Pazi sta pricas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pazi sta pricas
Ne može biti izgovor revolt. Svako na svijetu je sposoban da vrijedja i psuje ali su ljudi postavili granicu koju su nazvali kulturom i te granice se ne prelaze jer znaju da jednom predjena takva granica daje svima za pravo da je predju.skoroalen je napisao/la: ↑07 jun 2020, 13:21
K'o da im je Morto trener.![]()
Što kae @Beli, nismo slijepi. I na ovom forumu je bilo "pasojed" i "berač riže", da ne pričam Facebook komentare. Nema veze, u revoltu je sve, bilo-prošlo. Al čovjek je pokazao kakav je gospodin. Pa mene da su ljudi onako vrijeđali nakon što sam im svoje pare dao, ja bih iz inata povukao sve i uložio u najvećeg rivala, pa bih se pop.išao po nezahvalnicima.
Gospodin NAM.![]()
Cujem da mjenjate ime u nk vucic
Ado brate nije tvoj posao da gledas transfermarkt i igračado-hz je napisao/la: ↑07 jun 2020, 14:12https://www.transfermarkt.com/statistik ... osespieler
Proberite 2-3 igraca da proslijedim Hadziji![]()
TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:09Dos'o Pitar kuci..Preko 4 kile kuronja.
Dedi srce ko Trebevic, ko titula!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala na porukama, nisam otvarao sve jer je onaj qurac prenatrpan..Halalite jbg
Drzava gura Zvezdu i Partizan od kako postoje, nije to nista novo i neobicno! Drzava ima itekako koristi od klubova, jer to je najlaksi vid zarade i obrta love! Zvezda je za ove 3 godine unijela u Srbiju sto kroz LŠ, sto kroz prodaju igraca oko 100 mil €, a drzava ulozila kroz sponzorstva mozda 10-15 mil, pa ti izracunaj...Pitar6785 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 14:30Cujem da mjenjate ime u nk vucic
Partizan je kurcina od ekipe al su meni gotivni od vas
Ti si mi nekako ok i nesmetami kad pises al da vas drzava gura a vi se tim ne protivite (najveciste klub u ex yugi i treba vi da pocnete takve stvari da rusite a istali da podrze)
Sad jedno pitanje imatel kakve djece koju ste prekrizili da bi mogli nama dat i da bi nama mogli valjat.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, mosarajvosa83 i 21 gost.