FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E **** ga nargila da ga **** nargila u tri lijepe materine da ga **** kad ono mene cafiri ovako pred pocinak....
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel se zajebavas?Fuj Tatare,i ti si mi se zgadio onda

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Dzurkovic , Radeljas,Kapetanovic,Jozic,Hadzibegic,Milak,Jakovljevic , Vukicevic,Husref ,Cala,Paja,Bozovici i mnogi malo prije i poslije 1985 g. .Mnogi od ovih igraca su imali malo ili puno vise ucinak u osvajanju TITULE 1985 g , naravno bilo je i onih koji su imali manji ucinak od H.Musemica . Velika vecina je direktno iz FKS otisla vani i napravili fine karijere . Svi bi oni bili legende kluba da su napravili trenerske karijere kao H.Musemic . Dakle jeste H.Musmic TRENERSKA legenda FKS , a moje licno misljenje je da mu nije trebalo ovo poslije otkaza .
Rodjeni 1980 g.(navijaci i forumasi) nisu mogli zapamtiti igre H.Musemica , jer su tad imali 6 god., kad je Musemic otisao iz Kluba, dobro i neki povratak , ja ga se ne sjecam .Dakle dragi forumasi trebali biste imati bar 45 god.(1975 g.) da bi ste se mogli sjecati igara H.Musemica i stvarati od njega IGRACKU legendu . Znam to po sebi jer sam VAHIDINA MUSEMICA gledao i bio svjedok golova protiv Veleza, Bora,Olimpije itd... Pitam se koliko je na ovom forumu forumasa starijih od 45 god.
Veliki pozdrav za one forumase koji su pisali protiv Uprave i blatili ih , a sada imaju snage da pohvale svaki dobar potez Uprave (Susic,Zinedin , Serba..)
Zdravi mi bili svi koji se raduju uspjehu nase jedine sportske ljubavi FKS .
Necu vise zadugo (5-6 dana).Pozdrav @bordobijeli
.
Rodjeni 1980 g.(navijaci i forumasi) nisu mogli zapamtiti igre H.Musemica , jer su tad imali 6 god., kad je Musemic otisao iz Kluba, dobro i neki povratak , ja ga se ne sjecam .Dakle dragi forumasi trebali biste imati bar 45 god.(1975 g.) da bi ste se mogli sjecati igara H.Musemica i stvarati od njega IGRACKU legendu . Znam to po sebi jer sam VAHIDINA MUSEMICA gledao i bio svjedok golova protiv Veleza, Bora,Olimpije itd... Pitam se koliko je na ovom forumu forumasa starijih od 45 god.
Veliki pozdrav za one forumase koji su pisali protiv Uprave i blatili ih , a sada imaju snage da pohvale svaki dobar potez Uprave (Susic,Zinedin , Serba..)
Zdravi mi bili svi koji se raduju uspjehu nase jedine sportske ljubavi FKS .
Necu vise zadugo (5-6 dana).Pozdrav @bordobijeli

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma brate nemojte zajebavat, zasluzili su svi u Klubu nakon ove dvije sezone da ih se pusti na miru, nek rade sta hoce nek daju oduska sebi sad, ionako ce im Jela dusu izvadit na pripremamaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:41Jel se zajebavas?Fuj Tatare,i ti si mi se zgadio onda![]()

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
sta ti je brate sta se nerviras, sto se mene licno tice moze i cetiri shishe na dan pusit ako ce imati ovakav ucinak kao i do sadaAngelDiMaria je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:36E **** ga nargila da ga **** nargila u tri lijepe materine da ga **** kad ono mene cafiri ovako pred pocinak....

realno na nasim prostorima rijetki su slucajevi gdje se igraci suzdrzavaju takvog nacina zivota, a opet ako se svega ostalog pridrzava prije svega hrane onda je jedna shisha najmanji problem...
Vecina igraca pushi shishu u pauzama od prvenstva. Nemojte da se zavaravate da je drugacije.AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:36E **** ga nargila da ga **** nargila u tri lijepe materine da ga **** kad ono mene cafiri ovako pred pocinak....
Nek igra kao na proljece i ne interesuje me sta pushi i pije u slobodno vrijeme.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma brate,on je vrh igrac,ali ako je tek krenuo pusiti,vidit ces pad u igri,a i to ti unistava pluca..Znas i sam Duljin slucaj jer pusi shishuInijesta je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:45Ma brate nemojte zajebavat, zasluzili su svi u Klubu nakon ove dvije sezone da ih se pusti na miru, nek rade sta hoce nek daju oduska sebi sad, ionako ce im Jela dusu izvadit na pripremamaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:41Jel se zajebavas?Fuj Tatare,i ti si mi se zgadio onda![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta je problem, s mnom je bio, štaš nam to ti brko?AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:36E **** ga nargila da ga **** nargila u tri lijepe materine da ga **** kad ono mene cafiri ovako pred pocinak....
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Stef, nidje Muhameda, Dzemala, Abdulselima ??? Ma hajte molim vas...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 08 jun 2020, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Generalno problem svih naših sportista a posebno fudbalera jeste taj nesportski život i želja za nekim uspjehom preko noć, jer svaki uspješan fudbaler sportista kad priča o svom uspjehu spomene odricanje od mnogih stvari, a to u našem mentalitetu nije usađeno, onda džaba ti potencijal i talenat koji posjeduješ kad discipline nemaš. Šteta za Tatara strašan je igrač i dobar momak al nažalost to je možda i razlog sto nije dogurao dalje od HNL a.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:50Ma brate,on je vrh igrac,ali ako je tek krenuo pusiti,vidit ces pad u igri,a i to ti unistava pluca..Znas i sam Duljin slucaj jer pusi shishuInijesta je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:45Ma brate nemojte zajebavat, zasluzili su svi u Klubu nakon ove dvije sezone da ih se pusti na miru, nek rade sta hoce nek daju oduska sebi sad, ionako ce im Jela dusu izvadit na pripremamaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:41
Jel se zajebavas?Fuj Tatare,i ti si mi se zgadio onda![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ma hajde nije to nikakav problem sve dok daje maksimum na terenu, svima je poznat Radja Nainggolan koji puši kutiju na dan i opet najagilniji na terenu uvijek, sad zamislite koliko ima igrača koji to isto rade a da se o njima ne piše?Dobar je napisao/la: ↑08 jun 2020, 00:05Generalno problem svih naših sportista a posebno fudbalera jeste taj nesportski život i želja za nekim uspjehom preko noć, jer svaki uspješan fudbaler sportista kad priča o svom uspjehu spomene odricanje od mnogih stvari, a to u našem mentalitetu nije usađeno, onda džaba ti potencijal i talenat koji posjeduješ kad discipline nemaš. Šteta za Tatara strašan je igrač i dobar momak al nažalost to je možda i razlog sto nije dogurao dalje od HNL a.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:50Ma brate,on je vrh igrac,ali ako je tek krenuo pusiti,vidit ces pad u igri,a i to ti unistava pluca..Znas i sam Duljin slucaj jer pusi shishu
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- feniksptica
- Kontakt:
U Zeljezniar mozda predje, u Zeljeznicar tesko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ide Rahmanovic u zelju, posudba. Oslobađamo platni spisak za bolje igrače. 

-
- Kontakt:
ja ili sam pijan, a tek sam počeo slavit titulu lii su oni prolupali tamo sa one strane, treceg nema... 

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Zagor i 50 gostiju.