vec godinama imali stadion za primjer kako Bog zapovjeda, i na tome ubijali pare i kao klub i kao grad, ovako digni kredit na ljeto uz objasnjenje da ces dobit po miliona maraka na kraju od uefe da vratis i to je sve, **** i reflektore i grijace i novinarske kabine...mi bosnje po pitanju ekonomije smo kriminalni i to se vidi u generalnom nepoznavanju zakona i pravila ekonomije, citaj komentare na nas izvjestaj i sve ce ti biti jasno. Sve sto je komplikovanije od prekidaca, bosnji se ne isplati, treba samo investirat u seminare gdje se toboze nesto edukuje, a zapravo je cilj da se jede i pije djaba. Kad sredis infrastrukturu, uvedes tehnologiju,stavis sve na papir, proracunas dugorocno sta ti znaci investirat u nesto...AL jbg kod nas je svako dvije godine da se odrzi do izbora. Ja da se pitam, izrento bih bilino polje odmah za prvo pretkolo, samo zato jer je izborna agodina i jer se ovo sve moglo uraditi mnogo mnogo, desetak godina ranije a ne kao sad pa hajde dajte meni glasove... joj nenarviram se odmah majke mi. Sad razumite sto smo alfred i ja strim momci
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Hadzici se nisu dogovorili ,sretno Anelu ...idemo dalje
12. igrač kluba iz Titove 38b
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sabura oko, sabura.AngelDiMaria je napisao/la: ↑10 jun 2020, 13:21Jes, a to sto guverner centralne banke ima 130 000 mjesecno to nikome nista. Sve sto vlasniku vraca para je vrijedna investicija.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ok,nek se i isplati. Ali idalje,lude su to cifre,nevjetovatno kako je fudbal postao bogat sport,bio je i prije,ali u puno manjoj mjeri. Ovo sada je pravo ludilo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nema veze, svakako je precjenjen

Iskreno, ja Anela nisam gotivio nikad u repki niti mi je pokazivao neko fudbalsko znanje za (približno) taj nivo, gledajući igrača slične pozicije i reputacije koji je došao u našu ligu, Adnan Zahirović po mom mišljenju je mnogo više dao za repku, bolje se uklopio, bolje igrao, pa kad je došao u želju ništa nije pokazao 0 bodova.
Tako da možda i bolje ako je tako, hajmo naći novog Rahmanovića, Besima, Tatara...
Imal budzeta,pojacanja?
Otkup Serbecica je po meni bolji i od transfera Hadzica ili Suljica. Duljevic ili Hajrovic su ipak dimenzija vise
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Samo da Bog dragi nas malo pogleda kod izvlacenja a ne da dobijamo gigante svaki put
Trenutno korisnika/ca: boki86, HordasFks, MaroonWhite1946, Vanja8 i 62 gosta.