FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@tobe cestitam burazeru
@Vanja8 glasao sam za tebe. Nije zbog prvog lajka kojeg sam dobio upravo od tebe.
@Vanja8 glasao sam za tebe. Nije zbog prvog lajka kojeg sam dobio upravo od tebe.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Navija za malenebordobijeli je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:18Dobar igrac, mlad, po meni dobra opcija za naredne 2-3 sezone.

Oremuš ostaje 100% mislim da on ima opciju plus 1 a i covjek je prezadovoljan ovdje.
Za Besima ce se znati ove sedmice koja je definitivna odluka. On je zvanicno trazio da ostane na posudbi jos minimalno 6 mjeseci.
Milicevic isto koliko znam ostaje, situacija kao sa Oremusom.
Za Gavrica bih volio da otpadne. Dupovac dobar za rotacije ostavio bih ga. Ostali bez komentara.
Ma ni raja bez tebe...Jbga, bas si nedostajao @Beli brate...
Kad smo kod igraca, ovaj mi je bas zapao za oko. Napadac podgoricke Budućnosti, ugovor mu istice sa zavrsetkom prvenstva
https://www.transfermarkt.com/panagiot ... ler/357186
-
- Kontakt:
GiS imas PP. Cartel, slazem se. Dovesti ga pa makar ga i posudili sezonu npr Olimpiku. Jos bi doveo Manojlovica iz Zvijezde 09, i Jusupovica iz hadzickog Radnika. Jedan od te trojice nek napravi solidnu karijeru, na konju smo, a mislim da sva trojica nisu prevelika investicija...
@vanja, brat si
@vanja, brat si

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Milicevic ostaje...revolt je napisao/la: ↑07 jun 2020, 22:20Oremuš ostaje 100% mislim da on ima opciju plus 1 a i covjek je prezadovoljan ovdje.
Za Besima ce se znati ove sedmice koja je definitivna odluka. On je zvanicno trazio da ostane na posudbi jos minimalno 6 mjeseci.
Milicevic isto koliko znam ostaje, situacija kao sa Oremusom.
Za Gavrica bih volio da otpadne. Dupovac dobar za rotacije ostavio bih ga. Ostali bez komentara.
Pozz raja. Sad ja u Konjicu na kafici, kad Tatar ispred mene sjedi, narucio shishu, nabio kapuljacu crnu, šatro da ga ne prepozna niko 

Sarajevo ljubavi moja.
Ma Milicevic je odlican, nema šta, stamen i pouzdan igrač.
Dulja:
Kako saznaje “Avaz”, brzonogi krilni napadač, koji je za Nimes odigrao 17 utakmica, trenutno je najbliži povratku u Njemačku. Ali ne u Dynamo Dresden i 2. Bundesligu, nego u Bundesligu.
Dulja:
Kako saznaje “Avaz”, brzonogi krilni napadač, koji je za Nimes odigrao 17 utakmica, trenutno je najbliži povratku u Njemačku. Ali ne u Dynamo Dresden i 2. Bundesligu, nego u Bundesligu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dobar igrac! Cini mi se da je skoro negdje pisalo kako mora vojni rok odraditi uskoroFoSte95 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 22:24Kad smo kod igraca, ovaj mi je bas zapao za oko. Napadac podgoricke Budućnosti, ugovor mu istice sa zavrsetkom prvenstva

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Gledao sam ga u ovih par utakmica, brz, pokretljiv napadač, lako mijenja smijer kretanjaNapapijri je napisao/la: ↑07 jun 2020, 22:40Dobar igrac! Cini mi se da je skoro negdje pisalo kako mora vojni rok odraditi uskoroFoSte95 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 22:24Kad smo kod igraca, ovaj mi je bas zapao za oko. Napadac podgoricke Budućnosti, ugovor mu istice sa zavrsetkom prvenstva
https://www.transfermarkt.com/panagiot ... ler/357186![]()

Ko zna koga ovi naši "vrebaju"FoSte95 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 22:41Gledao sam ga u ovih par utakmica, brz, pokretljiv napadač, lako mijenja smijer kretanjaNapapijri je napisao/la: ↑07 jun 2020, 22:40Dobar igrac! Cini mi se da je skoro negdje pisalo kako mora vojni rok odraditi uskoroFoSte95 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 22:24Kad smo kod igraca, ovaj mi je bas zapao za oko. Napadac podgoricke Budućnosti, ugovor mu istice sa zavrsetkom prvenstva
https://www.transfermarkt.com/panagiot ... ler/357186![]()
![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Divi Stefe sto gura svoje u klub 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
prva stvar, onaj mali sa sedrenika sve laže
druga stvar, iskrene cestitke @Tobe
treća stvar, Stupčanica se vratila u stilu i @Beli se vratio u stilu (dobrodošao nazad)
četvrta stvar Volimo Sarajevo !!!
peta stvar, smrt nakaradnoj plavoj izdrkotini zvanoj željeznicar !!!
šesta stvar tek sad sam svjestan titule pa počeo slaviti
treća stvar, Stupčanica se vratila u stilu i @Beli se vratio u stilu (dobrodošao nazad)
šesta stvar tek sad sam svjestan titule pa počeo slaviti

Prva stvar...ajdohordas je napisao/la: ↑07 jun 2020, 22:54prva stvar, onaj mali sa sedrenika sve laže
šesta stvar tek sad sam svjestan titule pa počeo slaviti![]()

-
- Kontakt:
eee jeste to, al nisam ja ovo redao po važnosti nego eto onako iz glaveHaver ! je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:01Prva stvar...ajdohordas je napisao/la: ↑07 jun 2020, 22:54prva stvar, onaj mali sa sedrenika sve laže
šesta stvar tek sad sam svjestan titule pa počeo slaviti![]()
![]()

-
- Kontakt:
Vala mi je pun kufer vise ovog prepucavanja navijaca . Promocija i slavljenje TITULE bilo fantasticno , dobro negdje na Kosevu (vjerovat cu nekolicini , 4-5 prisutnih) da je 15-tak momaka skandiralo " i mi smo tu i yebat cemo vam mame" . Ovdje ima sjajnih momaka koji su iz poznatih i nepoznatih razloga napadali Upravu , yebiga velika vecina iz ubjedjenja , a neki mozda i iz interesa (takvih je najmanje-nemojmo se praviti filozofi). Imam jarana zdravlje mu naruseno radi FKS i bio je uz Sjever . Sad ga srecem osmjeh mu od uha do uha i govori kako se klub digao , ne spominje vise bivseg trenera.
velica Klub i za 3-4 mjeseca kad aBd udjemo u grupe EL , govorit ce da je ovo uvijek bila dobra Uprava . "Zaboravit" ce kako je isao na proteste , sta bi tad trebao da budem supak i da mu kazem , kako je bio protiv Uprave . Necu i ne pada mi na pamet .
Ima ovdje 4-5 momaka , koji su mislili drugacije , ali evo pozdravljaju dobar potez Uprave .
Ima ona :"Yebo covjeka koji ne mjenja misljenje"(naravno ne kao carape ). Napisati cu jos jedan post , ni ja ne citam sabrana djela Marxa .
velica Klub i za 3-4 mjeseca kad aBd udjemo u grupe EL , govorit ce da je ovo uvijek bila dobra Uprava . "Zaboravit" ce kako je isao na proteste , sta bi tad trebao da budem supak i da mu kazem , kako je bio protiv Uprave . Necu i ne pada mi na pamet .
Ima ovdje 4-5 momaka , koji su mislili drugacije , ali evo pozdravljaju dobar potez Uprave .
Ima ona :"Yebo covjeka koji ne mjenja misljenje"(naravno ne kao carape ). Napisati cu jos jedan post , ni ja ne citam sabrana djela Marxa .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebao si mu šamar spucati i reći ima Hordi i u Konjicu razbojniče
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahaha preporučio bi ja i Vasilija Terzića al kontam previse bi bilo iz Budućnosti

Inace momak ima 21 godinu

Mi smo baš ove godine imali dosta sreće sa raspletom u ostalim ligama pa smo tako blizu statusa nosioca.
Otprilike ovako, u Bjelorusiji Bate nije osvojio, u Welsu onaj Tns, pa u Malti je osvojio tim sa slabijim koeficijentom, Švedska, Albanija je blizu isto. Vjerujem da ima jos liga gdje nam je rasplet išao na ruku, a ipak je rijetkost da ovi timovi ne osvoje svoje prvenstvo.
Nadam se jos samo da će nas zrijeb pomazit, da dobijemo adekvatnog protivnika u prvoj rundi, kasnije kad nam porastu krila šanse su 50-50 za El. Samo malo sreća da nam se osmijesi.
Nadam se da nece bit previše promjena u igračkom kadru. Da ce bit jedna, eventualno dvije nadogranje na postojecu ekipu i da necemo imat nepredviđenih odlazaka. Ovo što mi imamo je već predobro, a kapitalci koje mi prizivamo Suljic, Duljević, Hadzici bi samo podigli kvalitet.
Otvara nam se prilika generacije,nadam se da cemo je iskoristiti.
Otprilike ovako, u Bjelorusiji Bate nije osvojio, u Welsu onaj Tns, pa u Malti je osvojio tim sa slabijim koeficijentom, Švedska, Albanija je blizu isto. Vjerujem da ima jos liga gdje nam je rasplet išao na ruku, a ipak je rijetkost da ovi timovi ne osvoje svoje prvenstvo.
Nadam se jos samo da će nas zrijeb pomazit, da dobijemo adekvatnog protivnika u prvoj rundi, kasnije kad nam porastu krila šanse su 50-50 za El. Samo malo sreća da nam se osmijesi.
Nadam se da nece bit previše promjena u igračkom kadru. Da ce bit jedna, eventualno dvije nadogranje na postojecu ekipu i da necemo imat nepredviđenih odlazaka. Ovo što mi imamo je već predobro, a kapitalci koje mi prizivamo Suljic, Duljević, Hadzici bi samo podigli kvalitet.
Otvara nam se prilika generacije,nadam se da cemo je iskoristiti.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bordobijeli, vedinjo98 i 37 gostiju.