FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim da smo trebali zaganjati ovog Daniela Pavlovića, ali evo ode u Zrinjski izgleda.
Tanki smo na toj poziciji, samo se nadam da ce moj avatar vratiti staru formu.
KRAAAAAJJ
KRAAAAAJJ
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ma nek misle treba ih furati da je kod nas rasulo, pa ih poklopiti trecom titulom zaredom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:19Morao sam konama odgovoriti,moras im sve crtati da bi skontali u pm...
Koliko puta moram reci,da kad dodje zakon o sportu,taj dug ce nestati jer je to novac koji vlasnik "upumpava u klub"ali ne u smislu duga,nego da nama ostane za igrace i itd.
Kad bude izvještaj za 2020 godinu, kad se uvrsti Susiceva, Zinedinova plata i jos nekog sličnog ako dođe na ljeto još će veći "minus" biti

-
- Kontakt:
Pavlovic vec godonu dana bez kluba. Nije neka prevara niti kradja. Ima ime i renome, to svakako, ali zrinjski gomila igrace. Imaju tu Stojkica, Ibanjeza i jos nekog nmgu se sjetiti 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Isto mislim da ga ne bi trebali propustiti ali vjerovatno ga dole ceka ugovor da ga moze raskinuti kad hoce i sest cifara na ruke.SedrenikHz je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:19Mislim da smo trebali zaganjati ovog Daniela Pavlovića, ali evo ode u Zrinjski izgleda.
KRAAAAAJJ
- AngelDiMaria
- Kontakt:
**** vas izvjestaj prezvakana tema milion puta kao i ugovori sa aneksima, otkaz husrefu, bicemo nosioci, uz malo sreće, 6 utakmica u Evropi minimalno ove sezone,
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kad ljoZe ispane od apoela ili apolona jedva cekam njihov izvjestaj
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
nekako bi najljepse bilo da ovaj Ararat dobijemo u evropi, kad ovako zdusno navijamo za njih da ih nagradimo jednim velikim aplauzom na Kosevu, i da ih ispratimo s par komada u mrezi 

Pyro is not a crime !
Nisam ekonomista, niti utvaram da jesam, ali mislim da je ovaj dug koji se pominje, da banalizujem, isti onaj dug koji imaš na kartici. Dok god imaš redovan priliv sredstava, boz obzira na količinu istih, dug se prikazuje kao prostor u kojem možeš djelovati, nešto kao kretid. Zapravo je najvažnije imati obrtna sredstva.
Da pomenem jednu Rumuniju koja, za vrijeme Čaušeskua, nije imala uopšte vanjskog duga, a sjecamo se siromaštva u njoj. Jedna Njemača ima dug preko 100milijardi, pa znamo gdje je i šta je. Mislim da ekonomisti znaju to najbolje objasniti, ja zaista ne znam
Samo u ograničenim umovima čija pamet ne seže dalje od "zaduživanja na teku" u lokalnom granapu, mogu ovo posmatrati kao nešto loše. Koliko sam ja skonto, ovo je aktivan obrt kapitala.
Da pomenem jednu Rumuniju koja, za vrijeme Čaušeskua, nije imala uopšte vanjskog duga, a sjecamo se siromaštva u njoj. Jedna Njemača ima dug preko 100milijardi, pa znamo gdje je i šta je. Mislim da ekonomisti znaju to najbolje objasniti, ja zaista ne znam
Samo u ograničenim umovima čija pamet ne seže dalje od "zaduživanja na teku" u lokalnom granapu, mogu ovo posmatrati kao nešto loše. Koliko sam ja skonto, ovo je aktivan obrt kapitala.
Što je lijepo sam sebi bit dužan 
Za ove što im stvari nisu jasne, pogledajte kako posluju ovi veći evropski klubovi koji su u privatnom vlasništvu. Postoji razlika izmedju duga i odnosa prihoda/rashoda. Ne dugujemo nikome ništa.

Za ove što im stvari nisu jasne, pogledajte kako posluju ovi veći evropski klubovi koji su u privatnom vlasništvu. Postoji razlika izmedju duga i odnosa prihoda/rashoda. Ne dugujemo nikome ništa.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 08 jun 2020, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebalo bi se organizovati za aplauz fakat

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na Husrefa se potrošila 3 milijona!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba se desiti pravo čudo da Sarajevo ne bude nositelj u prvom pretkolu Lige prvaka

Ma ovo nam je šansa za play off EL pa šta Bog da.
Ekipa je jaka, imaju iskustva igranja sa Celticom i Bateom i Atalantom, tako da bismo trebali igrati bez nekog pritiska.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ma bitno je samo proci prvo pretkolo, pa kasnije sta bude, logicno da bi jos bolje bilo kad bi se i drugo proslo ali hajde, da ne pretjerujemo, dovoljno je samo to prvo proci, i imamo zagarantovano mjesto nosioca u 3. pretkolu EL ako se ispadne iz lige prvaka, a opet protivnici u tom eventualnom 3. pretkolu EL bi bili poprilicno slicni onima iz 1. pretkola LP. sto nam bas otvara put ka play offu a tamo vec sta bude, moglo bi se rasterecenije igrati a najbitnije je da nema ekipa iz onih najjacih liga tako da bi svasta bilo moguce
Pyro is not a crime !
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Joj daj nam bate u play offu
-
- Kontakt:
Gazda zadovoljan poslovanjem kluba redovno isplacuje igrace ne znam u cemu je problem da se nekom morate pravdati pustite druge da se sekiraju za nas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajte nam Florianu da se igramo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidi Saldeeee 7 hiljada marakaaaa, pa ovo ti je k'o 70 čistačica, mora da je neka direktoricina familija
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.