FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Širimo se hvala Bogu, čestitke TheIvicnjak, da bude živ i zdrav, i nek se zove Safet, sad ako zena navija za konu imat ces peoblem mali ce se zvat Meša
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- RajaBa1983
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:09Dos'o Pitar kuci..Preko 4 kile kuronja.
Dedi srce ko Trebevic, ko titula!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala na porukama, nisam otvarao sve jer je onaj qurac prenatrpan..Halalite jbg
Čestitam

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
CestitkeTheIvicnjak je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:09Dos'o Pitar kuci..Preko 4 kile kuronja.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Hvala braco
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samo da raja vidi razliku između nas i Zvezde. Što je najgore, ovaj im je na posudbi do kraja sezone. Lijepi naš Hadžija.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
E tako ti ke kad drza a stane iza tebe. Jmas podrdku ali je skupo placas kroz te menadzerske spletke. Smijem se kladit da pola pkate daje nekom menadzeru koji je u vucicevoj stranci
@morto jel to zeljo hoce bekica
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@TheIvicnjak čestitam!Nek je sretno brate moj !Da ste svi živi još puno godina 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakav gospodin!!! Kakvu srecu imamo
I iz ovog govora, vidi se da je citao poruke u vrijeme otkaza husrefu. Slali mu pse, macke, sisimie, nazivali ga pasojedom i beracom rize.
Na to sve odgovara sa tri trofeja u dvije godine, i na kraju pokaze postovanje prema husrefu kakvo on nije pokazao prema klubu.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tobe, nek je sa srecom
-
- Kontakt:
Volio sam ga kao oca a ogadio mi se toliko da bi mogao povraćat kad ga vidim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes'AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:03E tako ti ke kad drza a stane iza tebe. Jmas podrdku ali je skupo placas kroz te menadzerske spletke. Smijem se kladit da pola pkate daje nekom menadzeru koji je u vucicevoj stranci
@morto jel to zeljo hoce bekica

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čestitke Tobe, neka je sa srećom. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ljude ovdje shvatati ozbiljnim, koji govore samo nek ne puca, nek se ima za cekera, za kafe i cigara, koji rade za 400 KM po 10,12 sati 6 puta sedmično i gdje infrastruktura zaostala ko da je 1982, zdravstveni sistem u kolapsu, korupcija u top 3 u evropi, glasaju za SDA? A niko se ne buni jer je postalo normalno!?Pantelija je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:06
Kakav gospodin!!! Kakvu srecu imamo
I iz ovog govora, vidi se da je citao poruke u vrijeme otkaza husrefu. Slali mu pse, macke, sisimie, nazivali ga pasojedom i beracom rize.
Na to sve odgovara sa tri trofeja u dvije godine, i na kraju pokaze postovanje prema husrefu kakvo on nije pokazao prema klubu.![]()
![]()
Ignore totalni. Čovjek je ispo gospodin. Lik iz Vijetnama ima bolje manire od Bošnje. Inače smo bruka i sramota. Ništa ne znamo cijeniti niti poštujemo. Zato nam i jest ovako.
'ta me ba briga. E zato Bošnjo ako te briga, živi u bijedi!
Eto ko zna engleski ima taj dio kad o ovome govori .. Znaci nevjerovatno djubre i djon obraz moras biti da saljes takve poruke ovakvom covjeku, a onda izadjes i slavis titulu. To je dno dna.
Najgore od svega je sto smo takvi u dusi. Potcjenjujemo svakoga i svacije. Vlasnik kluba, covjrk iza kojeg stoje milijarde, cita poruke navijaca i umjesto da navijaci budu sretni zbog toga, po osni jer znam jednog momka koji je pisao sa Namom, najnormalnije poslije poraza u derbiju, ono uzme i napise mu da je berac rize. Pasojed. A lik pojede rucak koji kosta koliko njegova godisnja plata.
Sjajan govor, koliko postovanja prema svima i koliko kulture. Smirenost. Gospodin veliki! Treba biti zahvalan na onome sto imamo a ne biti retrogradan i unistavati.
Sampioni, opet!
Najgore od svega je sto smo takvi u dusi. Potcjenjujemo svakoga i svacije. Vlasnik kluba, covjrk iza kojeg stoje milijarde, cita poruke navijaca i umjesto da navijaci budu sretni zbog toga, po osni jer znam jednog momka koji je pisao sa Namom, najnormalnije poslije poraza u derbiju, ono uzme i napise mu da je berac rize. Pasojed. A lik pojede rucak koji kosta koliko njegova godisnja plata.
Sjajan govor, koliko postovanja prema svima i koliko kulture. Smirenost. Gospodin veliki! Treba biti zahvalan na onome sto imamo a ne biti retrogradan i unistavati.
Sampioni, opet!
Hvala Bogu, pa su nakon svega ovoga mnogi ljudi shvatili ko je Husref.
Drago mi je sto vise nece nikad biti trener FKS.
Koliko voli klub, vjerovatno bi sad prije prihvatio posao u zelji nego da bi dosao na proslavu voljenog kluba.
To nije ljubav, to je sebicnost.
Drago mi je sto vise nece nikad biti trener FKS.
Koliko voli klub, vjerovatno bi sad prije prihvatio posao u zelji nego da bi dosao na proslavu voljenog kluba.
To nije ljubav, to je sebicnost.
Sad kad nas Nam pocasti jednim pojacanjem za titulu 

Nek je ziv i zdrav, cestitke, nek vas samo sreca prati!TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:09Dos'o Pitar kuci..Preko 4 kile kuronja.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bing [Bot], johntravolta123 i 46 gostiju.