FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

90minut
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 90minut » 06 jun 2020, 00:43

Hajdeee je napisao/la:
06 jun 2020, 00:39
midzuka je napisao/la:
06 jun 2020, 00:34
Necu da shvatite kao pljuvanje, ali jesam li jedini koji smatra da je ova cijelokupna proslava loše organizovana, još gore izvedena? I od strane kluba i navijaca?
Moj licni stav ako je ovo vrhunac koji nam je dozvoljavalo koronicno stanje da nije bilo potrebe ni za ovim, ali eto.

Titula je titula, kako god proslavljena, ali mislim da je moglo bolje.
Nije moglo vise i bolje, i ovo je na kraju jedva izgurano i improvizovano, jer je policija bas bas bas srala ovaj put.

Slijedece godine, klasika, balkon, Titova :mrgreen:
Policija nema izbora kad se slavi titula u pravo vrijeme ili da vide polupan grad nakon policijske intervencije ili da puste proslavu..

Ovaj put nema logike da puste jer ovi nemaju cime " ucjenjivati " policiju jel.. :D

Meni odlicno ovo odrađeno bilo je svuda po gradu zajebancije bas kako i treba piva se piva svuda.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 jun 2020, 00:44

Aaa pa gospodin baca insajderske po forumu komsija, treba ga izbacit iz utrke
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 06 jun 2020, 00:47

mirzatele je napisao/la:
05 jun 2020, 23:11
Zna li se kad se igra prvo pretkolo LP ?
Prvobitni datumi su odgođeni zbog korone a novi će tek biti odlučeni naknadno, ali neće biti prije augusta/septembra sigurno.
JURIŠ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 jun 2020, 00:47

Auuu @GiS ovo je za suspenzije Bgm.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jun 2020, 00:48

Osvojili titulu, prvaci države, sa ne tako dobrim koeficijentom trenutno smo nosioci u 1. pretkolu lige prvaka i oni o Husrefu i ko je šta skandirao, a valja i to znati momci, ne može to svako :tokralju: :rol: bože sačuvaj :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 jun 2020, 00:51

Ne bih , al neku noc je neko trazio da se malo zakuha, nije se naviklo na dobru atmosferu :urnebes:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 06 jun 2020, 00:53

OsmaDolazi je napisao/la:
06 jun 2020, 00:41
izdzezveubrazil je napisao/la:
06 jun 2020, 00:35
Horde zla nisu bile ispred stadiona, vec na stadionu. Horde zla nisu skandirale protiv uprave, niti pjevali za Husrefa.
Ako je istina da nisu bile horde zla ispred stadiona-svaka cast.
Jeste da sam u ponedeljak navece iste rijeci cuo ali pravit cemo se da to nisu HZ.
Imaš slike djeca i stariji vecinom ispred stadiona unutar stadiona imaš i sliku HZ ne kontam zašto se praviš budala.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 jun 2020, 00:58

Ako su trofeji i finansijsko stanje kluba parametar ovo je najuspešnija uprava u historiji kluba a Sabrina najuspješniji direktor a kratko su tu. To je činjenica i to ne može promijeniti nikakvo skandiranje. Ni sa čije strane. I za 50 godina će to pisati tako a o skandiranju niko neće. Tako da džaba skandiranja i parole itd. Zbog čeg niko ne zna. Da je smjena Husrefa rezultirala sa tri vezana poraza a večeras grad bio u plavo obojen ja bih prvi tjerao upravu. Koliko ja vidim 3/3 i proslavi se titula. Ispravan potez s ove distance. Jedino što su mu preveliku klauzulu dali i isplatili to im je promašaj ali eto mogli su dozvoliti sebi taj luksuz. - Ovo nije moje privatno mišljenje nego činjenica do činjenice.

Divna noć, ništa nam nije dodijeljeno ne padajte na te fore, odigrali smo svi sa svima dva puta mi smo imali najviše bodova, ko gubi ima pravo da se ljuti. Nismo bili četvrti pa nas proglasili pobjednicima. Hajmo se okrenuti veselim temama.

Ne žele titulu za zelenim stolom - Okupljaju se ispred saveza da im dodijele titulu za zelenim stolom
Nemaju komplekse, mi imamo - obilježavaju pobjedu nad Sarajevom kao drugi rođendan
Mi politički klub - njima država dala sve što imaju, zemljište gdje im je stadion poklonjeno kao i sam stadion napravljen od donacija najviše političkih. Pa mi da smo politički klub valjda bi nam država, stranka, partija nekad komad zemlje dala. Sve što je u našem vlasništvu ili gdje smo koncesionar smo uredno platili i plaćamo vlastitim sredstvima ne iz budžeta grada, opštine, države etc.
Ne bi se prodali nema šanse - Traže investitore po biznis forumima
Dvije najveće legende kluba - osuđeni prodavač utakmica, za drugog cijela zemlja zna da je namještao, još ih kamatari vs hase (nema potrebe pričati) i pape (najbolji fudbaler i trener u HISTORIJI BiH)
7 godina nisu osvojili titulu - Europu igraju svake dvije godine i opet pričaju da su najjači, najbolji.
Mi dovodimo igrače o kojima oni mogu sanjati, oni mogu dovesti samo bivše igrače i poluinvalide.
Zadnje dvije godine ubjedljivo najbolje stojimo finansijski, rezultatski, organizaciono.
Kaže imamo ljude u savezu, samo im pustiti utakmicu protiv Širokog a zna se šta smo tamo prošli, i opet nas slično dočeka, oni ne bi izašli na teren nikad, još bi im morao Široki odštetu platiti.
Kažu slavimo titulu a dobili nas dva puta - po toj logici šta ćete u Europi bolji Velež i Široki u međusobnim duelima. Kad ste principijelni odbijte Europu jer ste je izborili nakon 22 kola po mjestu na tabeli.
I još hiljadu primjera iz riznice gluposti s' plave strane.

Mi se okrenimo Ligi prvaka, transferima, vjerovatno smo nosioci, stabilni smo, slijedeće godine ćemo biti još dominantniji, biće opet brrr - 20, radujmo se nama našem klubu. **** njih ba, nemaju nikakav argument u životu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 06 jun 2020, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 jun 2020, 00:59

slika
Gledaj bebe.. :ljepota: :ljepota:
Mislim na Sabrinu.. :kafa:

Mersi sve čestitke, zasluženo majstor. Veliki gospodin i igračina, teško će se ovakav naći. :bow:

@feniks
Urekao sam ih neki dan. :D
Gori su ovi što se pale, boli vas kurko, samo ignore. Ali, džaba pričati, bezveze ćemo se opet vrtiti u krug, a sve ispričano i izlizano milion puta
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 jun 2020, 01:04

AlfredNobel je napisao/la:
06 jun 2020, 00:27
Lik je napisao/la:
06 jun 2020, 00:21
:opaopa: :opaopa: :opaopa:

Karanje je nauka ko zna.
Karanje je dobro, pričao meni drug što je gledao.
Da budalo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

:tokralju:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 06 jun 2020, 01:05

Bez obzira na sve, potrebno je jedinstvo, u klubu i kod navijaca. Sta god da ima neko zamjerit, sad nije vrijeme za podjelu i narusavanje trenutne atmosfere. Klub ima dobre rezultate, i u sportskom sektoru i u administrativnom. Rijetko smo imali i jedno i drugo. Niko nije savrsen, svi grijese, ali klub sad treba sto vise podrzat, zasluzio je. Borit ce se da, naprave iskorak u evropi, borit ce se da nastave niz titula, borit ce se za pojacanja, borit ce se da zadrze tim, placat ce obaveze i namete na vrijeme, i borit ce se da uliju strahopostovanje drugih...Podjele na stranu, sto vise clanskih, sto vise ljudi na tekmama, to mi moramo popravit sami, full podrska na terenu i javno, uspostavit odnos sa klubom pa ce i pomoci za navijacke akcije, sve sinhronizovano i sa jednim ciljem: Da jbmo mater ovoj ligi svake godine i napravimo euro iskorak. #samosarajevo
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 06 jun 2020, 01:09

A šta ako se ne bude uopste igrala evropa :plac:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 06 jun 2020, 01:10

Braco
Rodio se unuk Alen

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 jun 2020, 01:10

Ja ću samo ovo ponoviti pedeseti put - da mu se nije zahvalilo na vrijeme, sad biste umjesto ovog slavlja psovali Sabrinu, rumenog i ostale što ga nisu sklonili na vrijeme, dok smo još imali šansi za titulu.

U ovo budite sigurni, znate kako smo prevrtljiv narod, tako da šutite i uživajte. Serrite što se mene tiče i dalje, samo shvatite da ste nebitan faktor u čitavoj mašineriji, jer vas ne ebe ni Sabrina, ni Jahić, ni Nam. Što prije shvatite da ste nebitni, da vas je smiješna brojka, da furate nešto što ne podržavaju dvije masovnije tribine ni niko normalan i da ništa ne možete vratiti niti odlučiti u budućnosti. Bit svega je da nema više mahalskog načina vođenja ovog kluba i da je tu sad neko s mudima većim od komplet sjeverne tribine, kvazi menadžerčića i nekih mangupčića, iako ih faktički nema.

:bih: :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 06 jun 2020, 01:21

jurisicduska je napisao/la:
06 jun 2020, 00:58
Ako su trofeji i finansijsko stanje kluba parametar ovo je najuspešnija uprava u historiji kluba a Sabrina najuspješniji direktor a kratko su tu. To je činjenica i to ne može promijeniti nikakvo skandiranje. Ni sa čije strane. I za 50 godina će to pisati tako a o skandiranju niko neće. Tako da džaba skandiranja i parole itd. Zbog čeg niko ne zna. Da je smjena Husrefa rezultirala sa tri vezana poraza a večeras grad bio u plavo obojen ja bih prvi tjerao upravu. Koliko ja vidim 3/3 i proslavi se titula. Ispravan potez s ove distance. Jedino što su mu preveliku klauzulu dali i isplatili to im je promašaj ali eto mogli su dozvoliti sebi taj luksuz. - Ovo nije moje privatno mišljenje nego činjenica do činjenice.

Divna noć, ništa nam nije dodijeljeno ne padajte na te fore, odigrali smo svi sa svima dva puta mi smo imali najviše bodova, ko gubi ima pravo da se ljuti. Nismo bili četvrti pa nas proglasili pobjednicima. Hajmo se okrenuti veselim temama.

Ne žele titulu za zelenim stolom - Okupljaju se ispred saveza da im dodijele titulu za zelenim stolom
Nemaju komplekse, mi imamo - obilježavaju pobjedu nad Sarajevom kao drugi rođendan
Mi politički klub - njima država dala sve što imaju, zemljište gdje im je stadion poklonjeno kao i sam stadion napravljen od donacija najviše političkih. Pa mi da smo politički klub valjda bi nam država, stranka, partija nekad komad zemlje dala. Sve što je u našem vlasništvu ili gdje smo koncesionar smo uredno platili i plaćamo vlastitim sredstvima ne iz budžeta grada, opštine, države etc.
Ne bi se prodali nema šanse - Traže investitore po biznis forumima
Dvije najveće legende kluba - osuđeni prodavač utakmica, za drugog cijela zemlja zna da je namještao, još ih kamatari vs hase (nema potrebe pričati) i pape (najbolji fudbaler i trener u HISTORIJI BiH)
7 godina nisu osvojili titulu - Europu igraju svake dvije godine i opet pričaju da su najjači, najbolji.
Mi dovodimo igrače o kojima oni mogu sanjati, oni mogu dovesti samo bivše igrače i poluinvalide.
Zadnje dvije godine ubjedljivo najbolje stojimo finansijski, rezultatski, organizaciono.
Kaže imamo ljude u savezu, samo im pustiti utakmicu protiv Širokog a zna se šta smo tamo prošli, i opet nas slično dočeka, oni ne bi izašli na teren nikad, još bi im morao Široki odštetu platiti.
Kažu slavimo titulu a dobili nas dva puta - po toj logici šta ćete u Europi bolji Velež i Široki u međusobnim duelima. Kad ste principijelni odbijte Europu jer ste je izborili nakon 22 kola po mjestu na tabeli.
I još hiljadu primjera iz riznice gluposti s' plave strane.

Mi se okrenimo Ligi prvaka, transferima, vjerovatno smo nosioci, stabilni smo, slijedeće godine ćemo biti još dominantniji, biće opet brrr - 20, radujmo se nama našem klubu. **** njih ba, nemaju nikakav argument u životu.
Svaka ti je k'o Njegoševa. :tokralju:

Činjenice. I sad da im čovjek ovo kopira, samo će preskočiti. Piši nam češće. :thumbup:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 06 jun 2020, 01:44

90minut je napisao/la:
06 jun 2020, 00:43
Hajdeee je napisao/la:
06 jun 2020, 00:39
midzuka je napisao/la:
06 jun 2020, 00:34
Necu da shvatite kao pljuvanje, ali jesam li jedini koji smatra da je ova cijelokupna proslava loše organizovana, još gore izvedena? I od strane kluba i navijaca?
Moj licni stav ako je ovo vrhunac koji nam je dozvoljavalo koronicno stanje da nije bilo potrebe ni za ovim, ali eto.

Titula je titula, kako god proslavljena, ali mislim da je moglo bolje.
Nije moglo vise i bolje, i ovo je na kraju jedva izgurano i improvizovano, jer je policija bas bas bas srala ovaj put.

Slijedece godine, klasika, balkon, Titova :mrgreen:
Policija nema izbora kad se slavi titula u pravo vrijeme ili da vide polupan grad nakon policijske intervencije ili da puste proslavu..

Ovaj put nema logike da puste jer ovi nemaju cime " ucjenjivati " policiju jel.. :D

Meni odlicno ovo odrađeno bilo je svuda po gradu zajebancije bas kako i treba piva se piva svuda.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 06 jun 2020, 02:05

Uživajte ljudi opustite se.
To sto su pjevali mi smo tu i ... pjevalo 10 ak momaka vidjeli ne yebe ih niko i usutili se.
Div opet gazii, prelijela noc je iza nas.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 06 jun 2020, 02:30

Sjajna večer!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 06 jun 2020, 02:33

kosevskobrdo je napisao/la:
05 jun 2020, 23:20
Iskren savjet za ove momke iz HZ:

Pametnije vam je da obojite grad u bordo i bijelo sad pred europske utakmice od tog tjeranja uprave...
Vozeci gradom gledajuci one izblijedele grafite zapitam se zasto se vise ne radi to... na pofalicima sve izblijedilo, na kosevskom nigdje ne mogu vidjet dobar grafit, mural...
usmjerite energiju, ako treba love organizujte akciju, odazvacemo se, pomoc.
S takvim akcijama dizite i privolite raju na tribinu a ne sa ovim veceras!
Ali polahko Zenica da se pocne bojiti jel' tako? Slobodno onda mozes i nick promijeniti sa kosevskobrdo na bilinopolje, jer ne gine nam opet put za Zenicu ako se ijedno kolo prodje u Evropi. Sad je uprava svima kao dobra jer je titula stigla pa malo umirili masu. Za godinu dana nista konkretno se nije uradilo na Kosevu, samo neki sastanci i obecanja.. a navijaci nek pripreme auta i autobuse da zakrce autoput do Zenice..

Dakle ne zelim spominjati ni Husrefa, niti sportski segment i kadrovsku politiku koja nam i dalje steka. Ali eto jedan konkretan i vrlo bitan problem koji svima smeta, kojim se uprava prvenstveno trebala baviti a nista nije uradjeno.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 jun 2020, 02:42

broj6 je napisao/la:
06 jun 2020, 02:33
kosevskobrdo je napisao/la:
05 jun 2020, 23:20
Iskren savjet za ove momke iz HZ:

Pametnije vam je da obojite grad u bordo i bijelo sad pred europske utakmice od tog tjeranja uprave...
Vozeci gradom gledajuci one izblijedele grafite zapitam se zasto se vise ne radi to... na pofalicima sve izblijedilo, na kosevskom nigdje ne mogu vidjet dobar grafit, mural...
usmjerite energiju, ako treba love organizujte akciju, odazvacemo se, pomoc.
S takvim akcijama dizite i privolite raju na tribinu a ne sa ovim veceras!
Ali polahko Zenica da se pocne bojiti jel' tako? Slobodno onda mozes i nick promijeniti sa kosevskobrdo na bilinopolje, jer ne gine nam opet put za Zenicu ako se ijedno kolo prodje u Evropi. Sad je uprava svima kao dobra jer je titula stigla pa malo umirili masu. Za godinu dana nista konkretno se nije uradilo na Kosevu, samo neki sastanci i obecanja.. a navijaci nek pripreme auta i autobuse da zakrce autoput do Zenice..

Dakle ne zelim spominjati ni Husrefa, niti sportski segment i kadrovsku politiku koja nam i dalje steka. Ali eto jedan konkretan i vrlo bitan problem koji svima smeta, kojim se uprava prvenstveno trebala baviti a nista nije uradjeno.
O cemu vi ba pricate i koliko dugo pratite Sarajevo? Od svih legendi,pa do grada itd ti se naso prozivat na neke nerealne stvari. Ko je to ulago u Kosevo neke pare? Jel mi treba da napravimo gradski stadion gdje ce prednost imat Zeljko Joksimovic? U kakvim ba vi filmovima zivite,samo ti reci oni ce trehnut 5 mil eura i cao. Niko nije lud marke tu da ulozi posebno ne ljudi koji su svjetski biznismeni. Kad vidim ovako debilne postove nije mi dobro. Inace ako se ikad ista poduzme bilo sta u vezi stadiona to ce ova uprava uraditi. Drzava za 20 kusur godina nije ulozila 2 km na teren a ocekujes od nas da mi sad budemo madzionicari,spusti se malo na zemlju lakse ce ti biti. Inace mozes flautu samo svirat sto se stadiona tice dok je tu SDA elita,i kad hoces nesto traze ti da ih poguras na sto strana

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 32 gosta.