FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije se jednom desilo vec kad kazem 101 bukvalno mislim 101.
I oni na stadionu isto.
I oni na stadionu isto.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:

Pantelija je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:27Mi smo ih crtali, vi odrzavajte barHordanjezla1987 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:26pa brate kako ce to narkomani i kriminalci raditi ,postoje li drugi navijaci Sarajeva sa ostalih tribina ili je njihov trenutni zadatak pljuvanje sjevera i lizanje cmara upravi?kosevskobrdo je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:20Iskren savjet za ove momke iz HZ:
Pametnije vam je da obojite grad u bordo i bijelo sad pred europske utakmice od tog tjeranja uprave...
Vozeci gradom gledajuci one izblijedele grafite zapitam se zasto se vise ne radi to... na pofalicima sve izblijedilo, na kosevskom nigdje ne mogu vidjet dobar grafit, mural...
usmjerite energiju, ako treba love organizujte akciju, odazvacemo se, pomoc.
S takvim akcijama dizite i privolite raju na tribinu a ne sa ovim veceras!
skupite se odavde i farbate grafite jel to tesko ili onih 15 narkomana mora i to .....

Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 06 jun 2020, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Kaze hadzija pripreme u Bosni. Neka malo Ilidza malo Jahorina Bjelasnica. Malo i do Neuma
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa ti si veceras zapoceo temu kako krdo hz radi protiv uprave onda kazes da je to manjina i nisu bitni. Ako nisu bitni ne treba ni spominjati to. Husref je legenda i vole ga navijači FKS. Uprava radi odlično dupla kruna prošle godine , sad titula, igracki kadar dobar, Vinko isto pogodak, Dzafic je danas sve rekao Sarajevo je div. Još da nam se evropa otvori ove godinePantelija je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:24Dokaz vase borbe je stadion.
Skandirate vas 400 uprava napolje , ostale 4000 na stadionu sute i gledaju utakmicu.
Pametnom i isaret dosta.
Ako niste svjesni borbe sa vjetrenjacama i toga da mozete naskoditi klubu jer investitor u svakom intervjuu naglasi da je 100% uz ovu upravu uz to je on LICNO rekao da se tjera husref, ja ne znam sta vama nije jasno.
Naravno, moguce da poszoje i drugi razlozi ali necemo o tome...
Ups. Dobar promašaj i ako se znamo, nema potrebe da komuniciramo.
Pofalici, pomocni kosevo, auto put visoko i jos mnogi....
@bordobijeli
Danas na prodlavi titule balavci skandiraju uprava napolje. Ok, hajde husref i to i ok, mada imas trenera koji je sad na klupi, ali pjevati uprava napolje je za plakati. I naravno da sam spomenuo. Desetine i vise raje se okrenulo i otislo poslije toga.
Pofalici, pomocni kosevo, auto put visoko i jos mnogi....

@bordobijeli
Danas na prodlavi titule balavci skandiraju uprava napolje. Ok, hajde husref i to i ok, mada imas trenera koji je sad na klupi, ali pjevati uprava napolje je za plakati. I naravno da sam spomenuo. Desetine i vise raje se okrenulo i otislo poslije toga.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma mogu samo skandirati, i to im je vrhunac.
Najtrofejniju i najbolju upravu otjerati nece!!!
Najtrofejniju i najbolju upravu otjerati nece!!!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hvala Bogu pa Nama boli **** sta mi mislimo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
I bome u argeliniju niko husrefa ni upravu ne spomenu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Niko nikad nije ni spominjao u suštini fura se tjeranje uprave samo iz nekog inata od tih koji su pokušali to probiti..AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:45I bome u argeliniju niko husrefa ni upravu ne spomenu
Prije su se radile konkretne stvari kad se tjerala uprava pricamo onom periodu od prije 10 godina danas je ovo nula.
Nisi ti čuo kad Nobel cijelu noć urla na konobara da mu donese žara.AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:45I bome u argeliniju niko husrefa ni upravu ne spomenu
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nek u kampu rade takticki dio, a imaju planina za pripreme koliko hoce. Sarajevo kad je igralo protiv Manchestera se pripremalo na planinama i u gradu, a ne u Sloveniji ili Turskojfeniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:34Kaze hadzija pripreme u Bosni. Neka malo Ilidza malo Jahorina Bjelasnica. Malo i do Neuma
- AlfredNobel
- Kontakt:
Joj braca oko moje jes nam dobro vcrs bilo vrh ocami uništio me onaj swiss a hell me tako napuho nesto ne znam sta je rec sanelemAngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:45I bome u argeliniju niko husrefa ni upravu ne spomenu
Bas je grmilo vcrs top topova.. Kod hareta mi je onaj story najbolji bio. SARAJVO ŠAMPION..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Imas kamp svoj. Imas Igman, Bjelasnicu, Jahorinu.Stroj1946 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:49Nek u kampu rade takticki dio, a imaju planina za pripreme koliko hoce. Sarajevo kad je igralo protiv Manchestera se pripremalo na planinama i u gradu, a ne u Sloveniji ili Turskojfeniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:34Kaze hadzija pripreme u Bosni. Neka malo Ilidza malo Jahorina Bjelasnica. Malo i do Neuma
Jedino sto moze faliti je kvalitetnih sparing partnera. Al i to se moze srediti.
- FKS -
- AlfredNobel
- Kontakt:
A jes me iznerviro pet puta mu ba tražim žara haman mi se shisha ugasila, garant gurbet neki pa namjerno kerskoroalen je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:49Nisi ti čuo kad Nobel cijelu noć urla na konobara da mu donese žara.AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:45I bome u argeliniju niko husrefa ni upravu ne spomenu
Pozdrav belom, nek si se vrno

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 05 jun 2020, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
...i nasmije se i prokomentarise "Za koga li se vi norite"Pantelija je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:24Dokaz vase borbe je stadion.
Skandirate vas 400 uprava napolje , ostale 4000 na stadionu sute i gledaju utakmicu.
Pametnom i isaret dosta.
Ako niste svjesni borbe sa vjetrenjacama i toga da mozete naskoditi klubu jer investitor u svakom intervjuu naglasi da je 100% uz ovu upravu uz to je on LICNO rekao da se tjera husref, ja ne znam sta vama nije jasno.
Naravno, moguce da poszoje i drugi razlozi ali necemo o tome...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Pripreme od 15 tog pocinju, radi se na ostanku Besima i Zinedina ili posudjeni ili da postanu nasi, nece biti turbulentan prelazni rok.feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:34Kaze hadzija pripreme u Bosni. Neka malo Ilidza malo Jahorina Bjelasnica. Malo i do Neuma
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:

Uhvaćen danas u gradu prije proslave..
Pazite se braćo, Numan opet vreba..
Moj savjet ko god ovdje ima ženu, djevojku, pa i simpatiju kao naš drug bubuljičar zvani @hordanje, vodite ih po Zenici i drugim gradovima. Tu ste jedino sigurni.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 06 jun 2020, 00:05, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma nije mi do zajebancije drug, fakat ozbiljno pitam
7 1 2 1 0