FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zbog budala ne mozes ni one godisnje pocet prodavati kad su rekli do kraja godine nema publike. Sve mimo naroda hebem im sve.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
1:42

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kako je ta momcad imala pobjednicki mentalitetkolezeljovac je napisao/la: ↑07 jun 2020, 11:54
1:42.... Znas kad bi ovako Joco, Stevo, Mujagic i ostale barabe pogodile koje su poslije njega dosli ...

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I onda pogledaš ove mentalne patuljke zadnjih sezona. Sreća Amar je taj segment koliko toliko povratio, vidjelo se da se i mentalitet polako vraća, ali može i biće to još bolje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kad sam cuo idiota Dzemidzica da do kraja godine sigurno nema publike a 7 dana nakon toga u Srbiji gledam dvije hiljade Delija otislo na gostovanje

- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa popet cu se na vrh onog zida na Tranzitu pa neka ga puse, sta imaju zabranjivati..... Nemoj da s vrecom noc prije tekme provedem iza onog jednog velikog drveta 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Taj ker se nameračio u kabur spustiti BH fudbal.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da sam na mjestu nasih nikad im se u utorak ne bih javio na taj sastanak ili ako ima kakvo glasanje sve bih kontra glasao. Treba stoku sabotirati i “rusiti” sve moguce odluke.
znam da sam dosadan sa ovom pricom ali mi nije jasno da nema novinara koji ce sve ovo istraziti ,da nema sportskih radnika koji ce se pobuniti ? da nikakve reakcije nema,nakon sto su ugasili fudbal jos frajer hladno kaze do kraja godine nema publike

toliko smo izvarani prevareni u svim sferama zivota da vise nikoga nista ne zanima
Grobari bi pola grada zapalili da su ovako prevareni kao mi

Ostaje zal za nekim utakmicama gdje smo daleko bolji bili. Niko nas osim Veleza u Mostaru i Borca u BL nije nadigrao.
Kada ne bi bio tu Stila, za mene definitivno igrac sezone Mehmed Alispahic. Kakav doktor.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
O tome ne bih niti znam imena
Rodjeni su pitarske picke!
Al stvarno se Veseli ispromasivao za zivota u ovoj sezoni. O Zajmovicu ne vrijedi trositi rijeci.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Jel to nešto insinuiraš ? Iako nije igro mislim da i dalje zna i možekolezeljovac je napisao/la: ↑07 jun 2020, 11:54
1:42.... Znas kad bi ovako Joco, Stevo, Mujagic i ostale barabe pogodile koje su poslije njega dosli ...
Kad se sjetim Rudar 0-5 cetiri gola cini mi se dao i Svraka jedan
Meša naš najkorisniji igrač poslje Štilića
Rodjeni su pitarske picke!
Ima li igdje nigerijca Ajayija????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ogledalo nasih promasaja ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.