na kojem to turniru igra ,gledam ove turnire pa ga nema u žrijebu ,pa reko na kojem on igraretro je napisao/la:Setkic dobio 4-6 6-3 7-5. Sljedeci mec protiv nekog Rusa Vasilleva, vako nesto, nikad cuo.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: BH tenis
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- bistrikboy
- Kontakt:
Danas u polufinalu singla Šetkić je važio za autsajdera protiv 50.-pozicija bolje rangiranog Rusa Mikhaila Vasileva, ali Rus je doživio pravu blamažu. Aldin je bez većih problema osvojio prvi set sa 6-3, a u drugom setu je pomeo Vasileva sa 6-0. U finalu Šetkić ide na 30-godišnjeg Slovaka Ivu Kleca, 1.nosioca turnira i 290.svjetskog igrača
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hoce li mi neko ukratko reci ko je nas najveci talenat u tenisu?
Znam da svi spominju Dzumhura, ali, gledajuci ovu ranglistu, mi se cini Basic mnogo boljim, mada su to opet sve brojke.
Sta je s Dzumhurom, zasto on ne pocinje vise da igra seniorske turnire. Ovaj basic je nekih god ili malo manje mladji, a cini mi se da igra redovnije seniorske turnire...
Znam da svi spominju Dzumhura, ali, gledajuci ovu ranglistu, mi se cini Basic mnogo boljim, mada su to opet sve brojke.
Sta je s Dzumhurom, zasto on ne pocinje vise da igra seniorske turnire. Ovaj basic je nekih god ili malo manje mladji, a cini mi se da igra redovnije seniorske turnire...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Džumhur će tek naredne sezone igrati u seniorskoj konkurenciji. Bašić je godinu dana stariji._dreamer_ je napisao/la:Hoce li mi neko ukratko reci ko je nas najveci talenat u tenisu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pitanje za Virtuala i ove što prate ove naše tenisere
Na kakvim to turnirima igra Šetkić i dolazi do finala i u singlu i u dublu ,a nazaduje na rang listi ,
Na kakvim to turnirima igra Šetkić i dolazi do finala i u singlu i u dublu ,a nazaduje na rang listi ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma futuresi. Klasa turnira ispod challengera, nagradni fondovi se kreću između 10 i 15 hiljada USD. Za osvajanje futuresa dobijaš od 17 bodova pa do 33, u zavisnosti od kategorije.legenda reala je napisao/la:Na kakvim to turnirima igra Šetkić i dolazi do finala i u singlu i u dublu ,a nazaduje na rang listi ,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
šta ako osvoji može li napredovati pedeset pozicija ,jer mi nekako čudno ovo i prošle sedmice igrao finale i samo 1 poziciju napredovao,a ako je toliko bodovanje kao što ti kažeš ,trebao bi malo više napredovati
Ovdje imaš njegov status na zvaničnom ATP sajtu:
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Play ... .aspx?t=pa
Ovdje još uvijek nisu uračunali Kartum.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
on je trenutno 363 na listi sa 113 poena ,i ako se dobija 17 bodova ,imao bi 130,što znači napredak oko pedeset pozicijaVirtu4l je napisao/la:Ovdje imaš njegov status na zvaničnom ATP sajtu:
aldin setkic napredovao 29 mjesta i nalazi se na 337 poziciji ali mu nisu uracunati bodovi sa drugog turnira u sudanu na kojem je igrao opet finale i porazen od ive kleca i na novoj ranglisti trebao bi biti rangiran oko 310 mjesta sto bi mu bio ranking karijere 

zna li ko nešto više o ovoj djevojčici
First name Katarina
Last name Jokic
Birth date
Category 14 & under, Girls
Residence
Nationality Bosnia and Herzegovina
2010 Stats
9 tourmaments played, 25 matches won , 7 matches lost
Nov 28 G12 Winner Eddie Herr International Junior Tennis Championships, Bradenton, FL
Sep 13 G14 SF Stella Maris Cup, Umag
Jun 14 G14 Winner Mostar Open 14 & Under, Mostar
Jun 07 G14 SF Memorijal Goran Tanovic, Tuzla
May 24 G14 1/8 Subotica Open, Subotica
Apr 26 G14 1/16 Salona Open, Solin
Apr 19 G14 1/16 Mladost Grill Open, Zagreb
Apr 12 G14 1/8 Vinkovci Open - Zaba Cup, Vinkovci
Jan 04 G14 1/8 Beograd Junior Open, Beograd

First name Katarina
Last name Jokic
Birth date
Category 14 & under, Girls
Residence
Nationality Bosnia and Herzegovina
2010 Stats
9 tourmaments played, 25 matches won , 7 matches lost
Nov 28 G12 Winner Eddie Herr International Junior Tennis Championships, Bradenton, FL
Sep 13 G14 SF Stella Maris Cup, Umag
Jun 14 G14 Winner Mostar Open 14 & Under, Mostar
Jun 07 G14 SF Memorijal Goran Tanovic, Tuzla
May 24 G14 1/8 Subotica Open, Subotica
Apr 26 G14 1/16 Salona Open, Solin
Apr 19 G14 1/16 Mladost Grill Open, Zagreb
Apr 12 G14 1/8 Vinkovci Open - Zaba Cup, Vinkovci
Jan 04 G14 1/8 Beograd Junior Open, Beograd
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
setkic ostvario ranking karijere trenutno 309 igrac na svijetu 

Uskoro ćemo saznati Šetkićevog protivnika u prvom kolu kvalifikacija Chennaia.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako, zar nisu govorili da ce igrati kvalifikacijeMonkey je napisao/la:Očekivano Šetkića nema u Australiji. Ne znam kako je sa 310. mjestom planirao upasti u kvalifikacije.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ma 3:0 će biti jel tako?Scimmia je napisao/la:Nakon prošlosedmičnog polufinala i poraza od Sidorenka, Bašić ga je ovaj put pobjedio u prvom kolu.
Večeras Ivan Dodig, poznat i kao Ivan Bosanac koji je nastupao za našu Davis cup reprezentaciju igra drugo kolo AO protiv nekog anonimusa.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- L' Imperator
- Kontakt:
GORČIĆ I DŽUMHUR SLAVILI U
IZRAELU
Ismar Gorčić i Damir Džumhur osvojili su prvu profesionalnu titulu za bosanskohercegovački tenis u 2011. godini.
Na 10.000 dolara vrijednom ITF-turniru iz Futures serije u izraelskom Elatu bh. dubl je u finalnom meču pobijedio srpsko-kandasku kombinaciju Nikola Čačić - Steven Dieza sa 6-3, 6-4.Džumhur će će ovim rezultatom popraviti svoj dubl ranking za 160 mjesta (trenutno na 919. poziciji), dok će Gorčić sa sadašnje 684. pozicije skočiti za oko 100 mjesta.
Rezultat finala:
Damir Džumhur / Ismar Gorčić (BiH) - Nikola Čačić / Steven Diez (Srb/Kan) 6-3, 6-4.
Bravo momci! (:
IZRAELU
Ismar Gorčić i Damir Džumhur osvojili su prvu profesionalnu titulu za bosanskohercegovački tenis u 2011. godini.
Na 10.000 dolara vrijednom ITF-turniru iz Futures serije u izraelskom Elatu bh. dubl je u finalnom meču pobijedio srpsko-kandasku kombinaciju Nikola Čačić - Steven Dieza sa 6-3, 6-4.Džumhur će će ovim rezultatom popraviti svoj dubl ranking za 160 mjesta (trenutno na 919. poziciji), dok će Gorčić sa sadašnje 684. pozicije skočiti za oko 100 mjesta.
Rezultat finala:
Damir Džumhur / Ismar Gorčić (BiH) - Nikola Čačić / Steven Diez (Srb/Kan) 6-3, 6-4.
Bravo momci! (:
#samoRudar #zauvijek
Loš dan za naše igrače na futuresu u Izraelu.
(6) Ismar Gorčić – (q) Stefan Borg (SWE) 3:6, 3:6; (q)
Damir Džumhur – Miloša Sekulić (SWE) 4:6, 5:7
I. Gorčić / D. Džumhur – (WC) Alon Faiman / Tomer Hodorov (ISR) 2:6, 2:6.
(6) Ismar Gorčić – (q) Stefan Borg (SWE) 3:6, 3:6; (q)
Damir Džumhur – Miloša Sekulić (SWE) 4:6, 5:7
I. Gorčić / D. Džumhur – (WC) Alon Faiman / Tomer Hodorov (ISR) 2:6, 2:6.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzumhur i Basic ce igrati kvalifikacije za Zagreb.
Damirov prvi natup na ATP turnirima, makar i u kvalifikacijama, a dobio je prvog nosioca, Kavcica.
Dzumhur igra protiv Madjara Balasza, a u slucaju prolaza isao bi na pobjednika meca Bogomolov/Marca, u prvom kolu ima sansu, u drugom vjerovatno protiv Bogomolova tesko.
Igrat ce i Brkic, nije mi samo jasno zasto nema Setkica.
Damirov prvi natup na ATP turnirima, makar i u kvalifikacijama, a dobio je prvog nosioca, Kavcica.
Dzumhur igra protiv Madjara Balasza, a u slucaju prolaza isao bi na pobjednika meca Bogomolov/Marca, u prvom kolu ima sansu, u drugom vjerovatno protiv Bogomolova tesko.
Igrat ce i Brkic, nije mi samo jasno zasto nema Setkica.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Respekt organizatoru jer su Damiru poslali pozivnicu. Kavčić je odličan igrač i teško će Damir ići preko njega. Meč se igra negdje oko 21 h.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.