Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ubjedljivo najbolji igrač Arsenala ove sezone.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ima da umrem... smrt je neminovna ... jbt pa srce ce me opaliti ... 

Joj Narsi im je napravio dar-mar ali Robin asistencija.
Uh zamalo da je Fulham izjednaci, odbrana opet gleda...da je izdržati jos ovi 10 minuta.
Uh zamalo da je Fulham izjednaci, odbrana opet gleda...da je izdržati jos ovi 10 minuta.
Ali dobro mu je i tata Persie asistirao. Srce će me opalit uz ovaj Arsenal jednog dana.
jesi vidio sad nerko sta znaci chamakh, nije on spic za zabijanje nego spustanje lopte, vracanje igraca u igru, sada da je imao nekog na povratnoj sigurno bi dodao 

Neka hvala, ja bi i dalje napadača koji će iskoristiti one silne šanse. Jeb*ote umalo 2:2 sad.e2_ze je napisao/la:jesi vidio sad nerko sta znaci chamakh, nije on spic za zabijanje nego spustanje lopte, vracanje igraca u igru, sada da je imao nekog na povratnoj sigurno bi dodao
RvP raskrvario usta. Uviejk neko s*anje s njim.
pa zato igramo sa 2 spica sada, jer ovaj moze ostaviti loptu igracu koji ce je zabitiBosco je napisao/la:Neka hvala, ja bi i dalje napadača koji će iskoristiti one silne šanse. Jeb*ote umalo 2:2 sad.e2_ze je napisao/la:jesi vidio sad nerko sta znaci chamakh, nije on spic za zabijanje nego spustanje lopte, vracanje igraca u igru, sada da je imao nekog na povratnoj sigurno bi dodao
RvP raskrvario usta. Uviejk neko s*anje s njim.

Dobar je Chamakh, trci, otkriva se, razvlaci Fulhamovu zadnju liniju i otvara prostor...Arshavina nema danas na utakmici, ne trci, nije se ni vidio kako treba.
Uff što je Fabianski iščupao... Sad bi GunnerS reko da on ne valja jer je primio 3 gola protiv Tottenhama.
- arsengunner
- Kontakt:
Kraj, gotovo je. Pobjeda. Ne pušim, ali odoh zapalit jednu sad da se smirim. Slom živaca sam dobio. Samire volim te.
- -Paja
- Kontakt:
Kakav je samo igrac ovaj Nasri!
Arsenal dominira! Dominacija je neminovnost!
Arsenal dominira! Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala
dobar paja dobar... stvarno je nasri odigrao odlicno, sada ima 8 golova, i najbolji je igrac arsenala trenutno...-Paja je napisao/la:Kakav je samo igrac ovaj Nasri!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako je samo Koschielny reagovao kod gola Fulhama. Kao kakva curica. Primio udarac u facu
i počeo se izvijati iako je i dalje napad gostiju.
Nasri već odavno glavni igrač Arsenala, pravi pokretač, pravi goalscorer. Svaka čast momku,
jedan je od najboljih na svojoj poziciji u Engleskoj sigurno.
Rekao sam ja sinoć da će biti teško protiv Fulhama ali da ćete izvući pobjedu. Uživajte na vrhu.
i počeo se izvijati iako je i dalje napad gostiju.
Nasri već odavno glavni igrač Arsenala, pravi pokretač, pravi goalscorer. Svaka čast momku,
jedan je od najboljih na svojoj poziciji u Engleskoj sigurno.
Rekao sam ja sinoć da će biti teško protiv Fulhama ali da ćete izvući pobjedu. Uživajte na vrhu.
- King Kenny
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu vidim po komentarima da je Samke
briljirao sta se to sve izdesavalo danas...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
jednom recenicom: ako nisam umro danas radi arsenala necu nikad... xD dobra igra, nasri predriblao 2 igraca fulhama i onda golmana i zabio gol...
- -Paja
- Kontakt:
Cuj curica, frajer je vjerovatno dobio laksi potres mozga pa jesi li vidio kako su ga iznijeli sa terena u polusvijesnom stanju? Tesko je reci koji gol Nasrija je ljepsi. Realno i pored toga sto je vezni red danas bio mrtav te smo sve sanse pravili po krilima, moze se reci da smo bili dominantni!
Dio Arsenala
Odbrana posebno dominira. Koscielny, Squillaci, Djourou kvalitetan niz bukovih panjeva...to treba u Olimpic na kaljenje poslati, a ne u Arsenalu igrati i još uzimati pare...e moj Wengeru, tolike godine si trener i nikako da naucis da bez dva kvalitetna stopera nema hljeba u igri, posebno u engleskoj...yebali te Djourou i Koscielny 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlična utakmica prije svega. Nasri dva gola postigao na sličan način. Kod prvog ispala 2 odbrambenaKing Kenny je napisao/la:Nisam gledao utakmicu vidim po komentarima da je Samkebriljirao sta se to sve izdesavalo danas...
![]()
igrača Fulhama, kod drugog štoper i golman. Samo što je kod drugog imao nezavidnu poziciju iz lijevog
mrtvog ugla, potom iz okreta pogađa gol. Ma majstor, tu nema dvojbe. Kakve su samo ono solo akcije bile.
@Pajo bez obzira, samo se trebao postaviti gdje mu je mjesto. Kada je mogao gledati putanju lopte mogao je
i vidjeti da nije pravilno postavljen.
- King Kenny
- Kontakt:
Ako ima ko "hajlajtse" nek postavi.... 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.