Beton napadac. Ali beton
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Husic poslao ponudu za Gotala. On se dibidus nameracio na ovu ligu. Dobro braco rece, tek ce sada poluditi, valja se i sa njim hrvati.
Treba paziti sta se pise na forumu i treba maksimalno skrivati babukine namjere oko igraca. Sve citaju i cak su se i prosle godine supci umijesali u babukine poslove. Ko god je na izvoru informacija, molim ga najiskrenije da ne laprda previse, bar dok ne bude sve svrsen cin.
Treba paziti sta se pise na forumu i treba maksimalno skrivati babukine namjere oko igraca. Sve citaju i cak su se i prosle godine supci umijesali u babukine poslove. Ko god je na izvoru informacija, molim ga najiskrenije da ne laprda previse, bar dok ne bude sve svrsen cin.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Lično se uvjerio. Tako je.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 14:36Husic poslao ponudu za Gotala. On se dibidus nameracio na ovu ligu. Dobro braco rece, tek ce sada poluditi, valja se i sa njim hrvati.
I bolje, nek nas uhvate na foru objavom na službenoj.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako čelnici klubova čitaju našu temu, zašto onda nisu prepoznali među nama potencijal za SD? 

Reprezentacija Želje u inostranstvu je produkt foruma.
Rodjeni su pitarske picke!
Frane je tenk, momčina sama 3 kile janjetine satrala
Ivan Čurjurić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma nije on ni plaćao, kaže kana oni za platu mogu kod Đuraja u AS na ručak
Ma brat ga je odmah provalio da je guzovaca

vidis kako kida onaj mladi luk

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 06 jun 2020, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Slabo mi prijavljujete ove pitarske ulete na temu, moram sam trazit
Udjem na forum i vidim samo jedna prijava i to pitar neki prijavio jer se @Nastrojeni posro u usta uletacu, inace brisem kad se odgovori uletacima ali ovaj put cu ostavit
Udjem na forum i vidim samo jedna prijava i to pitar neki prijavio jer se @Nastrojeni posro u usta uletacu, inace brisem kad se odgovori uletacima ali ovaj put cu ostavit

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja još ovo ne mogu shvatiti..
Titulu su nam izbili iz džepa.
Titulu koju bi slavilo stotinu hiljada ljudi, a koju bi podigao majstor sa kapitenskom trakom.
Zna li se išta kad počinju kvalifikacije? Hoće li biti dozvoljena publika?
Totalno sam OUT iz svega, sve vrijeme sam preskakao obavijesti općenito o fudbalu, pogotovo o našem jer nisam mogao vjerovati da u zemlji gdje je najmanje zaraženih(mislim na region) neće se nastaviti prvenstvo.
Titulu su nam izbili iz džepa.
Titulu koju bi slavilo stotinu hiljada ljudi, a koju bi podigao majstor sa kapitenskom trakom.
Zna li se išta kad počinju kvalifikacije? Hoće li biti dozvoljena publika?
Totalno sam OUT iz svega, sve vrijeme sam preskakao obavijesti općenito o fudbalu, pogotovo o našem jer nisam mogao vjerovati da u zemlji gdje je najmanje zaraženih(mislim na region) neće se nastaviti prvenstvo.
Rodjeni su pitarske picke!
- themaniaks
- Kontakt:
prije da je ivan enin
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kad smo kod tog haver mi reče Enin, Lukić,Karić, Ayaji
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, Proximic, WeekendOffender i 77 gostiju.