FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam glasao za Vanju, jbg, nije krv voda. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije tacno. Povlasten si sve do grupne faze.Historicar je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:58Znam, ali "put šampiona" važi samo u kvalifikacija za Ligu prvaka, od prvog pretkola do zadnjeg (play - offa).Evropska liga, nema dodirne tačke, sa tim.
Odnosno, povlasten si sve dok ne naletis na one sto su poslije tebe ispali.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RajaBa1983
- Kontakt:
Bolje da sam glasao za kanarinac od vanje nema nista 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sa SerbecicemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:37Hocu reći s kim pregovaramo ili ćemo čekati još malo?
![]()
Suduva zadnje dvije godine igra play off evropa lige, protiv celtica i ferencvaroša i to im je donijelo ukupno 5 poena
A dundalk u zadnjih 5 godina ima dv puta 2. Pretkolo LP, jednom igrali grupnu fazu EL, jednom 3. Pretkolo LP i jednom 2. Pretkolo EL i to im je donijelo 8.5 poena
JURIŠ
-
- Kontakt:
Ko Fola ova Fola ima bodova kao i mi
,cuj tamo neka fola 
Bas sam gledo. I jedni i drugi zadnje dvije sezone imaju strasne rezultate. Jesmo i mi bas baksuzi sa tim zrijebom vazda.midzuka je napisao/la: ↑07 jun 2020, 00:10Suduva zadnje dvije godine igra play off evropa lige, protiv celtica i ferencvaroša i to im je donijelo ukupno 5 poena
A dundalk u zadnjih 5 godina ima dv puta 2. Pretkolo LP, jednom igrali grupnu fazu EL, jednom 3. Pretkolo LP i jednom 2. Pretkolo EL i to im je donijelo 8.5 poena
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve se zali a uzeo vodstvo,ljudima po pp nudi da glasaju za 10 maraka!sramota!!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Doce jedan kapitalac igrao prije u fudbalskoj ligi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Doce jedan igrac dobar, igro za juventus hrvat je ne mogu vise nista otkrit
-
- Kontakt:
Ako može neko da mi objasni zašto smo mi u boljem položaju od ovih koji imaju isto 4.750 ko mi?
Vico nam sredio.TarpiTarpi je napisao/la: ↑07 jun 2020, 00:33Ako može neko da mi objasni zašto smo mi u boljem položaju od ovih koji imaju isto 4.750 ko mi?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Koja će nas transfer bomba zatresti ovaj prelazni rok, pa ćemo žaliti što ne dođe 

Samo treba kupovat dobre igrace
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zamislite ovu postavu
-------Irfan Hadžić
Jukić-Rahmanović-Hajrović
----TSS----------Oremuš(ili Hadžić)
Pidro-Miličević-Šerbečić-Todorović
---------------Kovačević
Ekipa koja bi sve redom pišala. Čovječe s 3 igrača bi napravili prejaku ekipu,mislim da čak jaču nego neke i u regionu. Što se mene tiče,ovo može proći komotno i bez Hajrovića,ali ne bi se žalio kad bi se dogovorili. Njegov najveći problem je,gdje ću u Sarajevo stid me..A i također ,gdje ću igrati protiv Krupe i Olimpika. ****,nekada neće da dođu igrači da im zlato nudiš,samo radi loše kvalitete lige
-------Irfan Hadžić
Jukić-Rahmanović-Hajrović
----TSS----------Oremuš(ili Hadžić)
Pidro-Miličević-Šerbečić-Todorović
---------------Kovačević
Ekipa koja bi sve redom pišala. Čovječe s 3 igrača bi napravili prejaku ekipu,mislim da čak jaču nego neke i u regionu. Što se mene tiče,ovo može proći komotno i bez Hajrovića,ali ne bi se žalio kad bi se dogovorili. Njegov najveći problem je,gdje ću u Sarajevo stid me..A i također ,gdje ću igrati protiv Krupe i Olimpika. ****,nekada neće da dođu igrači da im zlato nudiš,samo radi loše kvalitete lige
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka