FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drug

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drug » 04 dec 2010, 19:01

FCS-FCS je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Gdje vam je onaj LIK s kojim sam se svadjo kad on tvrdi da ce zeljo dobiti pare za kerlu....haj javi se klocko...a vi ne brisite vise nase postove....info za vas (pogodak isto ko za kerlu) na sudu ste sa vasom legendom starovlahom...tuzbeni zahtjev 50 000 KM
Majmune raspitaj se sto se u Sarajevo nisu vratili Nedim Hiros i Admir Rascic a vi ste ih obojcu najavljivali kao povratnike i velika pojacanja, a pogotovo ovog drugog seljacinu, koji je kod vas navijaca sarajeva vec imao zagarantovano mjesto u startnih 11! Raspitaj se papane sto nisu dosli u Sarajevo pa se onda javi da komentarisemo Kerlu. Kerla nije jedini koji je otisao iz Zelje za 0 km, i to nije ni privi ni posljednji slucaj ni u Zelji ni u Sarajevu da ce igraci cekati najbolji momenat da se ispale, a ovo im je bolesno prljava taktika jer opet se isti ti igraci vrate nakon nekoliko godina, a uprava kluba i strucni stab to mogu zaboraviti ali NAVIJACI nikada! Prvi ja, recimo OCIMA NEBI MOGAO VIDJETI COCALICA u ZELJI, a nebi ni ovog seljacinu iz Kerlu koji je krenuo Cocalicevim putevima slave, a vidjet cemo kako ce se provesti i gdje ce zavrsiti. Druga stvar koliko ste vi od Skore dobili ? I dan danas dizete Avdica u zvijezde, lizete mu muda a lik vam je pobjegao u pola prvenstva iz Sarajeva u Kinu, i tada ste kao nesto bili kivni na njega, ogorceni , da bi se lik vratio kada vise ni k.u.r.c.u nevalja i opet vam je el fenomeno. Jarane takvih slucajeva tipa Kerla ce biti dok godj e stanje u nasem fudbalu kakvo je sada, dok god se ne uvede zakon o sportu i dok god se igraci budu ponasali bahato i bezobrazno. Znam ja za dosta igraca kojima su vrata ZELJE zatvorena, a prerasli su ovu ligu bas iz tog nekog bahatog i neprofesionalnog, odnosno nekolegijalnog ponasanja i klasicne sebicnosti. Zeljo ima stopera koliko hoces i opet kada je Kerla vec otisao imamo jacu zadnju liniju nego i jedan tim u ligi a u to ces se uvjeriti na proljece. Pozdrav ;)
sta to zboris papcicu ...boli istina aaaaa
hasagic , kerla...hajmo sjeti se ima ih jos sigurno 4-5
hasagic ovoono milion obsetecenja T A K I
ma jok samo vi i vasa istina
eto ti hiros boteje on...igrac za 10
Da nisi poceo sa onim na pocetku..i ja bih bio OK

hajde ba odbij više, dosadan si ko proljev. Šta nas boli qrac za tvoj klub i tvoje igrače? Kompleksi te ubiše! Pa bolan razbolit ćeš se u pubertetu kad trebaš da se razvijaš iz dječačića u muškarca. Ti umjesto toga dane provodiš ovdje. Pa stolica ti je srasla s guzicom, a mozak ti popio Željo i sve što se dešava oko njega. Dolaziš na ovu temu i raspravljaš se sa momcima za koje na drugoj temi kažeš da su debili. Pa bolan zapitaj se ko je tu debil.

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 04 dec 2010, 19:20

Ne znam sto sete se obrusili toliko na kerlu sta je trebao da uradi da igra dzaba u zelji ili za prevoz otisao je pa sta ne valja vam sad do prije 10 dana je bio najbolji a sad ni cemu ne valja nemojte biti dvolicni vama valja samo ako koristi debele imate kad toliko volite klub sto niste trazili da mu danu vecu platu prosle godine kada je igrao za 800KM (pa mu odbiju 400, a ostali 400 mu pridju) ja se tom momku divim dozivljavao je ponizenja od svih sefova kluba (ko te je.. kad si sam nisi ti niciji sin iz kluba) neznate stanje kavo je i prema tome nemojte lazi iznositi a ko kod misli da lazem moze doci i uvjeriti se u sve sto kazem ima jos mnogo stvari koje ne valjaju u i oko kluba al ovo nije vrijeme ni mjesto gdje bi iznosio prljavi ves.
Jos samo mala napomena istina je da je Kerla za papire iz kluba dao svojih 12000KM koje mu je klub dugovao u predhodne tri godine sracunajte koliko je to plata. A prosle godine kada su mogli da uzmu neku lovu za njega nisu htjeli da cuju navodno malo para, a ugovor koji su mu ponudili prije tri mjeseca ni corav nebih potpisao...
Ne volim da komentarisem stanje u klubu al me i bole lazi kojie iznose pojedinci.... ne bih da vas umaram pozdrav

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 04 dec 2010, 19:23

MNMS je napisao/la:Ne znam sto sete se obrusili toliko na kerlu sta je trebao da uradi da igra dzaba u zelji ili za prevoz otisao je pa sta ne valja vam sad do prije 10 dana je bio najbolji a sad ni cemu ne valja nemojte biti dvolicni vama valja samo ako koristi debele imate kad toliko volite klub sto niste trazili da mu danu vecu platu prosle godine kada je igrao za 800KM (pa mu odbiju 400, a ostali 400 mu pridju) ja se tom momku divim dozivljavao je ponizenja od svih sefova kluba (ko te je.. kad si sam nisi ti niciji sin iz kluba) neznate stanje kavo je i prema tome nemojte lazi iznositi a ko kod misli da lazem moze doci i uvjeriti se u sve sto kazem ima jos mnogo stvari koje ne valjaju u i oko kluba al ovo nije vrijeme ni mjesto gdje bi iznosio prljavi ves.
Jos samo mala napomena istina je da je Kerla za papire iz kluba dao svojih 12000KM koje mu je klub dugovao u predhodne tri godine sracunajte koliko je to plata. A prosle godine kada su mogli da uzmu neku lovu za njega nisu htjeli da cuju navodno malo para, a ugovor koji su mu ponudili prije tri mjeseca ni corav nebih potpisao...
Ne volim da komentarisem stanje u klubu al me i bole lazi kojie iznose pojedinci.... ne bih da vas umaram pozdrav
pa gdje ces im to reci :lol: :lol: :lol: zar nije kod brke med i mlijeko :?

E oho ti se sad :D

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 04 dec 2010, 19:26

Koji debili žive u našem gradu,to je prosto nevjerovatno !
Hajde lazare,hajde Lazare..

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 dec 2010, 19:29

UPS je napisao/la:
MNMS je napisao/la:Ne znam sto sete se obrusili toliko na kerlu sta je trebao da uradi da igra dzaba u zelji ili za prevoz otisao je pa sta ne valja vam sad do prije 10 dana je bio najbolji a sad ni cemu ne valja nemojte biti dvolicni vama valja samo ako koristi debele imate kad toliko volite klub sto niste trazili da mu danu vecu platu prosle godine kada je igrao za 800KM (pa mu odbiju 400, a ostali 400 mu pridju) ja se tom momku divim dozivljavao je ponizenja od svih sefova kluba (ko te je.. kad si sam nisi ti niciji sin iz kluba) neznate stanje kavo je i prema tome nemojte lazi iznositi a ko kod misli da lazem moze doci i uvjeriti se u sve sto kazem ima jos mnogo stvari koje ne valjaju u i oko kluba al ovo nije vrijeme ni mjesto gdje bi iznosio prljavi ves.
pa gdje ces im to reci :lol: :lol: :lol: zar nije kod brke med i mlijeko :?

E oho ti se sad :D
upalila se rasvjeta hajmo spavanje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 04 dec 2010, 19:32

meni se cini da ovde pisu samo neki da bi nabijali postove......ako vam je to cilj izbjegnite ovu temu imate tonu drugih temu koje mozete spamati.....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 04 dec 2010, 19:34

Aferim MNMS, sve si istinu rekao. Zato nemojmo ovdje pričati o Cocaliću ,Hasagiću, Kerli na način kako se počelo pričati. Oni su naš klub zadužili svojim igrama, to što nismo mogli da ih zadržimo nije njihov problem, već sistema koji vlada ovdje. Pa svaka šmizla od sekretarice po humanitarnim organizacijama i ambasadama ima duple, troduple pare od ovih igrača kada su igrali za nas, a ni jedna od njih nikoga zadužila nije svojim postojanjem i radom. Zato i kada gubimo igrače, ostanimo na liniji Želje i njegovih legendi. Kako god, ipak se primijeti pad tog gnjeva medju rajom, sazrijevamo, ljudi shvataju da ako ne odeš nećeš se hljeba najesti u ovoj ligi. Zato o bivšima sve najbolje, oni su dok su bili ovdje ginuli za Željin dres, kraj priče.
A na najboljem smo putu, i klub i navijači, i igrači.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 dec 2010, 19:37

Kada se sve sabere i oduzme, dolazi se do jasnog zaključka, a taj je da je Kerla ispao papak. Željo je nemjerljivo dao više Kerli, nego Kerla Želji u ove 3-4 godine koje je proveo kod nas. Istina je da je odigrao desetak dobrih partija za ovo vrijeme i ništa više, dok je Željo od njega napravio igrača i zahvaljujući Želji postoji mogućnost da se opari vani. Kada nam je trebao najviše (utakmica protiv Borca u KUPu) izdao nas je. Mi kao najveća gospoda to mu opraštamo i Kerla dokazuje svoje pravo lice potvrđuje da je PAPAK. O njemu ne trebamo više trošiti riječi, jer je valjda normalno u životu da ako ti neko pomogne istom mjerom trebaš i da uzvratiš, a to Kerla nije uradio. Zbogom papak.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 04 dec 2010, 19:47

boccaccio je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Gdje vam je onaj LIK s kojim sam se svadjo kad on tvrdi da ce zeljo dobiti pare za kerlu....haj javi se klocko...a vi ne brisite vise nase postove....info za vas (pogodak isto ko za kerlu) na sudu ste sa vasom legendom starovlahom...tuzbeni zahtjev 50 000 KM
Ne znam sta je problem to za Starovlaha,pa to je stara vijest,nisi otkrio toplu vodu,to je apsolutno jasna stvar,ranija uprava koja je dovela Starovlaha,prvo sto nije isplatila covjeku nista,drugo ,otjerali su ga kao psa,i on samo trazi svoj dio...oduvijek se znalo da je Starovlah rekao kako ce preko suda traziti pare...i dobice ih bez problema i on ce uvijek ostati zeljina legenda,ova uprava nema veze sa nepravdom koja je napravljena prema njemu,to ce se rijesiti u korist Starovlaha,a ova uprava ce bez problema dati pare...a za Kerlu isto nisi nesto prepametno predvidio,kada igracu istekne ugovor,on moze otici bez obestecenja...vjeruj da u Zelji nije nastala panika sto nam je otisao jedan igrac :mrgreen: ,na toj poziciji imamo jos 4 takva igraca :mrgreen: ...nismo uzeli pare,pa sta,nemoj misliti da cemo propasti sada zbog toga...da ti ne nabrajam,sam znas koliko vam je igraca otislo bez 1km,a sta vam donosi polusezona,tek ces da vidis...mi smo vjeruj mi totalno mirni :)
Nemoj tako. Zar ne vidiš da momak ima insajderske informacije?

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 04 dec 2010, 20:01

kada ce novi duksevi u udruzenje

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 04 dec 2010, 20:05

aleksandar_veliki je napisao/la:Pirke_TM87 i FCS-FCS sedam dana u Banovićima.
Ups ? :arrow: :|
Hajde lazare,hajde Lazare..

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 dec 2010, 20:48

nime_tm87 je napisao/la:slika
Da li je moguće da to staviš ali da vidimo tekst. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 dec 2010, 21:01

Popović Lazar je napisao/la:
UPS hoda na tankom ledu vec mjesecima... ali izgleda da mu moderatori sve prastaju... ali ne bi da se mjesam u rad moderatora... :?

btw... ako ste skontali UPS upada u konverzaciju svaki put kada neko dodje i napie neki provokatorski komentar na nasoj temi, pa on se slaze s tim i pocne da bocka umjesto da smiri strasti... ovo me podsjeca na milosevica :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 dec 2010, 21:19

tm84 je napisao/la:
Popović Lazar je napisao/la:
UPS hoda na tankom ledu vec mjesecima... ali izgleda da mu moderatori sve prastaju... ali ne bi da se mjesam u rad moderatora... :?

btw... ako ste skontali UPS upada u konverzaciju svaki put kada neko dodje i napie neki provokatorski komentar na nasoj temi, pa on se slaze s tim i pocne da bocka umjesto da smiri strasti... ovo me podsjeca na milosevica :roll:
Buraz neka dobiće i on ljetovanje u Banovićima sa avionskom kartom. :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 dec 2010, 22:55

MNMS je napisao/la:Ne znam sto sete se obrusili toliko na kerlu
Ko se obrusio na Kerlu? Gdje si procitao te postove? Receno je da Zeljo nije dobio nista od njegovog prelaska u grcki tim i to je to. Vise ga spominju navijaci drugih klubova na ovoj a i na drugim temama nego navijaci Zelje.
Sretno mu gdje god dalje bude igrao ali Kerla vise nije prica za ove teme. Ne vjerujem da mu iko misli lose u svakom slucaju ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 04 dec 2010, 23:06

http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 1842616002 prijavljivanjem u ovu grupu i lajkanjem slike FK ZELJEZNICARA, mozemo pomoci (ako budemo imali najvise lajkova) da jedna generacija omladinskog pogona dobije 90 dresova :P

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 dec 2010, 23:11

AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 dec 2010, 23:16

slika

Enver Haziabdic, pokojni Bosko Jankovic i Josip Bukal.

slika
AMAR OSIM

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 04 dec 2010, 23:34

ljudi ko god ima fb
nek udje u ovu grupu i nek glasa za zelju da zeljo dobije
http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 16002&ap=1
ako zeljo dobije omladinski pogon zelje ce dobiti nove garniture
unaprijed hvala glasajte :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 dec 2010, 00:00

quote="Stole iz Bora"]Isjecak iz knjige "Teferič na ničijoj zemlji" autora Zdravka Lipovca.

Pelence s Dolac Malte - Stojanče Idić Pele

http://img841.imageshack.us/img841/3694/idi0.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/8702/idi2.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/1742/idi30.jpg
http://img816.imageshack.us/img816/4002/idi4.jpg[/quote]

Hvala na ovom tekstu. Lijepo se sjetiti ovih trenutaka i legendarnog Pelea. Buraz Suljo mu je također majstor s loptom samo što je igr'o samo za raju po terenima novosarajevske opštine. To su bila vremena i legende, a ne sad ove raznorazne balave ka.r.ine i seljačine što odigraju par tekmi u Želji i misle da su neki klinac. U Želji godinama nema prave gradske djece niti sarajevskog prezimena, a ni pravih Željovaca (čast po nekom rijetkom izuzetku), sve su to neki hibridi od roditelja papaka i nekakve Bubamare i izmišljene škole fudbala. Ja ne mogu da shvatim da može dijete trenirati po tim Bubamarama pored živog Želje. Dijete pravog Željovca ili će trenirati u Želji ili neće ni trenirati, nek' ide na klavir onda.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], manijakba i 20 gostiju.