Prije su bile tisuće
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Podsjetimo, u bordo klubu već intenzivno rade na igračkom kadru za narednu sezonu. I dalje je u fokusu situacija sa Besimom Šerbečićem sa kojim se vrše pregovori oko budućnosti. Igrač Rosenborga odličnim se pokazao na Koševu i čelnici bordo kluba žele ga zadržati, pa će tako u narednim danima biti obavljeni novi razgovori.
Hadzija sinoc (parafraziram): Ako bismo imali vec priliku da ga ostavimo u timu ne vidim razlog zasto to ne bismo uradili, sjajno se uklopio od prvig dana u ekipi i nas je najstandardniji igrac, trudimo se da ostane kao nas igrac ili bar na posudbi. Bilo bi suludo sad nesto eksperimentisati novo na toj poziciji. U svakodnevnom smo kontaktu sa Rosenborgom.MortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:27Podsjetimo, u bordo klubu već intenzivno rade na igračkom kadru za narednu sezonu. I dalje je u fokusu situacija sa Besimom Šerbečićem sa kojim se vrše pregovori oko budućnosti. Igrač Rosenborga odličnim se pokazao na Koševu i čelnici bordo kluba žele ga zadržati, pa će tako u narednim danima biti obavljeni novi razgovori.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Imal gdje Emirov intervju da pročitan ili Sabrine ?forgempp je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:39Hadzija sinoc (parafraziram): Ako bismo imali vec priliku da ga ostavimo u timu ne vidim razlog zasto to ne bismo uradili, sjajno se uklopio od prvig dana u ekipi i nas je najstandardniji igrac, trudimo se da ostane kao nas igrac ili bar na posudbi. Bilo bi suludo sad nesto eksperimentisati novo na toj poziciji. U svakodnevnom smo kontaktu sa Rosenborgom.MortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:27Podsjetimo, u bordo klubu već intenzivno rade na igračkom kadru za narednu sezonu. I dalje je u fokusu situacija sa Besimom Šerbečićem sa kojim se vrše pregovori oko budućnosti. Igrač Rosenborga odličnim se pokazao na Koševu i čelnici bordo kluba žele ga zadržati, pa će tako u narednim danima biti obavljeni novi razgovori.
-
- Kontakt:
Mislim da se ceka da li cemo bti nosioci i da ce pojacanja biti s tim u skladu . Naravno da biti nosioc ne znaci i plasman u naredne runde takmicenja , ali bi velicina invsticije mogla biti time vodjena .MortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:27Podsjetimo, u bordo klubu već intenzivno rade na igračkom kadru za narednu sezonu. I dalje je u fokusu situacija sa Besimom Šerbečićem sa kojim se vrše pregovori oko budućnosti. Igrač Rosenborga odličnim se pokazao na Koševu i čelnici bordo kluba žele ga zadržati, pa će tako u narednim danima biti obavljeni novi razgovori.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ostaje besko 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Hvala ti za ovaj klip , ima nas vezanih za kucu , pa nismo mogli uzivati u ljepoti . Kome ovo nije dovoljno , taj bas ima problem .
Kako bi moj sugradjanin @Osim13(inace dobar momak , uzitak je pratiti bh sportiste sa njim ,ima onaj bh ponos koji gotivim) uzivao da je ovo u plavom. HVALA BOGU PA JE GRAD SINOC NASOM BOJOM OBOJEN .
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ovi u armeniji igraju 8.6. Fakticki za titulu a ako se situacija s koronom pogorsa mozda ce prekinuti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Sto napisa, neku noc, Alfred Nobel, baš živimo lijep period.Titula, dobar igrački kadar, odlična atmosfera i hemija, među igračima, dobra finansijska situacija, uprava radi dobre stvari (tek sad se vidi, koliko je otkaz Husrefu bio dobar potez), imamo odličnog trenera, nalazimo se, pred statusom nositelja......Zadnji put sam se, ovako osječao, u onim vrelim danima, augusta 2014, između izbacivanja Atromitosa i prve utakmice sa Borussiom, na Koševu.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 06 jun 2020, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Je to bijese ono kad avionom dodjosmo na domacu utakmicu. Kakvi su to tek dani bili..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Direktno iz Atine, sletili na banjalučki aerodrom.Onako umorni, nakon 120 minuta sa Atromitosom, našamarali Borac sa 3:1. Sječam se izjave Vinka, nakon utakmice, "Sarajevo je jednostavno, bolja ekipa od nas, nema se šta puno pričati".feniksptica je napisao/la: ↑06 jun 2020, 19:18Je to bijese ono kad avionom dodjosmo na domacu utakmicu. Kakvi su to tek dani bili..
Pobjedili Ararat ide na +7 u odnosu na Alaskhert i nema šanse da ih ovi stignu. Jos uzmi u obzir da su Noah, Lori i Shirak u igriAngelDiMaria je napisao/la: ↑06 jun 2020, 19:14Ovi u armeniji igraju 8.6. Fakticki za titulu a ako se situacija s koronom pogorsa mozda ce prekinuti
Ako imaš mojutv onda možeš vratit, sinoć oko 11 gostovali on i Tino u nekoj sportskoj emisiji.HeraklitMracni je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:52Imal gdje Emirov intervju da pročitan ili Sabrine ?forgempp je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:39Hadzija sinoc (parafraziram): Ako bismo imali vec priliku da ga ostavimo u timu ne vidim razlog zasto to ne bismo uradili, sjajno se uklopio od prvig dana u ekipi i nas je najstandardniji igrac, trudimo se da ostane kao nas igrac ili bar na posudbi. Bilo bi suludo sad nesto eksperimentisati novo na toj poziciji. U svakodnevnom smo kontaktu sa Rosenborgom.MortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:27Podsjetimo, u bordo klubu već intenzivno rade na igračkom kadru za narednu sezonu. I dalje je u fokusu situacija sa Besimom Šerbečićem sa kojim se vrše pregovori oko budućnosti. Igrač Rosenborga odličnim se pokazao na Koševu i čelnici bordo kluba žele ga zadržati, pa će tako u narednim danima biti obavljeni novi razgovori.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
na 6:40 počinje kada vratite
-
- Kontakt:
Gledao sam Hadziju i Sušica a danas pročita i direktoricin intervju. Zaključak da smo u najboljoj poziciji stabilni, dobar igracki kadar, jednostavno stabilan klub. Nece biti turbulentan prelazni rok. Sto se tice investicija Sabrina rece da se ne ocekuje previse, vise se okrenuti sponzorima i od evropskog rezultata da se namakne novac, i da se stadionu uskoro ne nadamo.
Koliko smo to jos bez utakmica ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako misliš, pripreme ili zvanični dio?
-
- Kontakt:
To sam ja napisaoHistoricar je napisao/la: ↑06 jun 2020, 19:17Sto napisa, neku noc, Alfred Nobel, baš živimo lijep period.Titula, dobar igrački kadar, odlična atmosfera i hemija, među igračima, dobra finansijska situacija, uprava radi dobre stvari (tek sad se vidi, koliko je otkaz Husrefu bio dobar potez), imamo odličnog trenera, nalazimo se, pred statusom nositelja......Zadnji put sam se, ovako osječao, u onim vrelim danima, augusta 2014, između izbacivanja Atromitosa i prve utakmice sa Borussiom, na Koševu.

Sumnjam da bi Mr.@AN(citaj "vegeta"

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je nekako uraditi nešto po pitanju europskih utakmica, još jedan play-off bi nas lansirao tačno gdje treba.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:17Gledao sam Hadziju i Sušica a danas pročita i direktoricin intervju. Zaključak da smo u najboljoj poziciji stabilni, dobar igracki kadar, jednostavno stabilan klub. Nece biti turbulentan prelazni rok. Sto se tice investicija Sabrina rece da se ne ocekuje previse, vise se okrenuti sponzorima i od evropskog rezultata da se namakne novac, i da se stadionu uskoro ne nadamo.
Uz status nosioca u prvom kolu LŠ, ispadanjem u drugom kolu i statusom nositelja u trećem kolu EL vrata play-ofaa su širom otvorenaMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:26Da je nekako uraditi nešto po pitanju europskih utakmica, još jedan play-off bi nas lansirao tačno gdje treba.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:17Gledao sam Hadziju i Sušica a danas pročita i direktoricin intervju. Zaključak da smo u najboljoj poziciji stabilni, dobar igracki kadar, jednostavno stabilan klub. Nece biti turbulentan prelazni rok. Sto se tice investicija Sabrina rece da se ne ocekuje previse, vise se okrenuti sponzorima i od evropskog rezultata da se namakne novac, i da se stadionu uskoro ne nadamo.

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Lavcina, tajsamja i 40 gostiju.