Ima li sta za vozacku

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakav si sa vozačkom?
Dobar si bgm, da si mi blize isli bi zaliti to. A doci ce nama vozacka, pa cemo da vidimo ove sto podjebaju
Prošla su vremena kad diploma u BIH nije vrjedila. Sada sa diplomom možeš naci lagano posao iz svoje struke. Naravno, ovo ne znaci da je to nešto dobro. Radiš i zavisiš od sistema i države.
Rece covjek od 17 godina hahaaahahPovratakKralja je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:01Prošla su vremena kad diploma u BIH nije vrjedila. Sada sa diplomom možeš naci lagano posao iz svoje struke. Naravno, ovo ne znaci da je to nešto dobro. Radiš i zavisiš od sistema i države.
Ti kao stariji opetleorey je napisao/la: ↑07 jun 2020, 00:21Rece covjek od 17 godina hahaaahahPovratakKralja je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:01Prošla su vremena kad diploma u BIH nije vrjedila. Sada sa diplomom možeš naci lagano posao iz svoje struke. Naravno, ovo ne znaci da je to nešto dobro. Radiš i zavisiš od sistema i države.
Pa po rodjenju i po roditelju, mozes birat hihi
To znaci da sam ja sa 17 godina zreliji od tebe sa 17 ?
Nisi ti to nesto dobro izracuno ImranePovratakKralja je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:11To znaci da sam ja sa 17 godina zreliji od tebe sa 17 ?
Ja jesam, ti nisi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.