FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije nigdje valjda ce se sad od nove sezone samo prestati i skandirati ništa nije ni bilo 

AlfredNobel je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:03
Uhvaćen danas u gradu prije proslave..
Pazite se braćo, Numan opet vreba..
Moj savjet ko god ovdje ima ženu, djevojku, pa i simpatiju kao naš drug bubuljičar zvani @hordanje, vodite ih po Zenici i drugim gradovima. Tu ste jedino sigurni.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Glupsoni skandirali, uzivajte u ovoj lijepoj bordo noci.
Al gdje se skandiralo? To me zanimaKockoglavi je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:10Glupsoni skandirali, uzivajte u ovoj lijepoj bordo noci.
7 1 2 1 0
Ispred stadiona prije polaska autobusa.stb je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:10Al gdje se skandiralo? To me zanimaKockoglavi je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:10Glupsoni skandirali, uzivajte u ovoj lijepoj bordo noci.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa vidio sam slike ispred stadiona zašto nisam vidio nikog sa sjevera?
-
- Kontakt:
Yebes numana, gleaj jes ova usrkala gace..Uvlaci sve u sebe, ko tornadoAlfredNobel je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:03
Uhvaćen danas u gradu prije proslave..
Pazite se braćo, Numan opet vreba..
Moj savjet ko god ovdje ima ženu, djevojku, pa i simpatiju kao naš drug bubuljičar zvani @hordanje, vodite ih po Zenici i drugim gradovima. Tu ste jedino sigurni.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

- AlfredNobel
- Kontakt:
Karanje je dobro, pričao meni drug što je gledao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Necu da shvatite kao pljuvanje, ali jesam li jedini koji smatra da je ova cijelokupna proslava loše organizovana, još gore izvedena? I od strane kluba i navijaca?
Moj licni stav ako je ovo vrhunac koji nam je dozvoljavalo koronicno stanje da nije bilo potrebe ni za ovim, ali eto.
Titula je titula, kako god proslavljena, ali mislim da je moglo bolje.
Moj licni stav ako je ovo vrhunac koji nam je dozvoljavalo koronicno stanje da nije bilo potrebe ni za ovim, ali eto.
JURIŠ
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 15 jul 2020, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pod hitno trebamo naci novog konkurenta za titulu, pravog rivala. Ovo sa kmeljom je sprdacina, ljudi ni licence ne dobijaju, 25 bodova im pobjegnes, klub u dugovima, trener ih tuzi i vodi u isto vrijeme. Mozda borac ili zrinjski
NEMA NAZAD
Nije moglo vise i bolje, i ovo je na kraju jedva izgurano i improvizovano, jer je policija bas bas bas srala ovaj put.midzuka je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:34Necu da shvatite kao pljuvanje, ali jesam li jedini koji smatra da je ova cijelokupna proslava loše organizovana, još gore izvedena? I od strane kluba i navijaca?
Slijedece godine, klasika, balkon, Titova

- FKS -
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Za mene je cala legenda kluba, kad se sjetimgospodske izjave poslije kiksa kaze ja vise ljudi ne znam kako, prepustam to pametnijem od sebe. E to je legenda. To su oni ljudi tipa totti, gerard, gatuso... Ako ces gledat po trofejima, administrativno i uprava je legendarna, msm da je danas sabra u intervjuu pokazala da ima "muda" onom izjavom za bilino polje. Ja se nadam da ce se jedinstvo na tribinu vratiti, do tad, molim Boga da se na sve moguce nacine ukinu huliganstva i donese atmosfera sa tribina spanije i engleske (svejstan sam da i tamo ima ispada, ali uz videonadzor otjerat stoku koja puni kase saveza na stetu kluba), navijat ko ljudi, a upravi prepustiti da vode "firmu", jer ako imas lovu imas sve. Cuo sam da cak mozes i kupiti paznju navijaca.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
"mi smo tu i yebemo vam mame" je skandirala apsolutna manjina,kad su došli na pola pjesme ostalo je 15 ljudi da skandira bukvalno
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Ako je istina da nisu bile horde zla ispred stadiona-svaka cast.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:35Horde zla nisu bile ispred stadiona, vec na stadionu. Horde zla nisu skandirale protiv uprave, niti pjevali za Husrefa.
Jeste da sam u ponedeljak navece iste rijeci cuo ali pravit cemo se da to nisu HZ.
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 42 gosta.