FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 05 jun 2020, 23:10

Insajderi, sad je najbolje vrijeme da bacite neko ime. Smirite ove strasti :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 jun 2020, 23:11

Zna li se kad se igra prvo pretkolo LP ?

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 05 jun 2020, 23:11

Dzine nije bio ispred restorana tad bili su drugi ili je bio samo što se nije miješao i nije niko krvave glave završio malo je falilo, upala policija tad sam primio takav pendrek po leđima da i dan danas imam posljedice na promjenu vremena takav osjecaj imam.

A Dzine je trebao voditi na zapadu navijanje samo što se nije htio zamjeriti svojima pa je skroz napustio tribinu.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 05 jun 2020, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 jun 2020, 23:12

Ma Gospodin i Vanja mogu pokusat al zna se ko je najbolji, cak i anketa dokazuje
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 05 jun 2020, 23:13

Husref je uspjesniji nego sve uprave skupa. Fakti. Ali to nije tema emisije. Tema emisije je titula. Dobro se izdernecit veceras, sutra odmahmurat vec u nedelju se okrenuti pripremama za novu sezonu i igrackom kadru. A i mi lagano takodjer.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 05 jun 2020, 23:14

Kamuflazn je napisao/la:
05 jun 2020, 23:13
Husref je uspjesniji nego sve uprave skupa. Fakti. Ali to nije tema emisije. Tema emisije je titula. Dobro se izdernecit veceras, sutra odmahmurat vec u nedelju se okrenuti prioremama za novu sezonu i igrackom kadru. A i mi lagano takodjer.
Istina realno jer i kad nije imao keša lik nas je u evropu gurao, sad kad ima keša da pravi ekipu trebalo mu je dati svu prednost.

Al' dobro uprava gura svoje navijaci svoje.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 jun 2020, 23:14

zagor1987 je napisao/la:
05 jun 2020, 23:08
Hordanjezla1987 je napisao/la:
05 jun 2020, 22:20
feniksptica je napisao/la:
05 jun 2020, 22:15
Dzine dje si sad jeebote

Sad Merso pistolj za pas pa lagano kurcenje
agent da moze jos koju paru iz kluba uzet takve prizivas ,takvi su ostavili krvave glave ispred koseva i prepustili tribinu momcima koji je zasluzuju ...
Jesil ti tu bio kad smo ga tjerali? Sve ovo sto propagiras ovdje i oni su propagirali pa smo otisli na zapad,uostalom nemoj nam majke ti slomit internet ko sto su Pitici govorili,a ovo prosipanje sile po forumima je smijesno,omalovazavanje nasih na istoku isto smijesno i zalosno shvati da nema svako isto misljenje,ja prvi sam branio Husa ovdje 24 sata al odluka je vise nego ispravna bila
kuknjava
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 06 jun 2020, 02:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 jun 2020, 23:16

Upravo, samo jako. Moju podrsku imate.

Dokazali ste da vam je FKS na prvom mjestu za razliku od pojedinaca.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 05 jun 2020, 23:17

Adnan Kovacevic, Djordje Despotovic,... Insajderi... Ima li istine kakve?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 jun 2020, 23:19

Kad me zeljovac **** nije mi svejedno, iako ih razumjem sto su bijesni sad i moram odgovorit i zastit klub koliko mogu. KAd me moj bivsi trener **** i ljaga..to ne mogu razumjet

Sarajvo sampion ...bas me zanima kad osvojimo 6 u nizu aBd da l cemo je s ovolikim zarom proslavit isto
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 05 jun 2020, 23:20

Iskren savjet za ove momke iz HZ:

Pametnije vam je da obojite grad u bordo i bijelo sad pred europske utakmice od tog tjeranja uprave...
Vozeci gradom gledajuci one izblijedele grafite zapitam se zasto se vise ne radi to... na pofalicima sve izblijedilo, na kosevskom nigdje ne mogu vidjet dobar grafit, mural...
usmjerite energiju, ako treba love organizujte akciju, odazvacemo se, pomoc.
S takvim akcijama dizite i privolite raju na tribinu a ne sa ovim veceras!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 jun 2020, 23:20

E jbg adnana trazi jedan fener frajer japiten u poljskoj da dodje vamo. Nidje veze...A despotovic moze u pola ruskih ekipa igrati
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 05 jun 2020, 23:22

kosevskobrdo je napisao/la:
05 jun 2020, 23:20

Pametnije vam je da obojite grad u bordo i bijelo sad pred europske utakmice od tog tjeranja uprave...
Vozeci gradom gledajuci one izblijedele grafite zapitam se zasto se vise ne radi to... na pofalicima sve izblijedilo, na kosevskom nigdje ne mogu vidjet dobar grafit, mural...
Šaraju jedni drugima grafite ne isplati se pare gurati, bilo je u prošlosti mnogo sranja zbog toga.

A sto se tice uprave slazem se mislim da se polovina sjevera inace ne slaze s tjeranjem uprave jedno je današnja uprava a jedno ona uprava iz 2010.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 jun 2020, 23:23

Velika je ljubav tog Husrefa, kad ne zeli da dodje na proslavu titule voljenog kluba :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jun 2020, 23:24

Dokaz vase borbe je stadion.
Skandirate vas 400 uprava napolje , ostale 4000 na stadionu sute i gledaju utakmicu.
Pametnom i isaret dosta.

Ako niste svjesni borbe sa vjetrenjacama i toga da mozete naskoditi klubu jer investitor u svakom intervjuu naglasi da je 100% uz ovu upravu uz to je on LICNO rekao da se tjera husref, ja ne znam sta vama nije jasno.
Naravno, moguce da poszoje i drugi razlozi ali necemo o tome...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 jun 2020, 23:26

:thumbup:
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 06 jun 2020, 02:35, ukupno mijenjano 2 puta.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 jun 2020, 23:27

Za 1000ti post bih zelio svim navijacima na svim trebinama ( posebno onim na juznoj na Kosevu ) cestitat titulu,aBd da ih bude jos svake godine min liga a kup kad nam se omakne. Da svi imamo isti primarni cilj, ljubav i podrska prema Sarajevu a da od njih trazimo samo da uzvrate isto. Da uopste i ne znamo ko nam je u upravi, znaci da rade svoj poso tiho i dobro a mi samo da uzivamo. Da kazem da na negativne privatne poruke od navijaca Sarajeva necu odgovarat te da ne trose svoju energiju i cuvaju je za podrsku. Da nas Horde zla ucine ponosnim ko protiv Borusije npr. Da sve svoje borbe vode mimo stadiona i da igrace ne uplicu u to. I da nas zdrijeb za lp pomazi do play offa makar
I doce Fanimo aBd
i pozdravio bi hugu i hugolinu i sve hugice i vas iza malih ekrana za tastaturama
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jun 2020, 23:27

Hordanjezla1987 je napisao/la:
05 jun 2020, 23:26

pa brate kako ce to narkomani i kriminalci raditi ,postoje li drugi navijaci Sarajeva sa ostalih tribina ili je njihov trenutni zadatak pljuvanje sjevera i lizanje cmara upravi?
skupite se odavde i farbate grafite jel to tesko ili onih 15 narkomana mora i to .....
Mi smo ih crtali, vi odrzavajte bar
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 05 jun 2020, 23:28

Pantelija je napisao/la:
05 jun 2020, 23:24
Dokaz vase borbe je stadion.
Skandirate vas 400 uprava napolje , ostale 4000 na stadionu sute i gledaju utakmicu.
Pametnom i isaret dosta.

Ako niste svjesni borbe sa vjetrenjacama i toga da mozete naskoditi klubu jer investitor u svakom intervjuu naglasi da je 100% uz ovu upravu uz to je on LICNO rekao da se tjera husref, ja ne znam sta vama nije jasno.
Naravno, moguce da poszoje i drugi razlozi ali necemo o tome...
Jedini razlozi što su ga tjerali kroz godine iznova i iznova je njegovo psovanje istima. :D

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 05 jun 2020, 23:31

90minut je napisao/la:
05 jun 2020, 23:22

Šaraju jedni drugima grafite ne isplati se pare gurati, bilo je u prošlosti mnogo sranja zbog toga.
Ma ne mozes mi rec da ce neko prefarbat grafit na kosevskom.. ciglanama.. breci.. velesicima... nije to razlog sigurno, vec nema se volje da se to odradi.
I prije su se sarali pa se opet grad sarenio od silnih grafita
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, nedimmmm1337 i 18 gostiju.