FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja od kako panteliju znam, nosam hebin dres
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ovaj Skoro,on ti je mitoman,samo maskiran. Nemoj njega nista slusati,a vidit ces i Vanju,taj frajer ce ti slato pp i moliti te da za cenera glasas za njega. Sve su to gamad,samo @RajaBa i ja smo normalni ovdje,ostale izbjegavaj. Vidit ces ima i Alfred,on ti je opsjednut Custovicem,i ako mu spomenes bilo kojeg drugog trenera ne pise ti se dobro 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I jedan mali sa Sedrenika sve laže, i to da znaš. Poznat ćeš ga odmah, slaže dok zine.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Lako ti je po stanu nosat, izađi na kafu u njemu pa ćeš iz prve ruke osjetiti Panteliju.
Nešto gledam na Wikipedii poznate ličnosti koje navijaju za FKS. Mogo bi nam on sredit titulu dogodine, imalo bi od njega neke fajde

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
"Afirmisanjem mladih igrača FK Sarajevo definitivno jača svoj klub na duge staze, jer klubovi u BiH mogu napraviti iskorak samo ako se počnu organizovati kao razvojni centri za mlade kvalitetne fudbalere, na kojima će kasnije zaraditi kroz prodaju na međunarodno tržište.
Činjenica da jedan mladi igrač ima barem nekoliko nastupa za seniorski tim koji je šampion države, te uz to nosi dres mlade repreznetacije, do nebesa diže vrijednost fudbalera na međunarodnom tržištu."
Idemo preko 1.0 Mio €
Činjenica da jedan mladi igrač ima barem nekoliko nastupa za seniorski tim koji je šampion države, te uz to nosi dres mlade repreznetacije, do nebesa diže vrijednost fudbalera na međunarodnom tržištu."
Idemo preko 1.0 Mio €

I sta kazu doktori hos li moc bez staka hodat???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@Zuhdo dobro nam dosao. Cuvaj se ovdje su ti svi prenamazani.
Cime se bavis Zuhdo, gdje ti djevojka izlazi...
Cime se bavis Zuhdo, gdje ti djevojka izlazi...
NUMAN KURDIĆ JEDAN JE OD VAS!!!!
Moj Zundo, Vanja je nabavio krvolocnog vucjaka Bizzija samo da ga brani od Pantelije. Tebi je jedini spas da ne ides vise u WC, jer Pantelija ceka.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 10 jun 2020, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nije ni @skoroalen pa to našem Kurdiću nije predstavljalo problem, čovjek je mobilan zahvaljujući Seatu.
Ti samo navedi gdje je djevojka i njemu je dovoljno.
kengur je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:59Moj Zundo, Vanja je nabavio krvolocnog vucjaka Bizzija samo da ga brani od Pantelije. Tebi je jedini spas da ne ides vise u WC, jer Pantelija ceka.

Ma jaa,@Zundo ti umjesto u halu kupi pelena, pa nosaj sa sobom...

- FKS -
SVII SVII SVIII
Minus i plus - Magazin mp3.
Minus i plus - Magazin mp3.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Imam osjećaj neki da će Tino razvalit iduću sezonu bukvalno će prekucat ligu
12. igrač kluba iz Titove 38b
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma kakvi, jos mjesec dva fixator... **** me heba za sva vremena...
PS cuvajte se Denchija novajlije, hoce i on poklopit
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za 30 milja ja bi pretrcao za tekmu 30 kilometara
Ozbiljno sada,koliko su fudbaleri precjenjeni,haloo 30 milja on zaradjuje u **** Bosni..Reci cemo da je prosjecna plata milju maraka(a nije),on zaradjuje 30 puta vise nego sto je prosjek..**** je to stvar

Ozbiljno sada,koliko su fudbaleri precjenjeni,haloo 30 milja on zaradjuje u **** Bosni..Reci cemo da je prosjecna plata milju maraka(a nije),on zaradjuje 30 puta vise nego sto je prosjek..**** je to stvar
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I opet kad skontas mi smo nista u odnosu na Evropu. Precijenjeno al ono bas, das 30 hiljada a on se posvadja sa trenerom ili neki dr problem i hladno izvisis.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2020, 11:23Za 30 milja ja bi pretrcao za tekmu 30 kilometara![]()
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Dadox, kulinban1189, Varijantas8 i 34 gosta.