FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa prije se moglo garantovati da ce "mali otici u sarajevo i potpisati ugovor", sad nema vise toga... Lajao bih i ja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pridruzujem se cestitkama i to ne samo semjonu nego svim bivsim igracima i "legendama" koje gledaju kakvog ce hajra imati od kluba.Inijesta je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:10Prateci ovaj Fb jedino se nase legende Husref i Semjon ne mogu pomiriti da smo osvojili titulu, evo ja ti Semjone porucujem da se napusis qurca, znamo svi sto lajes, sto ti je guznom haveru Rundi zabranjen prilaz Klubu i sto ne mozete otimati lovu ljudima po USA
Mnogi su mi se zgadili od kad imamo investitora ko hijene nekakve samo cekaju da se gdje ugrade...
Sto se potencijalnih pojacanja tice ko god trazi nekakve izgovore nek ne dolazi, moze se dijete najnormalnije roditi i kod nas posebno ko ima love da podmaze gdje treba a nije previse skupo ni privatno otici sve su to šuplje price.
You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma yebo Hadžića, ništa bolji igrač od Rustema.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Tuzno je da nam npr Osim nije najveci neprijatelj trenutno.
Mogu ga samo popusiti Tanu i Namu a i NAMA svima.
Mogu ga samo popusiti Tanu i Namu a i NAMA svima.
-
- Kontakt:
Ma sve u vezi Anela je rekla kazala. Momak zasluzuje respekt taman da nikad ne dodje kod nas. Regularan momak, koji je nas navijac i uvijek to istice. Ako dodje, dobro dosao, ako ode negdje drugo - sretno.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Papuča k'o Škoro, takvi nam ne trebaju.belosevic28 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:43Ma sve u vezi Anela je rekla kazala. Momak zasluzuje respekt taman da nikad ne dodje kod nas. Regularan momak, koji je nas navijac i uvijek to istice. Ako dodje, dobro dosao, ako ode negdje drugo - sretno.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sto, jel i njemu kurdic usao u zivotAlfredNobel je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:00Papuča k'o Škoro, takvi nam ne trebaju.belosevic28 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:43Ma sve u vezi Anela je rekla kazala. Momak zasluzuje respekt taman da nikad ne dodje kod nas. Regularan momak, koji je nas navijac i uvijek to istice. Ako dodje, dobro dosao, ako ode negdje drugo - sretno.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije na njegovu sreću, ovaj je druga vrsta takvih.AngelDiMaria je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:02Sto, jel i njemu kurdic usao u zivotAlfredNobel je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:00Papuča k'o Škoro, takvi nam ne trebaju.belosevic28 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:43Ma sve u vezi Anela je rekla kazala. Momak zasluzuje respekt taman da nikad ne dodje kod nas. Regularan momak, koji je nas navijac i uvijek to istice. Ako dodje, dobro dosao, ako ode negdje drugo - sretno.

Halo ba, ja sam u prostoriji, sačekajte makar da izađem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj momak ima najjači avatar na forumu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nayebemo ti se majke seljačke joldicu,duvaj gaSamozdravlje je napisao/la: ↑09 jun 2020, 15:31Joldić: Prekinuta su još neka prvenstva, ali nigdje nisam vidio da se slavi kao što su u FK Sarajevo
Evo jos jednog razloga , za sto je najvaznija sljedeca TITULA . ABd opet BORDOBIJELA : Amin .
Najbitnija stvar kod nas, zbog koje smo se izdvojili od ostalih klubova jeste sto smo pobijedili mahalski mentalitet. Mi vise nismo mahalski klub, u upravi vise nema mahalasa koji na sav glas vole Sarajevo, a vamo uzima ko god stigne. Sabrina je svjetska cura i ona nema veze sa ovom mahalom i zato je uspjesna. Ko god dodje poslije nje, mora biti covjek koji sto manje ima veze sa ovom drzavom...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Da nema nas pogani mentalitet,puna usta kluba,ljubavi a svako svoje gura i krade,u svakoj oblasti gdje su nasi ljudi tesko da ima ikakvog napretka to vidimo po primjeru nase lijepe drzaveAmca007 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:29Najbitnija stvar kod nas, zbog koje smo se izdvojili od ostalih klubova jeste sto smo pobijedili mahalski mentalitet. Mi vise nismo mahalski klub, u upravi vise nema mahalasa koji na sav glas vole Sarajevo, a vamo uzima ko god stigne. Sabrina je svjetska cura i ona nema veze sa ovom mahalom i zato je uspjesna. Ko god dodje poslije nje, mora biti covjek koji sto manje ima veze sa ovom drzavom...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Do kad da ostavim anketu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Omere omere omere napusi se qurcine
Evo kod Husica igraci igraju za 375 km mjesecno, ovo ke u vidu bronzane maline..”
Bek desni spic i 2 stopera ako serba ostane onda jedan.
Bek desni spic i 2 stopera ako serba ostane onda jedan.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 33 gosta.