FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uprava radi dobar posao u posljednje vrijeme, uprava napolje nema smisla.
Al morate shvatiti da navijači Sarajeva vole Husrefa vezan za klub dugo i kao igrac i trener titule vezane uz njegovo ime i to je to.
Al morate shvatiti da navijači Sarajeva vole Husrefa vezan za klub dugo i kao igrac i trener titule vezane uz njegovo ime i to je to.
Gledao sam Husrefa 85 te legenda bio, mada je **** ispao kad je izdao klub , navijače i pobjegao u Beograd, sad mi se zgadio, kad mu vidim facu, dan mi pokvari.
Sampioneeee sampioneeee
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Prostor između trofeja i praznih ruku je golem. Pregolem. Uživajte. Najbolji su prvi, svi ispod su jednako loši. Manite se ćorava posla.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:

feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:38Zato sto ja znam ko ste i koliko ste hrabri. Znam koliko su vam muda malena. Na mene jednog uvijek ide 5 najmanje i to vecina ima dodatne rekvizite. O vasoj hrabrosti i vasim mudima sutite, barem meni suti decko. Uzmi dnevnicu danas, mlijeko i spavanje.
Od vas niko 1 na 1 fer ne smije i to je javna tajna, zato se obican normalan narod i nece mijesat. Dokazujte vi svoju hrabrost tako

Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 06 jun 2020, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kad pljujemo svoje ljude u tome najvise uzivaju komšije i dušmani naseg kluba. Slavite i bodrite klub sve drugo je manje bitno.
-
- Kontakt:
Nema vise dovoDZenja indijanci

Koji ba navijaci? Pa na tekmama istok i zapad su ih 10x izignorisali na skandiranje.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:41Uprava radi dobar posao u posljednje vrijeme, uprava napolje nema smisla.
Danas isto tako kad su poveli vecina raje ih izignorisala a neki cak i otisli.
A ovaj sto me citirao kao sto nisam ja reagovao, vidi sine, bilo ih je sto su prijatili pa kad ih zovnes da se vidimo nadju 100 izgovora, na kraju, debilno je ulaziti u rasprave sa osobama koje ne znaju sta je dobro a sta ne za klub koji kazu da vole.
Zbog svog ponasanja meni husref nikad nece biti legenda. Nikad!!! A mogao je biti upisan zlatnim slovima ali mu mahalastina i ego nisu dali to. Htio je da bude amar osim fks. Ali nece moci, nismo mi taj seoski mentalitet i vecina raje ga je procitala.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Uprava trenutno radi odlican posao, napisao sam to i danas, a smatram se mozda i najvecim kriticarem. Tesko je zaboraviti aferime iz proslosti, ali neka nastave ovako i vrijeme ce uraditi svoje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Volimo ga svi, to je neupitno. Husref je jedna od najvecih legendi ovog kluba ali... To sto je on legenda nedaje pojedoncima za pravo da najuspjesniju upravu u historiji kluba tjeraju i da nas vracaju svojim hirovima na fabrickw postavke kada su se razno razni hostapleri i grabezljuvci okoristavali o klub, kada nismo znali koliko smo duzni, trofeje osvajali svako 7-8 godina.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:41Uprava radi dobar posao u posljednje vrijeme, uprava napolje nema smisla.
Samo maloumna osoba moze nesto reci upravi koja je legendu kluba otpustila kada legenda zbog svoje tvrdoglavosti nije pricala haman ni sa kim u klubu i kada je legenda htjela da postane Amar Osim Fudbalskog Kluba Sarajevo. Mi nikada necemo da budemo kao oni gdje je jedna porodica ili cak sta vise jedan covjek veci od kluba.
Sarajevo je mnogo vise od mene,tebe, Husrefa, Vahidina, Paje, Safeta... Sarajevo je institucija, klub koji nosi ime glavnog grada te isti predstavlja u Evropi. Moramo izaci iz te sfere malogradjanstva gdje bi dopustili da se "navijaci sa osnovnom ili jedva zavrsenom srednjom skolom" pitaju za nesto u klubu ili nedaj Boze da ga reketiraju.
Mi smo navijaci, cuvari tog kluba i kada vidimo da se ne radi kako treba prvi cemo skociti da ga branimo, kao kada je bio Baljak i kompanija. Ali ne sada. Sada bi 5% navijaca koji su mnogo glasni da skinu one sto su nam donijeli i donose mnogo radosti. To se desilo u komsiluku i vidite posljedice.
Kod nas, to mogu zaboraviti.
Uprava, Vinko, Igraci, punim gasom jos jace naprijed.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma **** vise.Pun mi je kura.c ovakvih prenemaganja yebenih balavaca.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:50
nisam te prepozno junacino gdje si to ti bio u sukobu sa navijacima Sarajeva pa znas ?feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:38Zato sto ja znam ko ste i koliko ste hrabri. Znam koliko su vam muda malena. Na mene jednog uvijek ide 5 najmanje i to vecina ima dodatne rekvizite. O vasoj hrabrosti i vasim mudima sutite, barem meni suti decko. Uzmi dnevnicu danas, mlijeko i spavanje.
Od vas niko 1 na 1 fer ne smije i to je javna tajna, zato se obican normalan narod i nece mijesat. Dokazujte vi svoju hrabrost tako
a to dnevnicu i mlijeko ostavi mami i tati da se najedu fino.
sta treba kao ovi sa druge strane pistoljima rijesavati izlgeda da bi ti to vise pasalo junacino sa ss foruma javi se ja cu ti biti taj 1 ne trebaju mi ostala 4...nikakav problem
Prenesite dio atmosfere, nesto fino napisite, a ne samo preseravanja vasa medusobna.
Ako ne mozete normalno ne sjebajite ostaloj raji extra noc!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Jel cilj HZ podrska klubu i napredovanje i boljitak ili propast? Kad smo imali razloga Zapad je rusio upravu,sad apsolutno nema razloga za tim,sve ovo sto se radi je protiv boljitka kluba valjda ti je to jasnoHordanjezla1987 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:50
nisam te prepozno junacino gdje si to ti bio u sukobu sa navijacima Sarajeva pa znas ?feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:38Zato sto ja znam ko ste i koliko ste hrabri. Znam koliko su vam muda malena. Na mene jednog uvijek ide 5 najmanje i to vecina ima dodatne rekvizite. O vasoj hrabrosti i vasim mudima sutite, barem meni suti decko. Uzmi dnevnicu danas, mlijeko i spavanje.
a to dnevnicu i mlijeko ostavi mami i tati da se najedu fino.
sta treba kao ovi sa druge strane pistoljima rijesavati izlgeda da bi ti to vise pasalo junacino sa ss foruma javi se ja cu ti biti taj 1 ne trebaju mi ostala 4...nikakav problem
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam da l smijem pisat dalje, il ce opet se neki javljat da prijete. A vidi navijamo za isti klub. Helem nejse, bio je hajmo rec od vecine navijaca legenda do zadnjeg odlaska. I po zadnjem odlasku vecina nije imala ovako lose misljenje o njemu ko sad. A to je sam zaslzuo
ODMORIT OD PONEDJELJKA PA GLEDAT DERBI U ARMENIJI. 2 BI NAM SJELA PRAVO
ODMORIT OD PONEDJELJKA PA GLEDAT DERBI U ARMENIJI. 2 BI NAM SJELA PRAVO
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ti imas svoj stav i ok. Ja sam mišljenja da je Husref jedno od znacajnih imena naseg kluba i ne treba ga pljuvati cak sta vise legenda je to. Sto se tice uprave rade dobro i glupo je tu nesto mijenjati ili traziti da odu. Klub iznad svakog.Pantelija je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:52Koji ba navijaci? Pa na tekmama istok i zapad su ih 10x izignorisali na skandiranje.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:41Uprava radi dobar posao u posljednje vrijeme, uprava napolje nema smisla.
Danas isto tako kad su poveli vecina raje ih izignorisala a neki cak i otisli.
A ovaj sto me citirao kao sto nisam ja reagovao, vidi sine, bilo ih je sto su prijatili pa kad ih zovnes da se vidimo nadju 100 izgovora, na kraju, debilno je ulaziti u rasprave sa osobama koje ne znaju sta je dobro a sta ne za klub koji kazu da vole.
Zbog svog ponasanja meni husref nikad nece biti legenda. Nikad!!! A mogao je biti upisan zlatnim slovima ali mu mahalastina i ego nisu dali to. Htio je da bude amar osim fks. Ali nece moci, nismo mi taj seoski mentalitet i vecina raje ga je procitala.
- feniksptica
- Kontakt:
Joj kad kanarinac potvrdi Fanima. Bit ce ludilo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jesil ti tu bio kad smo ga tjerali? Sve ovo sto propagiras ovdje i oni su propagirali pa smo otisli na zapad,uostalom nemoj nam majke ti slomit internet ko sto su Pitici govorili,a ovo prosipanje sile po forumima je smijesno,omalovazavanje nasih na istoku isto smijesno i zalosno shvati da nema svako isto misljenje,ja prvi sam branio Husa ovdje 24 sata al odluka je vise nego ispravna bilaHordanjezla1987 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:20agent da moze jos koju paru iz kluba uzet takve prizivas ,takvi su ostavili krvave glave ispred koseva i prepustili tribinu momcima koji je zasluzuju ...feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:15Dzine dje si sad jeebote
Sad Merso pistolj za pas pa lagano kurcenje
NE BI BOŠNJO BIO GLUPI BOŠNJO PA I KAD JE LIJEPO AJMO POKVARITI I SVE S.****.
KAKO IMATE SNAGE I DUSE DA SE RASPRALJATE....UZIVAJTE BRACO I STAVITE SVE NA IGNOR PA SUTRA OPLETITE JEL TREBA ILI NE SPOMINJATI HUSREFA.
VOLIMMMMM TE SARAJ'VO

KAKO IMATE SNAGE I DUSE DA SE RASPRALJATE....UZIVAJTE BRACO I STAVITE SVE NA IGNOR PA SUTRA OPLETITE JEL TREBA ILI NE SPOMINJATI HUSREFA.
VOLIMMMMM TE SARAJ'VO

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, riki46, SamoDaKazeem i 45 gostiju.