FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Toooooooooo
gooolllll je 1:2
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
U minusu, plus ce nam oduzeti trofej zbog sisoje i lutvA
kako los dan...
Jos kone Adilovica i Hadzanovica dovode...

Jos kone Adilovica i Hadzanovica dovode...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- feniksptica
- Kontakt:
Joj penala
Dobro je, sad odbranit ovo

Dobro je, sad odbranit ovo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Otkud toliki dug opet? Opet nešto muljaju rumeni i lezba kao i s onim Seatima. Allahu dragi hoće li ikad ovaj lopovluk prestati..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
REkoh ja danas, vise golova na cenera i mogli ste uzivat.
Ulazim medju ove insajdere
Ulazim medju ove insajdere
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Plate za sve zaposlene u FK Sarajevo za 2018. godinu:
3.960.708 KM
Plate za sve zaposlene u FK Sarajevo za 2019. godinu:
6.523.309 KM

3.960.708 KM
Plate za sve zaposlene u FK Sarajevo za 2019. godinu:
6.523.309 KM

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
****, ima nas na forumima dosta, valja branit upravu, nije lahko. Al zato 1k mjesecno glat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Upravo ovaj segmenat plata govori o obliku minusa kojeg mi imamo. Da su plate kao u drugim timovima bili bi u "plusu", a obzirom da smo, realno, stepenicu iznad ostalih imamo ovaj finansijski rezultat.
Mi smo na dobrom putu da postanemo samoodrživ klub. Dva transfera, prolazak jednog pretkola u europi i tu smo. Samim time dobijat ćemo i više sponzora.
Mi smo na dobrom putu da postanemo samoodrživ klub. Dva transfera, prolazak jednog pretkola u europi i tu smo. Samim time dobijat ćemo i više sponzora.
Ma samo uživajte i pogledajte kako se u datom bilansu stanja dugoročne i kratkoročne obaveze smanjuju u odnosu na prethodnu godinu.
Neraspoređeni višak rashoda je ustvari akumulirani gubitak ali to je ono što kažu gubitak koji duguje vlasnik sam sebi.
Rezerve su se povećale ove godine i govori vam o tome da je vlasnik ozbiljan i da svoj novac ulaže u klub.
Trenutno možemo samo guštati i ne zamarati se podacima. Novinari su svakako finansijski i racunovodstveno nepismeni kao i vecina citalaca pa vas ne treba cuditi neznanje.
Neraspoređeni višak rashoda je ustvari akumulirani gubitak ali to je ono što kažu gubitak koji duguje vlasnik sam sebi.
Rezerve su se povećale ove godine i govori vam o tome da je vlasnik ozbiljan i da svoj novac ulaže u klub.
Trenutno možemo samo guštati i ne zamarati se podacima. Novinari su svakako finansijski i racunovodstveno nepismeni kao i vecina citalaca pa vas ne treba cuditi neznanje.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 08 jun 2020, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
Dajte 30 lajkova slikat cu kanarinca kako leži za kahvom doso iz prve i smislja kako ce vas zajebat
Malo koji klub ako zeli preći iz ranga slabijeg prema nesto vecem to moze uraditi bez dugova. Ali bitna ne stvar taj dug kontrolisati
Jedna Crvena Zvezda koja se digla zadnje tri sezone ima duga 15 M eura
Jedna Crvena Zvezda koja se digla zadnje tri sezone ima duga 15 M eura
Jbga, ne možeš sa sa miljom kojem daješ igraču, osvojiti ligu, kup ili napraviti nešto u evropi. Velika ulaganja traže i rezultate. Zato ova godina mora biti bitna u LP ili EL, da što dalje doguraju.
pa mislim da je najbitnije u svemu ovome da taj 'dug' nije ni prema drzavi, niti uposlenicima nego pare koje upumpava investitor, sto je drasticna razlika
Pyro is not a crime !
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Morao sam konama odgovoriti,moras im sve crtati da bi skontali u pm...
Koliko puta moram reci,da kad dodje zakon o sportu,taj dug ce nestati jer je to novac koji vlasnik "upumpava u klub"ali ne u smislu duga,nego da nama ostane za igrace i itd.
Koliko puta moram reci,da kad dodje zakon o sportu,taj dug ce nestati jer je to novac koji vlasnik "upumpava u klub"ali ne u smislu duga,nego da nama ostane za igrace i itd.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, hibrid, InatSilniBosanski, NazorUso i 69 gostiju.