FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FoSte95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FoSte95 » 07 jun 2020, 12:32

:kafa:
Pantelija je napisao/la:
07 jun 2020, 12:06

Kakav gospodin!!! Kakvu srecu imamo

I iz ovog govora, vidi se da je citao poruke u vrijeme otkaza husrefu. Slali mu pse, macke, sisimie, nazivali ga pasojedom i beracom rize.
Na to sve odgovara sa tri trofeja u dvije godine, i na kraju pokaze postovanje prema husrefu kakvo on nije pokazao prema klubu. :bow: :bow:
Sta ti je gospoda :tokralju: :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2020, 12:34

Europski iskorak počinje za nešto manje od dva mjeseca.
Volim SARAJEVO!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 07 jun 2020, 12:34

TheIvicnjak je napisao/la:
07 jun 2020, 09:09
Dos'o Pitar kuci..Preko 4 kile kuronja.
Dedi srce ko Trebevic, ko titula!!!!!!!!
:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Hvala na porukama, nisam otvarao sve jer je onaj qurac prenatrpan..Halalite jbg
Nek je ziv i zdrav i uzbrdo brz. Hocel bit za mantila kad ga budete sunetili? 😆😆😆

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 jun 2020, 12:35

Zip je napisao/la:
07 jun 2020, 12:28
Hvala Bogu, pa su nakon svega ovoga mnogi ljudi shvatili ko je Husref.
Drago mi je sto vise nece nikad biti trener FKS.

Koliko voli klub, vjerovatno bi sad prije prihvatio posao u zelji nego da bi dosao na proslavu voljenog kluba.
To nije ljubav, to je sebicnost.
:kafa:
slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2020, 12:36

Gospodin Nguyễn Hoài Nam!

slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 07 jun 2020, 12:36

:eh: ft
Stroj1946 je napisao/la:
07 jun 2020, 12:16
Pantelija je napisao/la:
07 jun 2020, 12:06

Kakav gospodin!!! Kakvu srecu imamo

I iz ovog govora, vidi se da je citao poruke u vrijeme otkaza husrefu. Slali mu pse, macke, sisimie, nazivali ga pasojedom i beracom rize.
Na to sve odgovara sa tri trofeja u dvije godine, i na kraju pokaze postovanje prema husrefu kakvo on nije pokazao prema klubu. :bow: :bow:
Ljude ovdje shvatati ozbiljnim, koji govore samo nek ne puca, nek se ima za cekera, za kafe i cigara, koji rade za 400 KM po 10,12 sati 6 puta sedmično i gdje infrastruktura zaostala ko da je 1982, zdravstveni sistem u kolapsu, korupcija u top 3 u evropi, glasaju za SDA? A niko se ne buni jer je postalo normalno!?

Ignore totalni. Čovjek je ispo gospodin. Lik iz Vijetnama ima bolje manire od Bošnje. Inače smo bruka i sramota. Ništa ne znamo cijeniti niti poštujemo. Zato nam i jest ovako.

'ta me ba briga. E zato Bošnjo ako te briga, živi u bijedi!
Gospodski.... svaka mu cast!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2020, 12:38

Dobro retardiran smo narod,svi koji rade nesto protiv kluba su dusmani pa otac rodjeni da mi je. Ja sam ovdje branio Husrefa najvise,svadjao se ali se vidjelo da je vrijene doslo za rastanak,dobio je lordovsku odstetu,ljudi nas izvukli od bankrota,odnosi se gospodski prema klubu i navijacima,dodje na vise tekmi nego pojedini navijaci i treba da ga pljujem? Inali smo srece sto je ovako normalan covjek dosao i drmnite tim svojim glavama vise ,znamo da je cilj sad svakome da uleti u nas klub,a svi sto su mu slali ove poruke treba da se stide fukare male neostvarene,ljudske nule

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 07 jun 2020, 12:41

Vjerujem da mu se nisu javljali samo "navijači" Sarajeva... Ima tu mnogo dušmana koji su se predstavljali tako pred njim ne bi li ga odgurnuli od kluba

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2020, 12:44

Haver ! je napisao/la:
07 jun 2020, 12:41
Vjerujem da mu se nisu javljali samo "navijači" Sarajeva... Ima tu mnogo dušmana koji su se predstavljali tako pred njim ne bi li ga odgurnuli od kluba
Treba mu poslat fino neki mail izmedju ostalog i ovo sto ti kazes

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 jun 2020, 12:46

Momak cestitam.dobitak junacine,da nam.abd bude ziv I zdrav,zaigra za Sarajevo zabije 100 golova,I popisa se na gbavici.
Samo Sarajevo

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jun 2020, 12:47

Pantelija je napisao/la:
07 jun 2020, 12:25
Eto ko zna engleski ima taj dio kad o ovome govori .. Znaci nevjerovatno djubre i djon obraz moras biti da saljes takve poruke ovakvom covjeku, a onda izadjes i slavis titulu. To je dno dna.
Najgore od svega je sto smo takvi u dusi. Potcjenjujemo svakoga i svacije. Vlasnik kluba, covjrk iza kojeg stoje milijarde, cita poruke navijaca i umjesto da navijaci budu sretni zbog toga, po osni jer znam jednog momka koji je pisao sa Namom, najnormalnije poslije poraza u derbiju, ono uzme i napise mu da je berac rize. Pasojed. A lik pojede rucak koji kosta koliko njegova godisnja plata.

Sjajan govor, koliko postovanja prema svima i koliko kulture. Smirenost. Gospodin veliki! Treba biti zahvalan na onome sto imamo a ne biti retrogradan i unistavati.

Sampioni, opet!
Eto jeste li se sad uvjerili ko je glavni insajder...
Covjek je na direktnoj vezi s Namom...
A vi postavili, pticurinu, GIS-a i mene... :nedam: :nedam:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 jun 2020, 12:52

Ma vidi se na insanu da je normalan lik, porodican covjek, biznismen. Ima uredan zivot. Hoce nesto da uradi. Nije balkanski kompleksas. Bori se za klub sa ovim nasim demonima iz podzemlja. Zamislite da smo dobili nekog jahaca apokalipse, pogotovo mislim nekog domaceg vlasnika :shock: Ili nekog Turcina :facepalm: Mi bi bili Celik prije 2,3 godine ono sto je Celik danas. Trebamo se u guzove udarat s obje noge sto nas je Bog pogledo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jun 2020, 12:54

Vanja8 je napisao/la:
07 jun 2020, 12:47
Pantelija je napisao/la:
07 jun 2020, 12:25
Eto ko zna engleski ima taj dio kad o ovome govori .. Znaci nevjerovatno djubre i djon obraz moras biti da saljes takve poruke ovakvom covjeku, a onda izadjes i slavis titulu. To je dno dna.
Najgore od svega je sto smo takvi u dusi. Potcjenjujemo svakoga i svacije. Vlasnik kluba, covjrk iza kojeg stoje milijarde, cita poruke navijaca i umjesto da navijaci budu sretni zbog toga, po osni jer znam jednog momka koji je pisao sa Namom, najnormalnije poslije poraza u derbiju, ono uzme i napise mu da je berac rize. Pasojed. A lik pojede rucak koji kosta koliko njegova godisnja plata.

Sjajan govor, koliko postovanja prema svima i koliko kulture. Smirenost. Gospodin veliki! Treba biti zahvalan na onome sto imamo a ne biti retrogradan i unistavati.

Sampioni, opet!
Eto jeste li se sad uvjerili ko je glavni insajder...
Covjek je na direktnoj vezi s Namom...
A vi postavili, pticurinu, GIS-a i mene... :nedam: :nedam:
:bale:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jun 2020, 12:54

Nam je pokazao da nije seljak kao mi ovdje. Zahvalio se Husrefu i čestitao na tituli, cak se izvinuo sto nije se sreo s njim poslije smjene. Tako se postuju ljudi koji su donijeli puno klubu. Bravo za Nama do sad radi odlične stvari.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 jun 2020, 13:06

E ovo se zove izvaditi kuHcinu i popisati po licu sve koji su to zasluzili !!! Cuj vadione, dusmani mu pisali, navijaci drugih klubova...hahaha Joj Bosnje, pa 21. vijek je, drustvene mreze su dostupne svima da se moze vidjeti ciji "navijaci" su pisali...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 jun 2020, 13:14

Mene sramota majke mi... Treba se čovjeku izvinuti putem udruženja navijača ili nešto tako.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 jun 2020, 13:21

Memara je napisao/la:
07 jun 2020, 12:01
slika

Samo da raja vidi razliku između nas i Zvezde. Što je najgore, ovaj im je na posudbi do kraja sezone. Lijepi naš Hadžija.
K'o da im je Morto trener. :rol:

Što kae @Beli, nismo slijepi. I na ovom forumu je bilo "pasojed" i "berač riže", da ne pričam Facebook komentare. Nema veze, u revoltu je sve, bilo-prošlo. Al čovjek je pokazao kakav je gospodin. Pa mene da su ljudi onako vrijeđali nakon što sam im svoje pare dao, ja bih iz inata povukao sve i uložio u najvećeg rivala, pa bih se pop.išao po nezahvalnicima.

Gospodin NAM. :bow:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jun 2020, 13:22

Nam je pokazao stav, postuje Husrefa zahvalio se legenda je al FKS ide dalje i to je jedini ispravan stav. Ovi sto su slali privatne uvrede Namu idu u istu ravan kao i ovi što pljuju i vrijedjaju Husrefa koji je legenda kluba za koji navijas , to je isti tip ljudi samo suprotne strane. Nam vam je pokazao kako se treba ponašati ako zelimo dobro klubu. Red, rad, poštovanje. Idemo naprijed ne treba se vraćati nazad, Europa je pred nama pa treca titula u nizu ABd itd

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 07 jun 2020, 13:27

Hajmo insajderi pustite šta sa izvora, da se i mi malo vode napijemo

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jun 2020, 13:28

Bikad nece biti isti nivo NEKO KO NAZIVA COVJEKA KOJI ULAZE U KLUB PASOJEDOM I BERACOM RIZE JER JE TO RASIZAM i neko ko smatra da husref je napravio sranje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 19 gostiju.