FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
u Armeniji jos 3 kola do kraja, to je 90% rijeseno. 7 bodova imaju vise od ovih. Jos jedna pobjeda i to je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sabrina spremaj premije za grupnu fazu, podebljaj minus za 2020.g
Na klixu kažu ima još 7 kolafeniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 22:47u Armeniji jos 3 kola do kraja, to je 90% rijeseno. 7 bodova imaju vise od ovih. Jos jedna pobjeda i to je to

ado-hz je napisao/la: ↑08 jun 2020, 22:47Ljudi dragi da li ste vi svjesni koliko je vazno ovo sto cemo biti aBd nosioci u 1.pretkolu jos ako nas dragi Bog pogleda da izvucemo bas neke "levate".
Daljeeeee, uz veliku dozu srece ako dobijemo nekog lakseg protivnika u 2.pretkolu i prodjemo ga...da li vi znate sta to znaciiiii????
To znaci da zagarantovano igramo Play Off Lige Evrope!!!
Sa povlastenim statusom nositelja jer smo tu dosli putem sampiona.. a u slucaju prolaska u play off lp to bi bilo to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Gdje su insajderi
glasaj glasaj i nigdjr ih :p

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Disperadun
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali ja kad zamislim sredinu Sušić, Hadžić i Rahmanović ispred njih odmah mi kez od uha do uha
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Ma baci sve u vodu europske utakmice ako ne dozvole navijače...
12. igrač kluba iz Titove 38b
- feniksptica
- Kontakt:
Dobro ako ne bude navijaca, izbit ce nam dobre pare, al opet su tu TV prava i Uefa a i izlog za igrace
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 22:58Dobro ako ne bude navijaca, izbit ce nam dobre pare, al opet su tu TV prava i Uefa a i izlog za igrace
Sto ce izbiti brate? Kupimo online ulaznica vise nrgo sto ce biti na stadionu plus bez kazni tu bi mogao nas klub pravo profitirati...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Polako brate, jedno po jedno. Prvo da budemo nosioci pa da prođemo pa onda koga dobijemo.ado-hz je napisao/la: ↑08 jun 2020, 22:47Ljudi dragi da li ste vi svjesni koliko je vazno ovo sto cemo biti aBd nosioci u 1.pretkolu jos ako nas dragi Bog pogleda da izvucemo bas neke "levate".
Daljeeeee, uz veliku dozu srece ako dobijemo nekog lakseg protivnika u 2.pretkolu i prodjemo ga...da li vi znate sta to znaciiiii????
To znaci da zagarantovano igramo Play Off Lige Evrope!!!
Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
treba vidjeti kakav će biti format takmičenja u ovim pretkolima,ko zna kako će to sada biti
VVVBK
VVVBK
Ne mogu da docekam ove euro tekme. Tako neki dobar osjecaj imam...Samo da bude s publikom.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Jel Hadžija šta, zanimljivo i sočno rekao, maloprije, u ovoj emisiji na O kanalu ? Naložio sam se da pogledam, ali nešto mi iskrslo, pa nisam stigao 
Ma pooobit ćemo sveee, i Borik i Lauš, i komplet Petrićeevcee! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Historicar je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:13Jel Hadžija šta, zanimljivo i sočno rekao, maloprije, u ovoj emisiji na O kanalu ? Naložio sam se da pogledam, ali nešto mi iskrslo, pa nisam stigao![]()
Nista spec, da smo zasluzeno prvaci, da se pregovara sa postojecim igrackim kadrom( ostanak vecine) i po tom ce se gledati oko pojacanja i da ce pripreme biti oko 15tog juna..
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 08 jun 2020, 23:18, ukupno mijenjano 3 puta.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mislim da bi bio odličan potez kluba, a POGOTOVO NAS NAVIJAČA da se tome odazovemo, ukoliko se bude igralo bez publike, da se štampaju karte bez obilježja tribine sa simboličnom cijenom od 5 KM.(svakako smo nabavili sopstveni printer)Rule_hz je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:01feniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 22:58Dobro ako ne bude navijaca, izbit ce nam dobre pare, al opet su tu TV prava i Uefa a i izlog za igrace
Sto ce izbiti brate? Kupimo online ulaznica vise nrgo sto ce biti na stadionu plus bez kazni tu bi mogao nas klub pravo profitirati...
Mi navijači to pokupujemo u što većem broju radi uspomene i pomoći klubu
Pa tako ce i biti ako Bog da. Puno ce raje uzet vise karata ne mora biti ta cijena samo nek bude po tribinama kako idu cijene 10 15 5, i svaki navijac(ko je u mogucnosti nek uzme set te tri karte) znacilo bi puno klubu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Mislim da 7 jošfeniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 22:47u Armeniji jos 3 kola do kraja, to je 90% rijeseno. 7 bodova imaju vise od ovih. Jos jedna pobjeda i to je to
- feniksptica
- Kontakt:
Kupit ce i ispostovat oni sto dodju i na svaku domacu, znaci oko 3-4k i plus mozda na foru uzet jos 1-2kRule_hz je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:01feniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 22:58Dobro ako ne bude navijaca, izbit ce nam dobre pare, al opet su tu TV prava i Uefa a i izlog za igrace
A ovako se racuna na 15k ljudi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma gotovo je to nek uzmu sve kuci i 2 remija to je to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,