Ma vala iskreno za stadion ok da necemo mi uloziti milione, ali gledam u petak one klupe za rezervne igrace, tunel, koliko je sve to jadno. To smo vala mi mogli srediti malo, okreciti, ne bi kostalo puno. Ipak mi jedini igramo na tom stadionu i igrat cemo jos 10 godina najmanje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do kraja ove sedmiceHordasOdMalena je napisao/la: ↑08 jun 2020, 13:30![]()
![]()
![]()
Kada bi se trebalo znati hoće li dobiti licencu, znaš li? Bilo je priče ove sedmice. 99.9% smo nosioci ako se to desi.
To je ono što je Savez htio da uradi, onda KOS-ovac poćeo tražiti tal, pa Savez uložio pare u Zenicu

Arezina u Sarajevu?
Po meni nepotrebno i korak unazad.
Po meni nepotrebno i korak unazad.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On će u Zrinjski ako se nešto nije promijenilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
X nacrtan

- feniksptica
- Kontakt:
Armence igrat na vise golova na cekija i mjesecnu platu zaradit na jednoj utamkici
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma kakav Arežina..Igrač koji nije dovoljno dobar za nasega kluba,a sto se tice stadiona da kazem da ce se u skorije vrijeme znati kako i sta.Ili ce se ulagati u Kosevo,nekako izganjati to,ili se okrecemo drugim opcijama. Ne iskljucuje se opcija koju su razmatrali nedavno(to ste mogli cuti iz Sabrininog intervjua,a i ja sam rekao),a to je da se krene graditi stadion,ali brzinom koje nam finansije dozvole(npr,jedne godine jedna tribina,pa za godinu ipo 2 i sve tako dok se ne izgradi),ali sve se to jos razmatra..Ali ko sto kaze Sabrina,mozda i nesto bude,ali necu da vam ulijevam nadu,kada ne mora nista da bude na kraju..Ali s obzirom na drzavu vjerovatno cemo mi jos dugo vremena na bilinom polju igrati 3 pretkola i iznad..
Edit:moram se ispraviti jer nije Sabrina rekla da cemo graditi stadion na onaj nacin sto sam napisao,ali rekla je i sama da je bilo price oko Butmira(samo sto ona nije rekla u detalje,koje sam ja znao)
Edit:moram se ispraviti jer nije Sabrina rekla da cemo graditi stadion na onaj nacin sto sam napisao,ali rekla je i sama da je bilo price oko Butmira(samo sto ona nije rekla u detalje,koje sam ja znao)
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 08 jun 2020, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Komentatorske kabine su radili pred Eyof, a sada lože za ostale novinare prave problem

Ako je Ado zasluzio dux i ovaj brat je bar majicu sampionsku

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Nas "najveci konkurent" apeluje da im se pomogne. Koji jadovi, zivio im awaw jos 100 godina i trener im bio, amin !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ni turisticki
To su mokri snovi njega i menadzera
Nikad nece doci, bar 5 igraca na ofanzivnom veznom imamo...
Sto se tice portala, samo sa klixom suradjujemo...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 jun 2020, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hahah imam sam bruku slobodnog vremena a pravljenje ovih sportskih kombinacija mi je od malena stras bila

-
- Kontakt:
Ovaj post ti je loša kampanja za naj insajdera. Briši ovoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:02Ma kakav Arežina..Igrač koji nije dovoljno dobar za nasega kluba,a sto se tice stadiona da kazem da ce se u skorije vrijeme znati kako i sta.Ili ce se ulagati u Kosevo,nekako izganjati to,ili se okrecemo drugim opcijama. Ne iskljucuje se opcija koju su razmatrali nedavno(to ste mogli cuti iz Sabrininog intervjua,a i ja sam rekao),a to je da se krene graditi stadion,ali brzinom koje nam finansije dozvole(npr,jedne godine jedna tribina,pa za godinu ipo 2 i sve tako dok se ne izgradi),ali sve se to jos razmatra..Ali ko sto kaze Sabrina,mozda i nesto bude,ali necu da vam ulijevam nadu,kada ne mora nista da bude na kraju..Ali s obzirom na drzavu vjerovatno cemo mi jos dugo vremena na bilinom polju igrati 3 pretkola i iznad..

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ****bordobijeli je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:22Ovaj post ti je loša kampanja za naj insajdera. Briši ovoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:02Ma kakav Arežina..Igrač koji nije dovoljno dobar za nasega kluba,a sto se tice stadiona da kazem da ce se u skorije vrijeme znati kako i sta.Ili ce se ulagati u Kosevo,nekako izganjati to,ili se okrecemo drugim opcijama. Ne iskljucuje se opcija koju su razmatrali nedavno(to ste mogli cuti iz Sabrininog intervjua,a i ja sam rekao),a to je da se krene graditi stadion,ali brzinom koje nam finansije dozvole(npr,jedne godine jedna tribina,pa za godinu ipo 2 i sve tako dok se ne izgradi),ali sve se to jos razmatra..Ali ko sto kaze Sabrina,mozda i nesto bude,ali necu da vam ulijevam nadu,kada ne mora nista da bude na kraju..Ali s obzirom na drzavu vjerovatno cemo mi jos dugo vremena na bilinom polju igrati 3 pretkola i iznad..
Edit:moram se ispraviti jer nije Sabrina rekla da cemo graditi stadion na onaj nacin sto sam napisao,ali rekla je i sama da je bilo price oko Butmira(samo sto ona nije rekla u detalje,koje sam ja znao)![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Željo ce moliti da igramo na Grbavici meceve Evrope ako se Kosevo ne sredi, samo da im koja marka legne vidite da su uboga sirotiLJa 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.