Hahaha s obzirom da je sportsko novinarstvo moja velika ljubav nista nije iskljuceno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zar sumnjas u ono sto ja pisemMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 13:58Mi o vuku..
Tako mediji u Srbiji uveliko pišu da je Partizan blizu dovođenja kamerunskog štopera Mackyja Bagnacka. On je trenutno član ljubljanske Olimpije, a u redovima svog novog kluba bi trebao zamijeniti Strahinju Pavlovića koji će naredne sezone nositi dres Monaca.
Spominje se cifra od 500 hiljada evropskih novčanica plus procenti od eventualne naredne prodaje igrača. Zanimljivo da je Kamerunac prošao Barceloninu školu fudbala, čuvenu La Masiju u kojoj su svoj zanat pekli majstori poput Messija, Inieste i Xavija.
Radi se o veoma snažnom i brzom igraču za jednog stopera, koji po potrebi može da odgovori i na poziciji desnog beka.
Menalo pogodio za vodstvo, Olimpija korak bliže tituli
Vrlo je upitno ovo, ako UEFA odluci da se igra jedan mec moguce je da reducira i nagrade...Nagadjam, ali da nas savez nije proglasio prvaka, da je prvenstvo prekinuto, vjerojatno UEFA ne bi dodjelila onih 260 000€ koje sljeduje prvaka...Riziko je napisao/la: ↑06 jun 2020, 19:11Čitam ovo na portalu da bi se mogla jedna utakmica igrati, da nosioc bude domaćin.
Mada, realnije mi je ovo da bude po blizini dvomeč, jes da je ovdje na balkanu moguć incident, ali šta da se radi.
E ako ne budu dali da publike bude, onda je bolje jedan meč, jos ako ostane isti finansijski dobitak.
Jeste tu su nas bas ponizili, ali najvecu sansu smo imali protiv Lausanne da nismo promijenili trenera, tad je bas bez ikakvog razlog promijenjen trener a ekipa je igrala odlicno
Ja se sjecam tad bio kod babe na selu i preko radija slusao prenos meca iz Nikšićadelko je napisao/la: ↑07 jun 2020, 13:46Jeste tu su nas bas ponizili, ali najvecu sansu smo imali protiv Lausanne da nismo promijenili trenera, tad je bas bez ikakvog razlog promijenjen trener a ekipa je igrala odlicnoCak i protiv Maccabija smo igrali ok, samo smo se u gostima raspali bas bezveze
I onda kad dobijemo najlaksu ekipu (Celik), tad mi odigramo najgore xD
Danas u Albaniji dobri rezultati. Prije svega ova Tirana sto je dobila. Dok oni uzimaju bodove šta Kukesi radi je nebitno.
Mi stvarno nemamo sreće.. nevjerovatno je koga smo sve izvlačili čak i u prva dva pretkolaharis004 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:28Danas u Albaniji dobri rezultati. Prije svega ova Tirana sto je dobila. Dok oni uzimaju bodove šta Kukesi radi je nebitno.
Za Armeniju sam baš uvjeren da necemo imat problema, Ararat ima bas dobru ekipu, lani su igrali plej of EL protiv Luksemburžana i ako se ne varam na produzetke su ispali, ili nekako baš u zadnjim minutama.
Znam da sam se živ pojeo koliko su imali sreće sa zrijebom dok smo se mi patili sa Bateom i Seltikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.