FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 08 jun 2020, 11:23

Hztesanj je napisao/la:
08 jun 2020, 11:15
Aleksandar Pantić dolazi 😉
On u Sarajevo ne dolazi ni na cevape, kamoli da igra fudbal.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 08 jun 2020, 11:25

Ako Suljic ode u Nefci prije Sarajeva onda ga yebi.
Da je otisao kako se priča Mađarska ili Rusija i razumio bi. Ovo mi je baš krivo

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 jun 2020, 11:27

Samo Sabrinino lice staviti mjesto Ismetovog :D

slika

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 08 jun 2020, 11:29

AlfredNobel je napisao/la:
08 jun 2020, 11:06
revolt je napisao/la:
08 jun 2020, 08:25
AlfredNobel je napisao/la:
08 jun 2020, 02:14
Samo da mi neko dođe i objasni, da jedan jedini razlog i objasni poentu pušenja nargile, ja ću je sutra uzeti i kući posaditi na sred stola. Najveća glupost koju sam vidio, kakva je to čar baš bih volio neko da objasni. Doduše, mislim da 80% njih to puši onako, jer su vidjeli da je trend i da svi drugi puše, pa hajde i ja ću da ne odudaram od šablonizma hajvana. Kad bi vnogo donijeli i rekli evo jedite trend je u Americi i Dubaiju, svi bi poletili odmah.

To jeste, svi su po Otoci bili, pogotovo Stanojević koji živ nije znao šta će od sebe. Vidim stalno Crničkog koji je isti takav, mrtvi Lelić itd. Jedan od boljih momaka je Rahman koliko ja znam, kafica, kisela i uživaj. Mada, ima tu i strašno profesionalnih igrača, od ovih mlađih Šerba, Vladan, Zinedin, Pidro, Šabanović, Islamović. Starije ni ne računam, Ahmet je gospodin i mangup, neće on nargile diminjati. :D
Sta ima u alkoholu pa ga raja pije?
Nista dobro cak sta vise samo problem za problem od njega, a najmanji je glavobolja i mucnina a oni veci su saobracajke, nasilnicko ponasanje, propali brakovi, propale jetre itd. Pa niko ne kaze joj olešiše nam se igrači na proslavi titule. Znači totalno mi je suvislo komentarisanje što i zašto neko nešto konzumira, kao kada bi pričali zašto neko nosi crno a ne sivo odijelo. Stvar ukusa.

Piju oni, puše, ne puše. Catapult je mjerilo vjeruj mi. Imaju zadate norme. Ako ih ispunjavaju i ako trče kao što su trčali na proljeće, ma neka vuku i linije što se mene tiče. Njihova stvar. Hvala Bogu takva smo sredina kao klub postali da samo igrači koji se trude i zalažu i pokazuju kvalitet više će igrati i da imamo takvih toliko u ekipi da niko nije siguran u prvih 11. I to je garant i fizičke spreme i kvaliteta igara.
To za alkohol stoji, uz drogu nešto najgore. Ali, to nema veze za proslavu, ne stoji to baš. Logično je da će na proslavama popiti koju, to je sigurno, mada ima sigurno i onih koji i tu ne piju tipa Pidro i Šaban recimo. Neće im na proslavama po nargilu donijeti i oni se zavaliti k'o amebe i diminjati. :D

Sve dok je na terenu kako treba, meni ne smeta sekunde, ali gledam generalno na karijeru jednog igrača može uticati. Naingolann je pržio cigare i pio čini mi se, ali na terenu dobar, ali vremenom otpade i iz repke, zato kažem. Nije štetno kao alkohol, ali je štetno na drugi način.
Ma daleko od toga da ja nesto oko proslave, znam npr xavi kad slavi urola se ne moze na busu da stoji... Ali alkohol droga nargila itd... Ljudi ba sportisti ste. Slavite kako hocetel ali ovako generalno mimo toga bilo sta od toga nije ok
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jun 2020, 11:30

Što mi dolazi poruka da mi je članarina istekla jbt :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 08 jun 2020, 11:34

MortemHz je napisao/la:
08 jun 2020, 11:30
Izgleda da su te smijenili
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 jun 2020, 11:34

MortemHz je napisao/la:
Meni doslo da kupim jos golmanski dres, ako ga kupim igram lijevog beka na pripremama :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 jun 2020, 11:37

MortemHz je napisao/la:
Garant je greska, jer od pocetka ove godine, clanske vrijede od 1.1 do 31.12 :D ili nesta drugo :P

Smijenise te, a da nisi ni znao :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 jun 2020, 11:38

Ugasi lokaciju Morto, pokazuje mi da si pred zgradom Hayata :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jun 2020, 11:43

Ma nije to sigurno :D neka greška je, provjerit ću sad

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 jun 2020, 11:45

MortemHz je napisao/la:
08 jun 2020, 11:43
Nije greska, uzeo si clansku na rate, 6 mjeseci nisi uplatio ni jednu i normalno je da ti je ukinu... :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jun 2020, 11:48

AngelDiMaria je napisao/la:
08 jun 2020, 11:34
MortemHz je napisao/la:
Izgleda da su te smijenili
Uspjeli su ono što nama nikako ne polazi za rukom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jun 2020, 11:48

Vanja8 je napisao/la:
08 jun 2020, 11:45
MortemHz je napisao/la:
08 jun 2020, 11:43
Nije greska, uzeo si clansku na rate, 6 mjeseci nisi uplatio ni jednu i normalno je da ti je ukinu... :kafa:
Pa nisam Džubur i kompanija

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 08 jun 2020, 11:49

Hladno smo mogli Jeremy Meneza dovesti. Ode u Regginu, italijansku treću ligu :urnebes:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 08 jun 2020, 12:29

E čuj ti ovog švrće, hoće u inostranstvo, u Azerbejdžan.
Dovedes Tinu, Anel Hadzic nijednom nije rekao nesto u fazonu da omalovažava ligu,klub... ovo g.o.vno već treci put daje izjave u fazonu nismo mi njegov nivo, on je za veće lige... More marš. Dečko nije svjestan da bi ovom Sarajevu bio prinova, a ne pojačanje.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 jun 2020, 12:50

Raja ovdje bas ne razumije da smo vukojebina u evropi i da ce mnogi igraci otici prije u Kazahstan ili Azerbejdžan ako nista prije nas, jer im i tamo mogu bolje plate dati, ja nedavno to za Dulju rekoh da moze naci u svakom trenutku bolju opciju od nas i to je nazalost tako, bilo kojeg kvalitetnog igraca kojeg uspijemo dovesti ovdje je bas ravno cudu
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jun 2020, 12:57

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
08 jun 2020, 12:29
Dovedes Tinu, Anel Hadzic nijednom nije rekao nesto u fazonu da omalovažava ligu,klub... ovo g.o.vno već treci put daje izjave u fazonu nismo mi njegov nivo, on je za veće lige... More marš. Dečko nije svjestan da bi ovom Sarajevu bio prinova, a ne pojačanje.
To je naša surova realnost sve dok ne budemo ušli u grupne faze EL. Davno sam ja to shvatio i nemam se šta ljutiti kada je istina, ne govorim ovo za njega jer on i nije neka klasa od igrača ali generalno će uvijek igrači gledati druge lige pa tek onda našu.
Suljić je igrao u Sarajevu kada nije bilo baš bajno i vjerovatno to pamti dok je u Mađarskoj imao mnogo veću platu, sve je bilo redovno, čak je i državljanstvo uzeo itd.
Hoću reći da ne uzimamo to k' srcu previše jer je to otprilike naša realnost bez obzira na titule i stabilan klub nama i dalje budžet nije ni približno jak kao klubovima koji ulaze u grupne faze ali eto, nadam se da nas naši Bosanci poput njega ''pogurati'' prema tom uspjehu, ko će ako neće naši jer smo i limitirani po broju stranaca.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 08 jun 2020, 12:57

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
08 jun 2020, 12:29
Iskreno Suljic i nije neka prevaga, ne bi mi bio neko pojačanje u trenutnom igračkom kadru. Al opet to je moje mišljenje

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jun 2020, 12:58

Nismo konkurentna i uredjena liga, zato nece niko da dodje ovamo. Doslo bi dosta kvalitetnih igraca, al je jednostavno liga tanka. Ovi jaci igraci tipa Hajrovic hoce da klub ostane sto duze u evrospkim takmicenjima, jer na taj nacin su na oku drugim ligama i klubovima. Jednostavno je to cinjenica da nas zaobilaze igraci, kad klubovi ispadaju u prvom, drugom kolu EL ili LP, a u ligi nema jakih utakmica, osim gradski derbi ili ako zrinjski ili siroki dovedu nekoliko jacih igraca i jos ako su u konkurencija za titulu. Plus sto na utakmice dodje 3000-5000 ljudi. Ostalo je prdemahovina.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 jun 2020, 13:00

Igrači FK Željezničara posjetili su danas migrantsko naselje u Bihaću.
“Bilo je teško i zaprepaštavajuće gledati sva ta izgubljena i izbezumljena lica. Ljude kojima se u očima vidi teška prošlost i jako neizvjesna budućnost”, rekao je na kraju posjete Mohamed Al Bakhtari, migrant iz Sirije.

A jbm ti :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adem993, Amidzaa, Arhitekt, Combattente87, Lekqqq1921, MSOZ101, riki46 i 95 gostiju.