jurisicduska je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:58
Ako su trofeji i finansijsko stanje kluba parametar ovo je najuspešnija uprava u historiji kluba a Sabrina najuspješniji direktor a kratko su tu. To je činjenica i to ne može promijeniti nikakvo skandiranje. Ni sa čije strane. I za 50 godina će to pisati tako a o skandiranju niko neće. Tako da džaba skandiranja i parole itd. Zbog čeg niko ne zna. Da je smjena Husrefa rezultirala sa tri vezana poraza a večeras grad bio u plavo obojen ja bih prvi tjerao upravu. Koliko ja vidim 3/3 i proslavi se titula. Ispravan potez s ove distance. Jedino što su mu preveliku klauzulu dali i isplatili to im je promašaj ali eto mogli su dozvoliti sebi taj luksuz. - Ovo nije moje privatno mišljenje nego činjenica do činjenice.
Divna noć, ništa nam nije dodijeljeno ne padajte na te fore, odigrali smo svi sa svima dva puta mi smo imali najviše bodova, ko gubi ima pravo da se ljuti. Nismo bili četvrti pa nas proglasili pobjednicima. Hajmo se okrenuti veselim temama.
Ne žele titulu za zelenim stolom - Okupljaju se ispred saveza da im dodijele titulu za zelenim stolom
Nemaju komplekse, mi imamo - obilježavaju pobjedu nad Sarajevom kao drugi rođendan
Mi politički klub - njima država dala sve što imaju, zemljište gdje im je stadion poklonjeno kao i sam stadion napravljen od donacija najviše političkih. Pa mi da smo politički klub valjda bi nam država, stranka, partija nekad komad zemlje dala. Sve što je u našem vlasništvu ili gdje smo koncesionar smo uredno platili i plaćamo vlastitim sredstvima ne iz budžeta grada, opštine, države etc.
Ne bi se prodali nema šanse - Traže investitore po biznis forumima
Dvije najveće legende kluba - osuđeni prodavač utakmica, za drugog cijela zemlja zna da je namještao, još ih kamatari vs hase (nema potrebe pričati) i pape (najbolji fudbaler i trener u HISTORIJI BiH)
7 godina nisu osvojili titulu - Europu igraju svake dvije godine i opet pričaju da su najjači, najbolji.
Mi dovodimo igrače o kojima oni mogu sanjati, oni mogu dovesti samo bivše igrače i poluinvalide.
Zadnje dvije godine ubjedljivo najbolje stojimo finansijski, rezultatski, organizaciono.
Kaže imamo ljude u savezu, samo im pustiti utakmicu protiv Širokog a zna se šta smo tamo prošli, i opet nas slično dočeka, oni ne bi izašli na teren nikad, još bi im morao Široki odštetu platiti.
Kažu slavimo titulu a dobili nas dva puta - po toj logici šta ćete u Europi bolji Velež i Široki u međusobnim duelima. Kad ste principijelni odbijte Europu jer ste je izborili nakon 22 kola po mjestu na tabeli.
I još hiljadu primjera iz riznice gluposti s' plave strane.
Mi se okrenimo Ligi prvaka, transferima, vjerovatno smo nosioci, stabilni smo, slijedeće godine ćemo biti još dominantniji, biće opet brrr - 20, radujmo se nama našem klubu. **** njih ba, nemaju nikakav argument u životu.