Sve se nema ljubavi bratova, a iphone furas
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Niko sa Jabukom, moj Kera.
Samo onaj telefon @ExBlueone prekucande sa kamerom.
Samo onaj telefon @ExBlueone prekucande sa kamerom.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa moze se Veselom qrciti, jer i ovaj da mu odgovori da je on njemu na nisanu, onda se Antisa stvarno nema cega plasiti. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- MocMahale444
- kolezeljovac
- Kontakt:
Açkosun ❤
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:

Ovo je riječ koja je ono mubareč, bravo.. Pohvala na turskom
Aha li iko kolko smo puta bili drugi na kraju. Od sad kad zauzmemo prvo mjesto igraci u karanten nema cigara sisa piva samo balun. 2 sudija odma odradit 2 kluba takodze u savezu 2 igraca i titula je tu. Ze 100 se mora uzet bilo kojim nacinom. Ovdje posten **** isto to ga dodje. Hocemo nekog lisca koji zna i onako da odradi kako treba. Pa dokle cemo pitare gledat da nam masu zastavama ispred vjecne. Hi se ufatili dresova fatajte podobne.
Ma da je dovest samo na krila Dialibu i Ajayia ne treba nam niko više pa da yebemo obitelji čitavoj ligikerimatomic1921 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:10braco je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:02Gorana Karačića na gol jer mu ističe ugovor i jer ne želim više da gledam ni kiksera Erića ni Vedrana koji je za mene simbol luzerstva jer je bio pripadnik svake generacije od 2016 pa do danas zbog koje sam kosu čupo, na lijevog beka Slavišu Radovića jer mu ističe ugovor, na krilima Dialibu jer mu ističe ugovor i Ajayia jer je slobodan igrač, Od veznih želim Tomića jer mu ističe ugovor i može neko od dvojca Matić/Enin jer im ističe ugovor. Na špica Irfana Hadžića na posudbu i Mahira Karića kao backup.
Karačić - Radović, Jovanović, Kosorić (Ikić),Blažević- Meša, Tomić. Štilić, Dialiba, Ajayi - Hadžić
I onda stvarno ugasim Football Manager.
I vratim se u surovu realnost.
Da će doći Adilović i Vedran produžit ugovor.
A dagger through my heart.
Joooooo brace jes se zadooo![]()

2. mjesto na kraju, 8 puta od rata na ovamoAlipasino je napisao/la: ↑05 jun 2020, 17:26Aha li iko kolko smo puta bili drugi na kraju. Od sad kad zauzmemo prvo mjesto igraci u karanten nema cigara sisa piva samo balun. 2 sudija odma odradit 2 kluba takodze u savezu 2 igraca i titula je tu. Ze 100 se mora uzet bilo kojim nacinom. Ovdje posten **** isto to ga dodje. Hocemo nekog lisca koji zna i onako da odradi kako treba. Pa dokle cemo pitare gledat da nam masu zastavama ispred vjecne. Hi se ufatili dresova fatajte podobne.
1999/2000
2002/2003
2003/2004
2004/2005
2014/2015
2016/2017
2017/2018
2019/2020
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Najgore nesto sto nam se desava je to da zavisimo od jednog ili 2 strijelca. To je najveca istina i analiza koju si iskopo braco majstore.braco je napisao/la: ↑05 jun 2020, 17:29Ma da je dovest samo na krila Dialibu i Ajayia ne treba nam niko više pa da yebemo obitelji čitavoj ligikerimatomic1921 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:10braco je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:02
Gorana Karačića na gol jer mu ističe ugovor i jer ne želim više da gledam ni kiksera Erića ni Vedrana koji je za mene simbol luzerstva jer je bio pripadnik svake generacije od 2016 pa do danas zbog koje sam kosu čupo, na lijevog beka Slavišu Radovića jer mu ističe ugovor, na krilima Dialibu jer mu ističe ugovor i Ajayia jer je slobodan igrač, Od veznih želim Tomića jer mu ističe ugovor i može neko od dvojca Matić/Enin jer im ističe ugovor. Na špica Irfana Hadžića na posudbu i Mahira Karića kao backup.
Karačić - Radović, Jovanović, Kosorić (Ikić),Blažević- Meša, Tomić. Štilić, Dialiba, Ajayi - Hadžić
I onda stvarno ugasim Football Manager.
I vratim se u surovu realnost.
Da će doći Adilović i Vedran produžit ugovor.
A dagger through my heart.
Joooooo brace jes se zadooo![]()
![]()
Daj nam furioznu navalu, zabijacemo vise nego sto primimo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kad bi eventualno ovo bila ofanzivna ekipa sa izmjenama i svim, bi li bili zadovoljni?
E.Zec, Adilovic, Karic, Stilic, Ayaji, Veselinovic?
E.Zec, Adilovic, Karic, Stilic, Ayaji, Veselinovic?
Ma osvježit napadat s novim krilima i novim napadačem i ekipa bi trebala biti dobra. Još lijevog beka uz ostanak Jovanovića. Govorim što se tiče prvih 11, što se tiče klupe to smo jučer pričali.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 18:10Najgore nesto sto nam se desava je to da zavisimo od jednog ili 2 strijelca. To je najveca istina i analiza koju si iskopo braco majstore.
Daj nam furioznu navalu, zabijacemo vise nego sto primimo.
Pogodio sam 8 puta pa da smo ot tih bar pola iskoristili halo 8 puta. Sad idemo 5 titula u komadu.
Posljednjem treningu prisustvovali su Selen Balić i Kerim Karavdić, članovi Upravnog odbora. Naš tim će na odmoru boraviti do 20. juna, uz instrukcije za individualne treninge, a potom će početi pripreme za narednu sezonu koja bi trebala početi u prvoj sedmici augusta.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."