Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- _karabaja_
- Kontakt:
Re: Chat
Ide li neko veceras u Zetru gledati Cetinskog?
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
stas ga gledat kad je do sad 100 puta umro i to dnevno !_karabaja_ je napisao/la:Ide li neko veceras u Zetru gledati Cetinskog?

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Hahha kad se samo sjetim, kad jaran provali **** majku umire svakih 15 minuta moš mislit kolko je para ostavio u RevdiStivi_Dzi je napisao/la:stas ga gledat kad je do sad 100 puta umro i to dnevno !_karabaja_ je napisao/la:Ide li neko veceras u Zetru gledati Cetinskog?

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- the scouser
- Kontakt:
Ne valja ti to na avataru....u originalnoj sceni,slova se poredaju ovako :Stivi_Dzi je napisao/la:stas ga gledat kad je do sad 100 puta umro i to dnevno !_karabaja_ je napisao/la:Ide li neko veceras u Zetru gledati Cetinskog?
[youtube][/youtube]
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
De ba Scouseru ne pametuj prvo vidi sta pise na mom avataru, nije fazon u tome dal su lijepo poredana 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- the scouser
- Kontakt:
Tebi pise "G T F H" ili tako nesto nasumicna slova...nisam uopste nesto mislio zlobno,samo kazem da je originalna verzija bolja...alaselamet.
Ma bitno je da je tastatura otisla u p.m ! i zubi naravno
zezam se malo ba, relax bro 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Piše "G T F O - H E R E" 

- the scouser
- Kontakt:
A tamo pise FUCK YO i kutnjakOTNYS_YNWA je napisao/la:Piše "G T F O - H E R E"

[youtube][/youtube]
Veliki respekt za Sergeja Trifunovića.
'Neka neko objasni zvezdi da ovo nije Pink i da su ovde drugačije najave'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Koje spustanje

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Al dobra ova Natasa joj sta bi joj cinio
[youtube][/youtube]
Ova na 0:10, pa Melisa je za nju profesor fonetike

[youtube][/youtube]
Ova na 0:10, pa Melisa je za nju profesor fonetike

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Moji Su Statusi Biseri Rasuti Po Celom Netu…A Ja Sam Selica Pa Ih Promenim Nekad U Letu…Dal Je To Sudbina Il Ko Zna Sta Li Je?? Kad God Ih Promenim Neko Ih Lajkuje…Neko Ih Lajkuje… Neko Iz Mojih Frendova…
xD
xD
kako se stavi onaj smajli sto se klanja !Virtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]

Groznog li dana, grozne li večeri. Neponovilo se...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- majestic24
- Kontakt:
Sta je bilo Ministre?? Da vam nisu smanjili platu??? Ili su vam je povecali za samo 10%???MinistaR je napisao/la:Groznog li dana, grozne li večeri. Neponovilo se...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma ne, nema veze sa finansijskim resursima. I srezavanje plaće za 60 odsto bi bilo bolje od onog što je danas bilo.majestic24 je napisao/la:Sta je bilo Ministre?? Da vam nisu smanjili platu??? Ili su vam je povecali za samo 10%???MinistaR je napisao/la:Groznog li dana, grozne li večeri. Neponovilo se...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- majestic24
- Kontakt:
Pa sta je bilo?? Bas me jako zanima?? Hajd na fb pa mi pricajMinistaR je napisao/la:Ma ne, nema veze sa finansijskim resursima. I srezavanje plaće za 60 odsto bi bilo bolje od onog što je danas bilo.majestic24 je napisao/la:Sta je bilo Ministre?? Da vam nisu smanjili platu??? Ili su vam je povecali za samo 10%???MinistaR je napisao/la:Groznog li dana, grozne li večeri. Neponovilo se...

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
+1MinistaR je napisao/la:Groznog li dana, grozne li večeri. Neponovilo se...
plus sam se smrzao k'o nikada.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: JackW, nerkolfc, tutankamon1905 i 10 gostiju.